Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün iyi başladım da yedim baya ya porsiyonlarım fazlaydı hep aklım yemekte ruhum kabul etmemeye çalışıyor diyeti.
Nasılsa bozarsın olmaz çok var çok zor susmuyor kafamın içi.
Olsun elbet susturucam.
Çok ama yinede yazıcam yediklerimi artık her gün yazıcam çünkü.
Burda kilo vermenin en büyük adımı yazmak

iyi geceler canım. ben 1-2 güne hayırlısıyla küçük düzenlemeler yapacağım beslenmemde. öyle devam edeceğim.

benim pazartesi gunlerim hep yogun geciyor bugun hep kosturmacaydi ne bulduysam yedim bende aksam makarna vardi

Off benim yılbaşı sonucum 124 !!!
Ama bugün çok iyi toparladım. Bu sene kilolarımı verip dolayısıyla sağlığıma kavuşmaya ve şekerdi kolesteroldü bilmem neydi ilaçlarından kurtulmak tek önceliğim. İnşallah

evet yaz ve buradan ayrılma bonus. uzaklaşınca şaşırıyoruz.
youtube tan ayça kaya ve ayşegül çoruhun videolarını izle. bazı tüyoları uygula. faydasını görürsün.

İnşallah canım önce bayrama sonra yaza baya hafiflemiş olucaz.
Yeter ki ufak bişey kaçırsak bile battı balık yan gider modunda olmayalım.
O kaçamaktan çok fazlasını yiyoruz sonra öyle bozuluyor düzen

iyi geceler canım. ben 1-2 güne hayırlısıyla küçük düzenlemeler yapacağım beslenmemde. öyle devam edeceğim.

evet yaz ve buradan ayrılma bonus. uzaklaşınca şaşırıyoruz.
youtube tan ayça kaya ve ayşegül çoruhun videolarını izle. bazı tüyoları uygula. faydasını görürsün.

Aynen kuzum en iyi biz düzenliyoruz kendimizi yine. Takip ettiğim çok insan çok bilgi var.

Şu an bana en çok lazım olan yapabildiğim ölçüde kısa yürüyüşler, kasları güçlendirmek için egzersizler ve yeterli suyu içmek.

Bugün 18 saat açlık sonrası saat 12.30 öğlen yemeği olarak mercimek çorbası fırında tavuk salata(yağsız) 3 YK bulgur pilavı
17 de 1 kase yayla çorbası 1yk et kavurma 2 yk bulgur pilavı 2 bardak ayran
19 da tatlı künefe yedim
19.20 itibari ile bitirdim mutfak işini
Eve geldiğimde 4 bin adım vardı. Hem onu tamamlayim hem tatlıyı hak edeyim dedim. Lesliden biraz ağır bı video yaptım.
Su 2 lt
Bu günkü adım 9 bin oldu

1 litrelik şişe vardı doldurdum içmesi kolay oluyor.
Ödemden patlıyorum dün çok yediğim için ödem çayı yaptım pc ye geçtim ilk mesajı düzenliyorum.

Yeni tablomuzu yapıyorum.

Eklentiler

• 20230103_081034.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 27
  • 20230103_075849.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 23
İlk mesaj düzenlendi okuyun efenim.

Tartı günümüz Cuma.

Kurallarımız :

Mümkün olan her gün katılımda bulunmak günlük etikete geri dönmek

Her gün yediklerimizi yazmak, ihtiyacımız olan suyu içmek
Az çok demeden yapabildiğimiz hareketleri, kendimize uygun sporları yapmak
Ufak tefek yenen şeylerden asla pişman olmamak. (Pişmanlık bizi daha çok yemeye itiyor)
Ne olursa olsun vazgeçmemek, pes etmemek

Görim sizi hem beni hem kendinizi tutun.

74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
LenaG
nisan34
Pembe Lotus
Minik Duduklu Tencere
H Himal_
Mthn83
Aktif Lora
Efser
ZincirKirma
Amine Busra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…