Bilmiyorum evde kullandığım titreşimli cihazlardan çok bifarki yok gibi geldi. Şu tenis cihazları varya. Öyle büyük bir his vermedi onun için 2200 TL vermeye değmez sadece başlıklı masaj cihazı alicam selülit giderici gibi.Niye vazgeçtin?
Senin parmağın acır ötekinin kolu. Sonuçta yaşadığın acı en büyük acıdır. Kimsenin acısı küçük değil. Rabbim dağına göre kar verirmiş. Kar bazen çığ oluyor altında kalıyorsun ama arada güneş açıyor işte. Ama bu iki gündür çok gerginim. Hem ruhsal hem fizikselAmine Busra Mthn83 yıllardır burdan tanıyorum ikinizi de siz çok güzel annelersiniz.
Mthn83 sen cennetlik annesin zaten o yavruyu büyüttüğün için. Allah zorunu kolay eylesin.
Büşracım sende üzme daha kendini madem affettim diyosun hiç beklentiye girme daha. Canları sağolsun.
Annende kolay şeyler yaşamamış şimdiki gibi imkanlarda yoktur doğru bilgiye ulaşamamıştır.
Sevgiyi göstermek bazı insanlar işin aşırı zor hatta imkansız.
Bugün benim kızlar öyle bunalttıki beni kaçıp gitmek istedim oturup ağlamak istedim yedim durdum aklımaMthn83 sen geldin bu mesajların üstüne.
Üzüldüm halime şikayet gibi yakınmalarıma.
Her şeyi tamken şikayet edebiliyorum senin zorlanmak hakkın.
Hep iyi tarafından düşünüp günümüze şükredicez daha kötü durumda olmadığımız için ki sayısız örneği var
Bu aralar sinan hocayı çok dinliyorum bunu mutlaka izleyin iş yaparken falan açın dinleyin bana çok faydası oldu.
Motive olduğumu hissediyorum.
Yayının tam hali burda
Evde pasta börek tarzı şeyler yapabilirmisin. Kayseri de internet satışı çok bu yönde. İnsanlar bı kek bile pişirmeye eriniyor. Ev yemeği mantığı var bide.Selam. Bu hafta çok yoğun gecicek. Bende hem fiziksel hemde mental aşırı yorgunum. Az önce resmen ayakta içim geçiyordu mağaza da. Birde kafamda bitirince gidip gelmekte zor gelmeye başladı.. çarşambadan sonra 4 gün üst üste gelecem birde ayvayı yedim
Elim çok iyi değil. Açıkçası maddi anlamda çok bir sıkıntı kalmayacak gibi duruyor eşimde şubatta zam alır. Benim için işin manevi boyutu daha onemliydiEvde pasta börek tarzı şeyler yapabilirmisin. Kayseri de internet satışı çok bu yönde. İnsanlar bı kek bile pişirmeye eriniyor. Ev yemeği mantığı var bide.
Rabbim bereket versin.Elim çok iyi değil. Açıkçası maddi anlamda çok bir sıkıntı kalmayacak gibi duruyor eşimde şubatta zam alır. Benim için işin manevi boyutu daha onemliydi
Seninde haftalık hedefin olsun. Kaç görürsün mesela.Ben sonradan dahil oldu şimdi kilo 80.15 7 li rakamlarda umarım yeni yıla gecerim
Süpersin canım çok rahat 7li rakamları görürsünBen sonradan dahil oldu şimdi kilo 80.15 7 li rakamlarda umarım yeni yıla gecerim
Süpersin canım çok rahat 7li rakamları görursubBen sonradan dahil oldu şimdi kilo 80.15 7 li rakamlarda umarım yeni yıla gecerim
Canım bu kadar kendinle savaşma lütfen.tamam dolma yedin yarın Sabah kah yapma telafi et..emin ol bir yerde dengeyi kursak hallolacak her sey.bir de ne yersen son lokmayı bırakmayı denesen.kiz kardeşm bu şekilde kilo verdi.sadece son kaşığı son lokmayı yemeyi bıraktım dedi.Merhabalar hanımlar
Benim yılbaşı hedefim yalan olduH.sonu misafirlikteydik ilacımı da içemedim çok abarttım geldim bir de ilk defa kuru patlıcan dolması yaptım. Öyle bir yemişim ki...
Bugün de kalktım tartı 123.50 yine aynanın karşısına geçip kendime bir sürü verdim veriştirdim. Sonra da aldım elime makası bir güzel dümdüz saçlarımı katlı hâle getirdim. Hayret ettim güzel oldu mahvedicem sandım önceŞimdi de oturdum kahve içiyorum. Bir sürü diyet araştırdım ama yapamayacağımı biliyorum. Ben en çok kahvaltı seviyorum öğle kahvaltı akşam da kahvaltımsı yapacağım. Önümüzdeki ay sürpriz birşey olmazsa evde olmayı ve düzene girmeyi planlıyorum.
Güzel ekşi Tebrikler canımSelamlar bugün de eve geç geldim telefon başına yeni geçtim.
Cuma 85.1
Bugün 84.4
Fark 700 Gr.
Pazartesi ye 79 görmeyi çok istiyorum1 haftada 3-4 kg verenlerden neyim eksik.
Fazlam var
Hayır demeyi bilmem gerekiyor
Sağol canım daim olur inşallahGüzel ekşi Tebrikler canım
Ne kadar hızlı verdiğin sadece motive sağlıyor önemli olan 50 ge bile olsa verebilmkeSeninde haftalık hedefin olsun. Kaç görürsün mesela.
Ay ben pazar sabahı 70 li bı rakam görmeyi çok isterim. 5 günde 5 kg gibi bişey demek oluyor buda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?