Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun . Pasaport ne için gerekiyor yurtdışına mi çıkacaksınız
Bu soruyu bende sordum
Zam gelecekmiş
Sanki bir ayağımız sınır kapısında
esimin okuduğu bölüm İran yada Makedonya ya gezi düzenlemeyi planlıyor Nisan ayı gibi. Büyük oğlan ben gideceğim çok merak ediyorum. Tarihimizden doku ve dokunuşlar var oralarda diyor. Bu kadar mantıklı gerekçeleri olunca ben kocamla gezmeye gideceğim diye bir hak idda edemiyorum. Devlet pasaport veriyorda oğlan yol vermiyor

Dün menü yazmaya geliyodum çok sancım vardı yattım kaldı öyle.

Mthn83 çocuklar hastaymış çok geçmiş olsun
Sağol canım sanada.
Benimde adet sonrası göğüsler de şişlik gitmedi. Süt gelecek gibi ağrıyor. Bı kontrole gideyim bakayım

Saflık olsun halleder arkadaşlarından alır notlarını. Bende pazartesinden itibaren yeni bir sistem kurmalıyız kendime

Örnek ver.
Ben aralıklı oruca biraz daha hakim olmaya çalışacağım. Daha güzel daha hızlı olacağına inanıyorum.
Metabolizma hızlandırmak geçeceğim önceliğim bu olacak mesela detoks suyu yapacam geceden sabah ilk iş 2 bardak içmek olacak

Sonra hergun yürüyüş kaç dakka olduğu önemli değil

Yemeği 5 gibi yani 1 saat öne çekmeyi düşünüyorum haftaya
Bu sekilde

Bu yoğurt limon pul biber kürü var hiç denedin mi?
Bende 7 li rakamları görerek kapatıyorum hedefime ulaştım. Haftaya 8 li rakamları görmeyeceğim eminim hafta cuma 7 li rakamlara devam etmek istiyorum
Senin adına çok sevindim. Bende arkandayım inşallah
Günaydın
Ben de bu sabah 122.30 çıktım. En azından eksi olarak bir kıpırdama var.
Eksi olmana çok sevindim. Daha güzel eksilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…