Diyetisyenle iyi fiyat bence daha faydalı olurBu bölgesel cihaza başlayacaktım 1800 demişti 10 seansa şimdi 2.200 diyor.
İçine diyetisyende eklemişler diyetisyenin 2 bin diyor off bilemedim
Hoşgeldin canımİyi akşamlar canlarım ❤
Paylaşımlar için tesekkurler
Ne özelliği var bu ekmeğin acaba diger ekmekeklerden yada besin degeri olarak yag yakmakBegendim canım doyurucu dilimleyip dondurucuya attim
Sakın bırakma streste kilo aldırıyor bunu unutma kilo vermeyi zorlaştırıyor çünkü stres mide ve bağırsak hareketlerini etkiliyor gercekten biraz akışına bırakmak lazım ama sağlıklı beslenmeyi bırakma ben önce elimden geleni yaptım birine söylesem derdi sen böyle zayiflayamazsin ama kimseye söylemedim sonra baktım bunu yapıyorsam daha fazlasını da yaparım diyerek ufak ufak basladim. Sakın bırakma sağlığın için elinden geldiğince dikkat et tartıya çıkma gerekirse tamamen evden çıkar tartıyı sadece dikkat et elinden geldiğince oyle oyle basliyorBende hiç öyle etkisi olmamıştı şanslısın
Bende artidayim
Amaaan diyip bırakmak istiyorum ama oda olmuyor
1 ay dene kendini olmuyorsa mutlaka yardım al devletin ücretsiz diyetisyenler de iyi oluyor eğer maddi açıdan para vermek istemiyorsanBu bölgesel cihaza başlayacaktım 1800 demişti 10 seansa şimdi 2.200 diyor.
İçine diyetisyende eklemişler diyetisyenin 2 bin diyor off bilemedim
Çalışmak iyi geliyorsa başka yöntemleri deneyip arastirabilirsin bakim evi kreş vb. Annelerde artık torun bakmak istemiyorlar birazda haklılar çocuk bakmak çok zor iş gerçekten belli bir yaştan sonra sese tahammül azalıyor sabır azalıyor hakkında hayırlısı olsunBilerek part time buldum zaten. Her gün bakmıyor ki... Bilmiyorum ya birşey demeyeceğim artık
GünaydınSakın bırakma streste kilo aldırıyor bunu unutma kilo vermeyi zorlaştırıyor çünkü stres mide ve bağırsak hareketlerini etkiliyor gercekten biraz akışına bırakmak lazım ama sağlıklı beslenmeyi bırakma ben önce elimden geleni yaptım birine söylesem derdi sen böyle zayiflayamazsin ama kimseye söylemedim sonra baktım bunu yapıyorsam daha fazlasını da yaparım diyerek ufak ufak basladim. Sakın bırakma sağlığın için elinden geldiğince dikkat et tartıya çıkma gerekirse tamamen evden çıkar tartıyı sadece dikkat et elinden geldiğince oyle oyle basliyor
Hoşgeldin canım
Nasılsın
Kızlar dün diyetisyen kontrolüm vardı 400gr gitmiş ama ödem var dedi yağdan 900gr gitmiş görünüyor dedi regl olmadım onun ödemi 3haftada 4.400gr verdim
Üzüldüm senin için onlarda bi yerde haklı ama biraz idare edilebilseydi keşke bulduğun iş çok iyiydiİyi akşamlar.işten cikiyorum ay sonu. Annem çocuklara bakamayacakmis
Ozaman yqrdim almalısın iyi bir diyetisyenle nurdan kabaklı var bide ece sarı bur takip et istersenGünaydın
Teşekkür ederim
Bu yollarda ilkkez yürümüyorum ama aynı yolları yürümekten yoruldum
Bı hastalık bı ilaç vs olsa neyse sadece kendime ediyordum. Gectigim onca bıçak sırtından sonra hala acimiyorum
Üstünden kaç yıl geçtiğinin önemli olduğunu sanmıyorum. Bazen buraya annemdeyim annem yaptı gibi şeyler yazarken çekiniyorum.Uyumuşum yazdıktan sonra sağol kuzum daha iyiyim.
Annemin yıldönümü geçti geçen cuma ailevi sıkıntılar bikaç gün girmedim buraya.
Bi yedim bi yemedim değişik bir durum. Regl geçirdim bir de tartılayım bakim ne durumdayım.
Nefsine hakim olmak gerekiyor canım. Bu ara kendimi yoldan çıkarıyorum.Ozaman yqrdim almalısın iyi bir diyetisyenle nurdan kabaklı var bide ece sarı bur takip et istersen
Yok canım olur mu öyle şey yanınızdayken doya doya öpün koklayın yazın mutlu oluyorum okuyuncaÜstünden kaç yıl geçtiğinin önemli olduğunu sanmıyorum. Bazen buraya annemdeyim annem yaptı gibi şeyler yazarken çekiniyorum.
Biz küçükken halamin eşi vefat etmişti. Babamizdan cekinmistik o zaman.
Nisanda gorumcemin çocuğu vefat etti evlatlarimizdan cekindik
Yakın arkadaşımın annesi vefat etti annemden çekindim.
Senin kadar olmasada acını paylaşıyoruz canım
Nefsine hakim olmak gerekiyor canım. Bu ara kendimi yoldan çıkarıyorum.
Her zaman zayıflamak için bı tetikleyici oldu. Onu bulmam gerek.
Teşekkür ederimGünayydınn ❤
Hayırlı cumalar
Eki Görüntüle 3181070
ZincirKirma hoş geldin
74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
LenaG
nisan34
Pembe Lotus
Minik Duduklu Tencere
H Himal_
Mthn83
Aktif Lora
Basın sagolsunUyumuşum yazdıktan sonra sağol kuzum daha iyiyim.
Annemin yıldönümü geçti geçen cuma ailevi sıkıntılar bikaç gün girmedim buraya.
Bi yedim bi yemedim değişik bir durum. Regl geçirdim bir de tartılayım bakim ne durumdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?