Gunqydin ben bayağı bir saldım gece yemeklerine basladim bayağı kötü gidiyor diyet falan yalan oldu çok iyi değildim ama
Su tuketimim arttı günlük adimlarim qrtti
Geçmiş olsun . Pasaport ne için gerekiyor yurtdışına mi çıkacaksınız
Sağol canım sanada.Dün menü yazmaya geliyodum çok sancım vardı yattım kaldı öyle.
Mthn83 çocuklar hastaymış çok geçmiş olsun
Evet haftaya artık telafi edeceğim umarım enerji verir yeni yilYeni yıl yeni bi enerjiyle devam ederiz inş
Saflık olsun halleder arkadaşlarından alır notlarını. Bende pazartesinden itibaren yeni bir sistem kurmalıyız kendimeSorma büyüğün haftaya yazılıları var bu hafta gidemedi. Nasıl olacak bilmiyorum
Bende 83.7 ye düşmüştüm yine 84 e çıktım. Aralıklı oruca sıkı sarılayım diyorum bakalım nasıl olacak
Örnek ver.Saflık olsun halleder arkadaşlarından alır notlarını. Bende pazartesinden itibaren yeni bir sistem kurmalıyız kendime
Metabolizma hızlandırmak geçeceğim önceliğim bu olacak mesela detoks suyu yapacam geceden sabah ilk iş 2 bardak içmek olacakÖrnek ver.
Ben aralıklı oruca biraz daha hakim olmaya çalışacağım. Daha güzel daha hızlı olacağına inanıyorum.
Bende 7 li rakamları görerek kapatıyorum hedefime ulaştım. Haftaya 8 li rakamları görmeyeceğim eminim hafta cuma 7 li rakamlara devam etmek istiyorumGünaydın 84.8 ile kapatıyorum yılı. Yeni ve güzel bir yıl geliyor
Bu yoğurt limon pul biber kürü var hiç denedin mi?Metabolizma hızlandırmak geçeceğim önceliğim bu olacak mesela detoks suyu yapacam geceden sabah ilk iş 2 bardak içmek olacak
Sonra hergun yürüyüş kaç dakka olduğu önemli değil
Yemeği 5 gibi yani 1 saat öne çekmeyi düşünüyorum haftaya
Bu sekilde
Senin adına çok sevindim. Bende arkandayım inşallahBende 7 li rakamları görerek kapatıyorum hedefime ulaştım. Haftaya 8 li rakamları görmeyeceğim eminim hafta cuma 7 li rakamlara devam etmek istiyorum
Eksi olmana çok sevindim. Daha güzel eksilereGünaydın
Ben de bu sabah 122.30 çıktım. En azından eksi olarak bir kıpırdama var.
Harika gitmiş benceHayırlı cumalar
82.4 hedefe ulaşanadım malesef 80 di hedef ama 4.100 gr verdim cok sükür
Cok sükür hepberaber daha guzel kilolar verelim insaAllahHarika gitmiş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?