- 28 Mayıs 2015
- 2.958
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.470
- 358
Denemedim akşam yoğurt süt tüketmeyin diyorlar öğlen yapabilirim bunuBu yoğurt limon pul biber kürü var hiç denedin mi?
Senin adına çok sevindim. Bende arkandayım inşallah
Eksi olmana çok sevindim. Daha güzel eksilere
Bencede çok iyi vermişsin eminim ona da en kısa sürede ulasirsinHayırlı cumalar
82.4 hedefe ulaşanadım malesef 80 di hedef ama 4.100 gr verdim cok sükür
Bu olay seneye kadar devam edecekBen tartılmadım seneye daha güzel başlarsın düşüncesiyle biraz ıvır zıvır şeyler yiyorum
84.600 sene sonu tartilayim dedim
Yoğurt limon kürü diye araştır.Denemedim akşam yoğurt süt tüketmeyin diyorlar öğlen yapabilirim bunu
Benimde göbek var uma4im ise yarar yarından itibaren onu da deneyeceğimYoğurt limon kürü diye araştır.
Özellikle göbek sorununa iyi geliyormuş. Ben pek göbek olaylarına takılmıyorum benim sorunum basen.
Harika geçmişAc karnına bir kahve tarçınlı,1 bardak su
Sabah 2 yumurta kırdım 2 parça helva çay 1 dilim ekmek
Öğlen dolma yoğurt
İkindi 1 Türk kahvesi daha
Akşam yesilcay hurma 4 badem
11.300 adim
2lt su
Yarın bayağı yiyeceğim için bu akşam bisey yemedim öğlen yedim onun yerine
Sanırım kimse hedefine ulaşamadıKim birinci oldu kg vermede, çiçek kime gidiyor
Amin insaAllah hep beraber verelim. Aslinda bi whatsapp diyet grubu vardi onlarla guzel gidiyodu etkisi oldu onlarin anlik paylasiyorduk. Ama onlarda biraktiBencede çok iyi vermişsin eminim ona da en kısa sürede ulasirsin
Gecen hafta 85.5
Bu gün 84.4
Fark 1.1
Ilk 1 kiloyu vermek kolay oluyor genelde. Umarım sonrasıda böyle olur.
Hedef 77
Ocak hedefi 80
Grupta kg veren tek kişi olmuşsun tebrikler canımHayırlı cumalar
82.4 hedefe ulaşanadım malesef 80 di hedef ama 4.100 gr verdim cok sükür
Evet grupla daha iyi burası o konuda istikrarlıAmin insaAllah hep beraber verelim. Aslinda bi whatsapp diyet grubu vardi onlarla guzel gidiyodu etkisi oldu onlarin anlik paylasiyorduk. Ama onlarda birakti
Sabah ödülünü aldim yılı 79.25 le kapatıyorum. Sonunda 7 li rakamlarla devam edeceğim yeni yılda. 2023 de 6 li rKamlari göreceğimi eminim arrik çünkü düzeni oturttu artık ve gerçekten zayiflamak fit olmak istiyorumHarika geçmiş
Bugün aralıklı oruç yapacaktım ama akşam çok üşüdüm. Sıcak birşeyler derken epeyce atistirdim
Sanırım kimse hedefine ulaşamadı
Yaaa cok cok mutlu oldum teşekkürederimGrupta kg veren tek kişi olmuşsun tebrikler canımözelden yazarsan çiçek yollayacağım
Harika tebrik ediyorumSabah ödülünü aldim yılı 79.25 le kapatıyorum. Sonunda 7 li rakamlarla devam edeceğim yeni yılda. 2023 de 6 li rKamlari göreceğimi eminim arrik çünkü düzeni oturttu artık ve gerçekten zayiflamak fit olmak istiyorum
Evet senide bekliyorum eminim çabucak yetiseceksin :) en azindan kola içmedim bende bugün yoksa berbat bir gün oluyor1Harika tebrik ediyorum
Bende arkandayım. Bugün amacladigim beslenme şeklini yapamadım ama yılmadım bırakmadım. Hiç olmamış gibi devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?