Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün yine artiyim
Kendim için bir adım atmam gerekiyor yoksa 90 a doğru gidiyorum
Ne güzel tartiymis :)
Bende 85tim biranda 90 oldum o yüzden dikkat edin birde 90 dan düşmeye çalışmaya çalışacaksınız ekstra 5 kilo daha vermeye gerek yok :)

Üzüldüm senin için onlarda bi yerde haklı ama biraz idare edilebilseydi keşke bulduğun iş çok iyiydi
Sadece 2 ay idare edebilseydik zaten. Şubatta eşim zam alcakti. Benim hedefimde ramazana kadar calismakti. Evde bir iş yapmasini istemedim aksine hiç yapma dedim. Ney zor geldi bilmiyorum. Yaşlıda değil henüz 53 yaşında daha

Üst mesajda da belirttim kısa sureligine girdim birde part time di yani. Benim için zorluğu herkesten fazlaydı yine de kimseye birşey demedim. Tam zamanlı iş bulsam kendim içinde daha iyi olur elbette ama büyük kizim seneye 1. Sınıf o yüzden girmek istemiyorum o şekilde

Ne güzel mesajlar bunlar maşallah lotus yavruların nasıl?
Hayırlı cumalar bonusum
Tsk ederim artık bi yerden baslamam gerekiyordu çok sıkıldım bu halimden mide botoksunu bile düşündüm inan..
Diyetisyenle denemek istedim önce
Yavruların hafif oksurukleri var alıştım artık yoğunluğa ve uykusuzluğa bi düzen oturttum ama çok şükür

Herseyde bir hayır vardır. Bazen hayat planladığım gibi gitmediğinde sinirlenirim çok haklısınız ama bu daha iyi olmayacağı anlamına gelmez . Umarım hakkınızda en güzeli olur aileniz icin

Herseyde bir hayır vardır. Bazen hayat planladığım gibi gitmediğinde sinirlenirim çok haklısınız ama bu daha iyi olmayacağı anlamına gelmez . Umarım hakkınızda en güzeli olur aileniz icin
O aşamayı geçtim o gün sinirlendim biraz ama kabullendim. Allah'a teslimiyet olunca daha kolaylaşiyor. Rızkı veren Allah'tır. Tam da o gün okuduğum kitapta bundan bahsediyordu bende öyle teslimiyet oldum

Dinlemiyorlar beni yipratiyolar dedi. Ne diyeyim işte işyerine söyledim birakcam ay sonu. Bir çorba bir kap yemek kaynar ocağımda elbet
anladım canım. küçük çocuk bakmak da zor. hele bir de iki tane olunca. neyse hayırlısı olsun hakkınızda.

anladım canım. küçük çocuk bakmak da zor. hele bir de iki tane olunca. neyse hayırlısı olsun hakkınızda.
İlk gün çok sinirlendim sinirden basım agridi aglayamadimda işte. Müdür e de zor söyledim daha 1 ay bile olmamişti. Sonra düşündüm zaten benimle ne kadar ilgilendi ki benim çocuklarımla ilgilensin annem. Benle birkez bile oturup oyun oynadığını hatirlamiyorumki. Bir çocuğun tek ihtiyacı karnının doyurulmasi güzel kıyafetler giyip iyi oyuncaklara sahip olması değildi

annen çocuklarına karşı mesafeli galiba ya da sadece engelli olan kardeşine mi daha hassas davranıyor?

annen çocuklarına karşı mesafeli galiba ya da sadece engelli olan kardeşine mi daha hassas davranıyor?
Evet çocuklar arasında kardeşime daha düşkünler. Bunu dile getirsek biz suçlu çıkıyoruz. Çocukken bir kez yaşamıştık bunu daha sonra hiç söylemedim. Diğer erkek kardeşimde şuan aşırı agresif, asi anneme karşı. Babamdan cekindigimiz için böyle. Annem hiç sevgisini gösteremedi. Muhtemelen kendisi de engelli kardeşime daha düşkün olduğunu kabullenmedi. Böyle böyle bende ki açığı hep kıyafetler alarak, maddi şeylerle kapatmaya çalıştı. Ne yazikki torunlara karşı da böyle sürdürmeye çalışıyor. Bebekken kucağına oturtur öyle ilgilenirdi o kadar. Oturup oyun oynamaz, kitap bakın sulu boya yapsınlar dedim mesela hiç birini yapmadılar. İçinde yok çünkü

Selam kızlar
Geçen hafta 93.85
Bugün ,92.80

Fark ekşi 1 kg buna da şükür.

Aijoo hakkında hayırlısı olsun.belki zor gelmiştir kadına
Zor geldi zaten, sorun en basit zorlanmada herşey de pes etmesi. Meselem aslında benim çalışıp çalışmamam değil. Allah korusun bana birşey olsa çocuklarımı ona emanet edemem anladım.

Amine Busra canım benim sen içindekilerde haklısın boşver daha üzme bu konu için kendini öyle kabul et annenide kaldıramayıp rahatsızlansa daha kötü olursun.
İnsalar bir vesile oluyor ama burda asıl önemli olan senin nasibin. Sen çabaladın ve sonuç buysa nasip demekten başka çare yok.
Kimbilir ne hayır var bunda senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…