- 28 Mayıs 2015
- 2.958
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.470
- 358
Teşekkür ederim:)Sağol canım
Maşallah enerjin çok güzel
Nerdesin sen göremedim iyi misin?Günaydın
Bu ara pek uğrayamadım. modum biraz düşüktü. geçtiğimiz hafta spor da yapamadım dün sabahki kilo bilgim
109.2
Geçen haftaya göre gr.la eksim var neyse artı olmadığıma sevindim dün beslenmem kötü geçti .....
Ekşi değil tatlı harika gidiyorsunSelam kızlar
Geçen hafta 93.85
Bugün ,92.80
Fark ekşi 1 kg buna da şükür.
Aijoo hakkında hayırlısı olsun.belki zor gelmiştir kadına
Biz iki kardeşiz ve ikimizde saglikliyiz. Benim annemde oynamadı. Bugün torunlarına yaptığının yarısını bize yapmadı. Bazı insanların içinde yok. Sevmeyi ilgilenmeyi bilmiyorlar.Evet çocuklar arasında kardeşime daha düşkünler. Bunu dile getirsek biz suçlu çıkıyoruz. Çocukken bir kez yaşamıştık bunu daha sonra hiç söylemedim. Diğer erkek kardeşimde şuan aşırı agresif, asi anneme karşı. Babamdan cekindigimiz için böyle. Annem hiç sevgisini gösteremedi. Muhtemelen kendisi de engelli kardeşime daha düşkün olduğunu kabullenmedi. Böyle böyle bende ki açığı hep kıyafetler alarak, maddi şeylerle kapatmaya çalıştı. Ne yazikki torunlara karşı da böyle sürdürmeye çalışıyor. Bebekken kucağına oturtur öyle ilgilenirdi o kadar. Oturup oyun oynamaz, kitap bakın sulu boya yapsınlar dedim mesela hiç birini yapmadılar. İçinde yok çünkü
Maşallah çok güzel gidiyorSabah ki tartım regl döneminin 2. Günü bu sabah ve 79.95 çıktım uzun zamandan beri bu şekilde olsa bile 7 'li rakamları görmek çok heyecanlandırdı gercekten . Hedef 78 di. İlk olarak sonra 75 sonra 70 diye gidiyorum ilk hedefime ulaşmak uzereyim
Gramda olsa kırılma noktasını yakaladın galibaGünaydın
Bu ara pek uğrayamadım. modum biraz düşüktü. geçtiğimiz hafta spor da yapamadım dün sabahki kilo bilgim
109.2
Geçen haftaya göre gr.la eksim var neyse artı olmadığıma sevindim dün beslenmem kötü geçti .....
Size bahsettiğim bölgesel cihaz için randevu aldım bugün. İçimde bir garip duygular var bilmiyorum. Yanında diyetisyen uygulamasida varmış. Dönüşte anlatırım
Dün tartım 85.1
Bize de anlatırsın deneyimlerini. Bakalim nasıl olacak bende biraz kilo verdikten sonra sarmaları engellemek için gideceğim spor destekli olacak tabi 68 lerim bekliyorumSize bahsettiğim bölgesel cihaz için randevu aldım bugün. İçimde bir garip duygular var bilmiyorum. Yanında diyetisyen uygulamasida varmış. Dönüşte anlatırım
Dün tartım 85.1
Anlatmam mi beni yargılamadan anlamaya çalışan tek yer gibi geliyor burası banaBize de anlatırsın deneyimlerini. Bakalim nasıl olacak bende biraz kilo verdikten sonra sarmaları engellemek için gideceğim spor destekli olacak tabi 68 lerim bekliyorum
Kendi şeyine baksın herkes söyleme sende her yaptığınıAnlatmam mi beni yargılamadan anlamaya çalışan tek yer gibi geliyor burası bana
İnsanların yaptiklarima ve cabalamama gülmesi agirima gidiyor
Benim yazdıklarımdan kendine neden pay çıkarıyorsun. Ben senin neler yaptığını bilemem. Zaten o yazdığımda da annem bunu bilinç dışı yapıyordu muhtemelen kendide farkında değil ya da reddediyordu yazdım. Her engelli annesi aynı duygulari yaşar. Bende hayalimdeki mükemmel anne olmadığımı biliyorum. Ama seninde benimde bir çabamız var dimi? Asıl onemli olan çabalamak. Ben bunu annemde hiç görmedim. Ben hasta olduğumda baş ucumda beklediğini görmedim, sadece oyun oynamak değil, başımı oksadigini bana sarıldığını neden hatırlamıyorum... Okuldan gelip ev işi yaptığım zamanlarda, okuldan aç gelip evde yemek olmadığı zamanlarda ben yaşadım bunları. Ben hamile kalmadan önce nasıl dua ettim biliyormusun Allah'ım annem gibi anne olacaksam bana kız evlat verme (!) Ama Allah bana iki kız evlat nasip etti, demekki benim bir sinavim olacak, annelikle ilgili. Ben yine de annemi affettimHavadan mi nedir bilmiyorum oturup aglayasim var.
Amine Busra yazdıkların kendimi sorgulamama sebeb oldu. Ama kendime hep sordum daha iyi ne olabilirim diye.
Büyük oğluma kendi geleceğini vermek istiyorum sadece. Kucugede abisinin hayatına taş koymayacak ayak bağı olmayacak bir yaşam. Bugün için bunları düşünüyorum. Elimde sadece 2 küçük çocuk yok. Benimle yada bensiz yaşanacak koca bir ömür var
Bencede herkese anlatma bide keşke insanların yaptıklarını ve söylediklerini bu kadar umursamasak daha doğru adımlar qtarizAnlatmam mi beni yargılamadan anlamaya çalışan tek yer gibi geliyor burası bana
İnsanların yaptiklarima ve cabalamama gülmesi agirima gidiyor
İnsan görülmek istiyor be bonus. Kocamdan ailemden daha çok gördüğüm insanlar.Kendi şeyine baksın herkes söyleme sende her yaptığını
Kırmak için söylemedim sakın. Sadece öylece al değiştirmeyecegin şeyler için yıpratma kendini. Geçmişte kalma. Tüm zorluklara rağmen bugün ki sen olmuşsun. Bana söyledin diye değil. Bende öyle olurmuyum diye. Ben yarından çok korkuyorum Büşra.Benim yazdıklarımdan kendine neden pay çıkarıyorsun. Ben senin neler yaptığını bilemem. Zaten o yazdığımda da annem bunu bilinç dışı yapıyordu muhtemelen kendide farkında değil ya da reddediyordu yazdım. Her engelli annesi aynı duygulari yaşar. Bende hayalimdeki mükemmel anne olmadığımı biliyorum. Ama seninde benimde bir çabamız var dimi? Asıl onemli olan çabalamak. Ben bunu annemde hiç görmedim. Ben hasta olduğumda baş ucumda beklediğini görmedim, sadece oyun oynamak değil, başımı oksadigini bana sarıldığını neden hatırlamıyorum... Okuldan gelip ev işi yaptığım zamanlarda, okuldan aç gelip evde yemek olmadığı zamanlarda ben yaşadım bunları. Ben hamile kalmadan önce nasıl dua ettim biliyormusun Allah'ım annem gibi anne olacaksam bana kız evlat verme (!) Ama Allah bana iki kız evlat nasip etti, demekki benim bir sinavim olacak, annelikle ilgili. Ben yine de annemi affettim
Maalesef ne derler diye büyüdük biz. Hep birilerinin ne dediği çok önemli olduBencede herkese anlatma bide keşke insanların yaptıklarını ve söylediklerini bu kadar umursamasak daha doğru adımlar qtariz
Aynen oyle kendimiz için yaşamayı ogrenmeliyizİnsan görülmek istiyor be bonus. Kocamdan ailemden daha çok gördüğüm insanlar.
Kırmak için söylemedim sakın. Sadece öylece al değiştirmeyecegin şeyler için yıpratma kendini. Geçmişte kalma. Tüm zorluklara rağmen bugün ki sen olmuşsun. Bana söyledin diye değil. Bende öyle olurmuyum diye. Ben yarından çok korkuyorum Büşra.
Bugün sadece aşırı bı duygu karmaşası yaşıyorum. Bazen dibe vurmusta çıkamayacak gibi hissediyorum. Ufak şeyler büyük tetikleyici oluyor
Maalesef ne derler diye büyüdük biz. Hep birilerinin ne dediği çok önemli oldu
Hala akrabalar arasında yaşıyorum hala kim ne dedi çok önemli,Aynen oyle kendimiz için yaşamayı ogrenmeliyiz
Niye vazgeçtin?İşlemden vazgeçtim
Yerine masaj başlığı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?