Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Seninde haftalık hedefin olsun. Kaç görürsün mesela.
Ay ben pazar sabahı 70 li bı rakam görmeyi çok isterim. 5 günde 5 kg gibi bişey demek oluyor buda
Lazar sabahı 7li rakamları göremezsem bu işi birakacam çok sıktı ya duraklama dönemi

Günaydınlarr geçen hafta korkudan tartılmadım onceki hafta 82.6 gormustum sonrasi rezalet cok yedim. Hedefime az kalmisti oysaki. Suan yeniden dikkatnetmeye baslamaya karar verdim. Umarım en kisa zamsnda hedeflerimize variriz
Birakmaman çok güzel tebrik ediyorum gerçekten bende biraz saldım 2 hafta nasıl toparlicam diye düşünüyorum spor yapıyor musun

Tünaydın
Lazar sabahı 7li rakamları göremezsem bu işi birakacam çok sıktı ya duraklama dönemi
Sakın canım ufak bı şok yap. Beslenme şeklini yada saatlerini değiştir. Çok sınıra yakınsın ve stres yaparsan daha stres olursun
Bu pazar 79.0 i görmek hedefim
Yaparsın
Sanki benim gibisinben bugün 83 u gördüm çok mutluyum. Yediklerimi düzene koyarsam daha güzel olacak aslinda

Çok sevindim ne güzel bende bugün diyetisyenler geldim 1 ayda 2.5kg sadece yagdan vermisim . Az ama yinede kilo vermeye devam ediyorum bu beni motive etti . Önümüzdeki ay 7li rakamlarda olacağım yeni yıl iyi gelecek sanırım 80.1 çıktım sende peşimden geliyorsun

Birakmaman çok güzel tebrik ediyorum gerçekten bende biraz saldım 2 hafta nasıl toparlicam diye düşünüyorum spor yapıyor musun
Toparlarız sadece yapabilecegin bir diyet bulmak onemli. Mesela ben aralikli oruc ta 5 ogunlu diyette suan yapamiyorum. Ama cogunlukla aksam yemegine kadar olan kismi meyve yogury kahve gibi hafif gecirmeye calisiyorum hafta ici. Hafta sonu ailece kahvalti oluyo malum. Spor yapmiyorum leslie istiyodum ama vaktim olmuyo emzirme donemindeyim bu buyuk avantaj spor yakiyor gibi kalori gidiyor. Suyu azalttim onuda artirabilsem iyi olucak

Kesinlikle ben 1 haftada veremiyorum 700 gr ama haftaya daha güçlü başlayacağım 75 olmak istiyorum çünkü artık
Evde tartı var demi
Pazar sabahı 78 li birşey göreceksin. İcime öyle doğdu. Pazar suprizi yap bize
Bence de senin için çok güzel bir spor

Az önce birsuredir giyemedigim kot pantolonu giydim yüksek bel çift düğmeli. Biraz göbeğimi çeksem de aynı korse reklamlarindaki kadınlar gibi oldum
İclik giymek için biraz salaş giyiyorum. Bunu giyince yarı yarıya zayıflamış gibi oldum

Geçmiş olsun herkes hasta dikkat etmek lazim
Sorma büyüğün haftaya yazılıları var bu hafta gidemedi. Nasıl olacak bilmiyorum
Gunqydin ben bayağı bir saldım gece yemeklerine basladim bayağı kötü gidiyor diyet falan yalan oldu çok iyi değildim ama
Su tuketimim arttı günlük adimlarim qrtti
Bende 83.7 ye düşmüştüm yine 84 e çıktım. Aralıklı oruca sıkı sarılayım diyorum bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…