Teşekkür ederim canım. Ah ah zaten benim olayım hamur işleri ne yersen o sun diyorlar ya ben de öyleyim işte yumur yumur mayalı hamur gibiyim. Yeni yıldan dileğim kendimi frenleyebilme gücü.hayırlı olsun başlangıcın. gördüğüm kadarıyla porsiyonların fazla değil. sadece ekmek ve hamur işlerini azaltsan o bile yeter sana.
Bende öyleyim canım fısır fısırTeşekkür ederim canım. Ah ah zaten benim olayım hamur işleri ne yersen o sun diyorlar ya ben de öyleyim işte yumur yumur mayalı hamur gibiyim. Yeni yıldan dileğim kendimi frenleyebilme gücü.
Yazılabildiğini bilmiyordum. Yinede fiyat sorup yazabilirseniz sevinirimYarın alacağım ama bana devlet karşılayacak dedi dr
Akşam aldık eczaneden fiyatı 370 ben çok az ödedim katılım payı raporlu olduğu içinYazılabildiğini bilmiyordum. Yinede fiyat sorup yazabilirseniz sevinirim
Akşam aldık eczaneden fiyatı 370 ben çok az ödedim katılım payı raporlu olduğu için
Yeni başlangıcın hayırlı olsun inşallah çok güzel fayda görürsünAkşam aldık eczaneden fiyatı 370 ben çok az ödedim katılım payı raporlu olduğu için
Nasıl başardınız ne güzel vermişsiniz ben ayda 1 en fazla 2 kilo veriyorumKızlar 89.9 basladim diyetisyene bugün 14.gun
Geçen hafta 87kiloydum bugün 85.9 giden 1.100gr yagdan gitmis
Toplam 4kilo verdim 14 günde çok mutlu oldum Allahim 70li 60li kilolarida görmeyi nasip etsin bana ve hepimize
Diyetisyen desteğiyle verdim önceki sayfalarda var listem bende kendi kendime veremiyorumNasıl başardınız ne güzel vermişsiniz ben ayda 1 en fazla 2 kilo veriyorum
Bende listeyle vermek istemiyorum bu ay sonuna kadar bende vermezsem sanirim diyetisyene gideceğim:)Diyetisyen desteğiyle verdim önceki sayfalarda var listem bende kendi kendime veremiyorum
Çok üzüldüm canım sana da değişiklik oluyordu. Çalışan kadına evde durmak zor gelir. Kendini bırakma sakınİyi akşamlar.işten cikiyorum ay sonu. Annem çocuklara bakamayacakmis
HoşgeldinBende listeyle vermek istemiyorum bu ay sonuna kadar bende vermezsem sanirim diyetisyene gideceğim:)
TesekkurlerHoşgeldin
Sen neler yapıyorsunTesekkurler
Bende çalışıyorum 1 bebek var 2 yaşında 82 den 85 e ciktim suan 8o kilodan Ekim ayında yavaş yavas sporla basladim sonra yediklerime kasımda dikkat etmeye başladım yani aşağı yukarı iki aydır kilo vermeye çalışıyorumSen neler yapıyorsun
Sende durumlar nasilSen neler yapıyorsun
Bende zorlaniyordum. Ama kimseye zorlandım demedim. Neden bu kadar zor çocuk bakmak bilmiyorum. Bende kendimle ilgili yeni planlar oluşturcam...Çok üzüldüm canım sana da değişiklik oluyordu. Çalışan kadına evde durmak zor gelir. Kendini bırakma sakın
2. Ve 3. Haftayı eklemem demiştiniz ekler misinizDiyetisyen desteğiyle verdim önceki sayfalarda var listem bende kendi kendime veremiyorum
Liste güncellemesi yqpar misin beni de listeye ekler misinHoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?