Bugün daha iyi misin? Ne yiyceksin?İçim bişey almadı ya tutsun diye bitiremedim onu da zaten
Aralıklı oruç gibi saatli yiyorsan zaten kaşık hesabı yokHayırlı günler canlar
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
Bonus yine maşayı almış eline ben mönülerimi yazarsam kötü örnek olurum çünküsü bende kaşık gr hesabı yok. Tabak tabak yiyiyorum bugün bi kaçamak yapıcam zati
Hastalarımıza şifalar diliyorum. Biri bitiyo diğerinin hastalığı başlıyor her evde aynıbağışıklığımızı güçlendirmemiz şart kara kış şubatta geliyor
O püskevit paketinin tamamını yemişimGreyfurt suyunu çok seviyorum bugün içmim direk yiyeyim dedim bütün kabuklarını zarını soydum bakalım inş mideme dokunmaz
Kahvaltı yaptım afedersin cikardim içim almıyorBugün daha iyi misin? Ne yiyceksin?
afiyet olsunO püskevit paketinin tamamını yemişim
hakisin jes en cok da ben bosluyorun benum hala bir duzenim yok :/
Oy kıyamam çok kötü oldun demekKahvaltı yaptım afedersin cikardim içim almıyordaha bişey yemedim çocuklara köfte aldı babası ondan zorlarim belki .
Hastalıktan geberiyom hele bi iyileseyim gelip sizi komple 80 kg yapacağım
Çok güzel bir menü olmusMenüm
Öğlen 1 kase yalancı paça çorbası yarım kepçe yoğurt
Akşam 1parmak uzunluğunda peynirli pide salata 1 avuç karışık kuruyemiş 2 yk yoğurt
Geçmiş olsun acil şifalar ben yırttım demekki 80 nim zaten 1Hastalıktan geberiyom hele bi iyileseyim gelip sizi komple 80 kg yapacağım
Geçmiş olsun ihlamur iç yada nane limon iyi gelirKahvaltı yaptım afedersin cikardim içim almıyordaha bişey yemedim çocuklara köfte aldı babası ondan zorlarim belki .
Greyfurt yemeye bende baslayacagim zayiflatiyormus bakalim onuda deneyelim :)Greyfurt suyunu çok seviyorum bugün içmim direk yiyeyim dedim bütün kabuklarını zarını soydum bakalım inş mideme dokunmaz
Tek başına hiç bir şey zayıflatmıyor yaGreyfurt yemeye bende baslayacagim zayiflatiyormus bakalim onuda deneyelim :)
Teşekkür ederim. İçtiğim çıkıyor inşallah iyi gelirGeçmiş olsun ihlamur iç yada nane limon iyi gelir
Çok geçmiş olsun canımTeşekkür ederim. İçtiğim çıkıyor inşallah iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?