canım belki bölgesel kilo kaybı yaşamamıssındır heryerden gitmiştir mesela ben göbek ve basenden alırım kiloyu ordan verdim o yüzden farkediliyo:)
ya aslında aklımı birşey karıştırdı bu gün bi arkadaşım 75 kiloydu 63e düşmüş diyetisyenle 2 ayda falan doktoru sadece yürüyüş yap mekik çekme demiş bende neden dedim spor yapsan hızlı gitmezmi kilolar oda dediki mekik kas yapıyor sıkı düzgün bi karnım olurdu ama zayıf olmazdım dedi kaslar daha zor eriyor yaglara oranla tabi yeni başlamış spora sıkılaşması için vücudunun mesela şimdi biz veriyoruz taş gibi vücudumuz olucak ama hala kilolumu olcaz çoook kafam karıştı
Yemeden önce bol su içersin,yanında cacıkla bir taneyle doyarsın bea sositososito
Goyvemedim yyaaw,iyiyim bu saldırıyı böyle atlattığıma memnunum iyiyim yani..Allah kolaylık versin senin işin de zormuş.. :teselli:
sağol yavrum. bu saldırıyı atlatıyosan ne mutlu sana. ben dün gece milleti uyuttum, dolaba saldırdım. bi tane.... sonra gidiom ..... yiom. canın çekmesin diye yazmıom bak. en son yaptığım iğrenç şey de yicek bişiy bulamayınca avuç avuç damla çikolata yedim. kocam uyanıp yakaladı beni. sonra beni bi gğlme krizi tuttu. delirmiş gibi güldüm bi saat, sonrada ağlamaya başladım. manyak oldum galiba
bu arada kiloyu citole mi bildirioz bu hafta?
hosbulduk canim hani nerdesin?
Ben de denizlide okuyorum da aklinialirimsmile Evet 2-3-4-5 milleri var hareketlisi daha yavaşı vb vs..İlk başlayan için en güzeli 2 mil,sonra mil mil arttırırsın..
çook teşekkür ederim canımmm opuyorumnanaktan
canim moralini duzeltmek icin elimden gelani yapacagim bak kalkim takla atim istersen.(koca popoyu nasil kaldiracaksam:) )
canımmm benim çok teşekkür ederim atmış kadar oldun..kocaman öpüyorum seniopuyorumnanaktan
huuuu canım benim hoşgeldin kaydirigubbakcemile5
hoşbulduk canımmm yine bulduk birbirimizi Şeniz
bugün ben işe gelmeyince görüşemedik,
artık burada kapatırız arayı olumunekankayizsmile
dimi :)) aynen canım yaa sensiz biraz sıkıcıydı aslında
kıyamam sanaaaa.....:teselli:
Çarşamba beraberiz yine ama ben biraz ogün geç gelicem , pazar var ya malum...
Sende o arada derslerine falan çalış rahat rahat muhabbet ederiz :1hug:
git gel git gel ve yine geldim guzeller.
git gel git gel ve yine geldim guzeller.
evetttt bende geldim.....
Çoktandır burdayım ama yazdıklarınızı okumayıp birşey kaçırmak istemedim.....
eee keyifler nasıl bakalım bayanlarrr.....
sonunda buluştuk canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?