Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu yoğurt limon pul biber kürü var hiç denedin mi?

Senin adına çok sevindim. Bende arkandayım inşallah

Eksi olmana çok sevindim. Daha güzel eksilere
Denemedim akşam yoğurt süt tüketmeyin diyorlar öğlen yapabilirim bunu

Ayy valla çok yoruldum 4 kedi çip taktırmaya gittik 3 ü tamam biri canavara bağladı yaptıramadık. Dün akşam da alışverişe çıktık hiç durmadan yürüdüm ama sadece 5000 adım atabildim sonra fıtık kendini gösterdi.
Bugün sabah açma simitle başladım çok işim var akşam da noodle yiyeceğiz kolay diye. Bugün ve yarın ben iptal

Yoğurt limon kürü diye araştır.
Özellikle göbek sorununa iyi geliyormuş. Ben pek göbek olaylarına takılmıyorum benim sorunum basen.
Benimde göbek var uma4im ise yarar yarından itibaren onu da deneyeceğim

Akşamdan salatalik limonlu su ve tarçın suyu mu hazirlicam yarın tüm gün icecem

Ac karnına bir kahve tarçınlı,1 bardak su

Sabah 2 yumurta kırdım 2 parça helva çay 1 dilim ekmek

Öğlen dolma yoğurt

İkindi 1 Türk kahvesi daha

Akşam yesilcay hurma 4 badem

11.300 adim

2lt su

Yarın bayağı yiyeceğim için bu akşam bisey yemedim öğlen yedim onun yerine

Harika geçmiş
Bugün aralıklı oruç yapacaktım ama akşam çok üşüdüm. Sıcak birşeyler derken epeyce atistirdim
Kim birinci oldu kg vermede, çiçek kime gidiyor
Sanırım kimse hedefine ulaşamadı

Bencede çok iyi vermişsin eminim ona da en kısa sürede ulasirsin
Amin insaAllah hep beraber verelim. Aslinda bi whatsapp diyet grubu vardi onlarla guzel gidiyodu etkisi oldu onlarin anlik paylasiyorduk. Ama onlarda birakti

Gecen hafta 85.5
Bu gün 84.4
Fark 1.1
Ilk 1 kiloyu vermek kolay oluyor genelde. Umarım sonrasıda böyle olur.
Hedef 77
Ocak hedefi 80
Hayırlı cumalar
82.4 hedefe ulaşanadım malesef 80 di hedef ama 4.100 gr verdim cok sükür
Grupta kg veren tek kişi olmuşsun tebrikler canım özelden yazarsan çiçek yollayacağım

Harika geçmiş
Bugün aralıklı oruç yapacaktım ama akşam çok üşüdüm. Sıcak birşeyler derken epeyce atistirdim

Sanırım kimse hedefine ulaşamadı
Sabah ödülünü aldim yılı 79.25 le kapatıyorum. Sonunda 7 li rakamlarla devam edeceğim yeni yılda. 2023 de 6 li rKamlari göreceğimi eminim arrik çünkü düzeni oturttu artık ve gerçekten zayiflamak fit olmak istiyorum

Merhabalar hanımlar

Hepinize sağlıklı,huzurlu,mutlu bir yıl diliyorum.
İnşallah bu yıl kilo hedeflerimize ulaşabildiğimiz bir yıl olur.

Harika tebrik ediyorum
Bende arkandayım. Bugün amacladigim beslenme şeklini yapamadım ama yılmadım bırakmadım. Hiç olmamış gibi devam

Harika tebrik ediyorum
Bende arkandayım. Bugün amacladigim beslenme şeklini yapamadım ama yılmadım bırakmadım. Hiç olmamış gibi devam
Evet senide bekliyorum eminim çabucak yetiseceksin :) en azindan kola içmedim bende bugün yoksa berbat bir gün oluyor1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…