Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı günler canlar
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz

Bonus yine maşayı almış eline ben mönülerimi yazarsam kötü örnek olurum çünküsü bende kaşık gr hesabı yok. Tabak tabak yiyiyorum bugün bi kaçamak yapıcam zati

Hastalarımıza şifalar diliyorum. Biri bitiyo diğerinin hastalığı başlıyor her evde aynı bağışıklığımızı güçlendirmemiz şart kara kış şubatta geliyor

Aralıklı oruç gibi saatli yiyorsan zaten kaşık hesabı yok

Menüm
Öğlen 1 kase yalancı paça çorbası yarım kepçe yoğurt
Akşam 1parmak uzunluğunda peynirli pide salata 1 avuç karışık kuruyemiş 2 yk yoğurt
Çok güzel bir menü olmus
Bende tek öğün beslenmeyi geçeceğim ara sıra çünkü mideyi sakinleştirmek küçültmek lazım gerçekten böyle olmuyor ara öğünlerde bende işe yaramiyor

İyi akşamlar kızlar bugünün menüsü. Bu arada arkadaşlarmla kahvaltıya gittik.arada kızlarla buluşuyorz önceden fazla fazla yerdim artık daha kontrollü yemeye çalışacağım.

Kâh serme kahvaltıydi. Hatırladığım kadarı ile
4 5 çatal patates 2 d gözleme yumurta 2 çatal reçel 2 d peynir yoğurt. 1 çatal mücver 1 lokma ekmek .çok şükür her şeyin tadına bakmadım
Kahveyle 2 tane çakıl taş.cikolata.

Okulda 1 d ekmekle. Fırınlanmış dalak

Akşam 1 tabak doluydu. Tavuklu nohutlu pirinç pilavı. Yarım kase güveç. 1 d ekmek. Yeşillik turşu
Çayla 1 hurma 2 ceviz

Not dün gece ve sabah 250 bisiklet hareketi yaptm. Bugün uyumadan tekrar yaparm. Suyu da artrdm şu ana kadar en az 2 lt ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…