- 28 Mayıs 2015
- 2.958
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.470
- 358
Ne güzel tartiymis :)Bugün yine artiyim
Kendim için bir adım atmam gerekiyor yoksa 90 a doğru gidiyorum
Sağol canımNe güzel tartiymis :)
Bende 85tim biranda 90 oldum o yüzden dikkat edin birde 90 dan düşmeye çalışmaya çalışacaksınız ekstra 5 kilo daha vermeye gerek yok :)
Sadece 2 ay idare edebilseydik zaten. Şubatta eşim zam alcakti. Benim hedefimde ramazana kadar calismakti. Evde bir iş yapmasini istemedim aksine hiç yapma dedim. Ney zor geldi bilmiyorum. Yaşlıda değil henüz 53 yaşında dahaÜzüldüm senin için onlarda bi yerde haklı ama biraz idare edilebilseydi keşke bulduğun iş çok iyiydi
Üst mesajda da belirttim kısa sureligine girdim birde part time di yani. Benim için zorluğu herkesten fazlaydı yine de kimseye birşey demedim. Tam zamanlı iş bulsam kendim içinde daha iyi olur elbette ama büyük kizim seneye 1. Sınıf o yüzden girmek istemiyorum o şekildeÇalışmak iyi geliyorsa başka yöntemleri deneyip arastirabilirsin bakim evi kreş vb. Annelerde artık torun bakmak istemiyorlar birazda haklılar çocuk bakmak çok zor iş gerçekten belli bir yaştan sonra sese tahammül azalıyor sabır azalıyor hakkında hayırlısı olsun
Hayırlı cumalar bonusumNe güzel mesajlar bunlarmaşallah lotus yavruların nasıl?
Herseyde bir hayır vardır. Bazen hayat planladığım gibi gitmediğinde sinirlenirim çok haklısınız ama bu daha iyi olmayacağı anlamına gelmez . Umarım hakkınızda en güzeli olur aileniz icinSadece 2 ay idare edebilseydik zaten. Şubatta eşim zam alcakti. Benim hedefimde ramazana kadar calismakti. Evde bir iş yapmasini istemedim aksine hiç yapma dedim. Ney zor geldi bilmiyorum. Yaşlıda değil henüz 53 yaşında daha
O aşamayı geçtim o gün sinirlendim biraz ama kabullendim. Allah'a teslimiyet olunca daha kolaylaşiyor. Rızkı veren Allah'tır. Tam da o gün okuduğum kitapta bundan bahsediyordu bende öyle teslimiyet oldumHerseyde bir hayır vardır. Bazen hayat planladığım gibi gitmediğinde sinirlenirim çok haklısınız ama bu daha iyi olmayacağı anlamına gelmez . Umarım hakkınızda en güzeli olur aileniz icin
iyi de bu konuyu tam konuşmadınız mı? baştan kabul edip niye şimdi bakama diyor?İyi akşamlar.işten cikiyorum ay sonu. Annem çocuklara bakamayacakmis
Dinlemiyorlar beni yipratiyolar dedi. Ne diyeyim işte işyerine söyledim birakcam ay sonu. Bir çorba bir kap yemek kaynar ocağımda elbetiyi de bu konuyu tam konuşmadınız mı? baştan kabul edip niye şimdi bakama diyor?
anladım canım. küçük çocuk bakmak da zor. hele bir de iki tane olunca. neyse hayırlısı olsun hakkınızda.Dinlemiyorlar beni yipratiyolar dedi. Ne diyeyim işte işyerine söyledim birakcam ay sonu. Bir çorba bir kap yemek kaynar ocağımda elbet
İlk gün çok sinirlendim sinirden basım agridi aglayamadimda işte. Müdür e de zor söyledim daha 1 ay bile olmamişti. Sonra düşündüm zaten benimle ne kadar ilgilendi ki benim çocuklarımla ilgilensin annem. Benle birkez bile oturup oyun oynadığını hatirlamiyorumki. Bir çocuğun tek ihtiyacı karnının doyurulmasi güzel kıyafetler giyip iyi oyuncaklara sahip olması değildianladım canım. küçük çocuk bakmak da zor. hele bir de iki tane olunca. neyse hayırlısı olsun hakkınızda.
annen çocuklarına karşı mesafeli galiba ya da sadece engelli olan kardeşine mi daha hassas davranıyor?İlk gün çok sinirlendim sinirden basım agridi aglayamadimda işte. Müdür e de zor söyledim daha 1 ay bile olmamişti. Sonra düşündüm zaten benimle ne kadar ilgilendi ki benim çocuklarımla ilgilensin annem. Benle birkez bile oturup oyun oynadığını hatirlamiyorumki. Bir çocuğun tek ihtiyacı karnının doyurulmasi güzel kıyafetler giyip iyi oyuncaklara sahip olması değildi
Evet çocuklar arasında kardeşime daha düşkünler. Bunu dile getirsek biz suçlu çıkıyoruz. Çocukken bir kez yaşamıştık bunu daha sonra hiç söylemedim. Diğer erkek kardeşimde şuan aşırı agresif, asi anneme karşı. Babamdan cekindigimiz için böyle. Annem hiç sevgisini gösteremedi. Muhtemelen kendisi de engelli kardeşime daha düşkün olduğunu kabullenmedi. Böyle böyle bende ki açığı hep kıyafetler alarak, maddi şeylerle kapatmaya çalıştı. Ne yazikki torunlara karşı da böyle sürdürmeye çalışıyor. Bebekken kucağına oturtur öyle ilgilenirdi o kadar. Oturup oyun oynamaz, kitap bakın sulu boya yapsınlar dedim mesela hiç birini yapmadılar. İçinde yok çünküannen çocuklarına karşı mesafeli galiba ya da sadece engelli olan kardeşine mi daha hassas davranıyor?
Zor geldi zaten, sorun en basit zorlanmada herşey de pes etmesi. Meselem aslında benim çalışıp çalışmamam değil. Allah korusun bana birşey olsa çocuklarımı ona emanet edemem anladım.Selam kızlar
Geçen hafta 93.85
Bugün ,92.80
Fark ekşi 1 kg buna da şükür.
Aijoo hakkında hayırlısı olsun.belki zor gelmiştir kadına
Bende bugün tartılmadım yarın sabah tartılcam artıysamda napim öyleBu hafta tartilmasamgecen hafta iyi kilo vermistim simdi umidim yok yedim cunku. Diyete geri donupmu tartilsam hftaya kesin aldim cunku verdigimi
evet haftaya daha azimli oluruz umarımBende bugün tartılmadım yarın sabah tartılcam artıysamda napim öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?