- 28 Mayıs 2015
- 2.958
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.470
- 358
Lazar sabahı 7li rakamları göremezsem bu işi birakacam çok sıktı ya duraklama dönemiSeninde haftalık hedefin olsun. Kaç görürsün mesela.
Ay ben pazar sabahı 70 li bı rakam görmeyi çok isterim. 5 günde 5 kg gibi bişey demek oluyor buda
Bu pazar 79.0 i görmek hedefimSeninde haftalık hedefin olsun. Kaç görürsün mesela.
Ay ben pazar sabahı 70 li bı rakam görmeyi çok isterim. 5 günde 5 kg gibi bişey demek oluyor buda
Birakmaman çok güzel tebrik ediyorum gerçekten bende biraz saldım 2 hafta nasıl toparlicam diye düşünüyorum spor yapıyor musunGünaydınlarrgeçen hafta korkudan tartılmadım onceki hafta 82.6 gormustum sonrasi rezalet cok yedim. Hedefime az kalmisti oysaki. Suan yeniden dikkatnetmeye baslamaya karar verdim. Umarım en kisa zamsnda hedeflerimize variriz
Sakın canım ufak bı şok yap. Beslenme şeklini yada saatlerini değiştir. Çok sınıra yakınsın ve stres yaparsan daha stres olursunLazar sabahı 7li rakamları göremezsem bu işi birakacam çok sıktı ya duraklama dönemi
YaparsınBu pazar 79.0 i görmek hedefim
Çok sevindim ne güzel bende bugün diyetisyenler geldim 1 ayda 2.5kg sadece yagdan vermisim . Az ama yinede kilo vermeye devam ediyorum bu beni motive etti . Önümüzdeki ay 7li rakamlarda olacağım yeni yıl iyi gelecek sanırım 80.1 çıktım sende peşimden geliyorsunTünaydın
Sakın canım ufak bı şok yap. Beslenme şeklini yada saatlerini değiştir. Çok sınıra yakınsın ve stres yaparsan daha stres olursun
Yaparsın
Sanki benim gibisinben bugün 83 u gördüm çok mutluyum. Yediklerimi düzene koyarsam daha güzel olacak aslinda
Kesinlikle ben 1 haftada veremiyorum 700 gr ama haftaya daha güçlü başlayacağım 75 olmak istiyorum çünkü artıkSağol canım daim olur inşallah
3-5 kg birden olmasada 700 Gr 2 gün için gayet güzel
Toparlarız sadece yapabilecegin bir diyet bulmak onemli. Mesela ben aralikli oruc ta 5 ogunlu diyette suan yapamiyorum. Ama cogunlukla aksam yemegine kadar olan kismi meyve yogury kahve gibi hafif gecirmeye calisiyorum hafta ici. Hafta sonu ailece kahvalti oluyo malum. Spor yapmiyorum leslie istiyodum ama vaktim olmuyo emzirme donemindeyim bu buyuk avantaj spor yakiyor gibi kalori gidiyor. Suyu azalttim onuda artirabilsem iyi olucakBirakmaman çok güzel tebrik ediyorum gerçekten bende biraz saldım 2 hafta nasıl toparlicam diye düşünüyorum spor yapıyor musun
Çok sevindim ne güzel bende bugün diyetisyenler geldim 1 ayda 2.5kg sadece yagdan vermisim . Az ama yinede kilo vermeye devam ediyorum bu beni motive etti . Önümüzdeki ay 7li rakamlarda olacağım yeni yıl iyi gelecek sanırım 80.1 çıktım sende peşimden geliyorsun
Evde tartı var demiKesinlikle ben 1 haftada veremiyorum 700 gr ama haftaya daha güçlü başlayacağım 75 olmak istiyorum çünkü artık
Bence de senin için çok güzel bir sporToparlarız sadece yapabilecegin bir diyet bulmak onemli. Mesela ben aralikli oruc ta 5 ogunlu diyette suan yapamiyorum. Ama cogunlukla aksam yemegine kadar olan kismi meyve yogury kahve gibi hafif gecirmeye calisiyorum hafta ici. Hafta sonu ailece kahvalti oluyo malum. Spor yapmiyorum leslie istiyodum ama vaktim olmuyo emzirme donemindeyim bu buyuk avantaj spor yakiyor gibi kalori gidiyor. Suyu azalttim onuda artirabilsem iyi olucak
Dimi en kolay sporEvde tartı var demi
Pazar sabahı 78 li birşey göreceksin. İcime öyle doğdu. Pazar suprizi yap bize
Bence de senin için çok güzel bir spor
ARALIK AYI
KİLO TABLOSU03.12.2022 10.12.2022 17.12.2022 24.12.2022 31.12.2022 @Bonus 112 H Himal_ 84.5 @74FRIDA 110.9 109.2 @bengisu022 91.9 93.85 92.80 @ISILDURU @60kiloyum 89.8 @Pembe Lotus @LisbethS 123 123.5 @Aktif Lora @Tenceresiz kaldim anne Amine Busra 77.1 Mthn83 84. 85.1 @nisan34 91.7 @kayipdunya 79.95
YILBAŞI HEDEF
KİLO TABLOSU güncel kilo 11/11/2022 hedef kilo 1 ocak 2023 kilosu@Bonus 111.5 H Himal_ 86 80 @74FRIDA 112.6 108 @bengisu022 90.2 84 @ISILDURU @60kiloyum @Pembe Lotus 89 @LisbethS 120.25 110 @Aktif Lora @Tenceresiz kaldim anne 84.6 80 Amine Busra 79 72 @Mthn38 86 81.5 @kayipdunya 81 79
Geçmiş olsun herkes hasta dikkat etmek lazimBugün pasaport isleri vardı hep disardaydik
Hem yorgunluk hem uykusuzluk.
İki çocukta hasta sabaha kadar ateş nöbeti
Gunqydin ben bayağı bir saldım gece yemeklerine basladim bayağı kötü gidiyor diyet falan yalan oldu çok iyi değildim amaGünaydın
Çok sessiz buralar.
Yılbaşı hazırlıkları mı
Sorma büyüğün haftaya yazılıları var bu hafta gidemedi. Nasıl olacak bilmiyorumGeçmiş olsun herkes hasta dikkat etmek lazim
Bende 83.7 ye düşmüştüm yine 84 e çıktım. Aralıklı oruca sıkı sarılayım diyorum bakalım nasıl olacakGunqydin ben bayağı bir saldım gece yemeklerine basladim bayağı kötü gidiyor diyet falan yalan oldu çok iyi değildim ama
Su tuketimim arttı günlük adimlarim qrtti
Geçmiş olsun . Pasaport ne için gerekiyor yurtdışına mi çıkacaksınızBugün pasaport isleri vardı hep disardaydik
Hem yorgunluk hem uykusuzluk.
İki çocukta hasta sabaha kadar ateş nöbeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?