Afiyet olsunKahvaltıyla geçmişi okuyayım
Günaydınlar hanımlar
Bir ara tartılması yapayım dedim -1 gördüm sevindim. H.sonuna 118 olmak ümidindeyim...
Valla bu sefer ben de inanıyorum ah bir de şu ilaçlar midemi bulandırmasa çok iyi olacağım.Hızlıca vericen bu sefer ben inanıyorum
İlaca devam edince geçer o bulantı.Valla bu sefer ben de inanıyorum ah bir de şu ilaçlar midemi bulandırmasa çok iyi olacağım.
Günaydınlar hanımlar
Bir ara tartılması yapayım dedim -1 gördüm sevindim. H.sonuna 118 olmak ümidindeyim...
küçülen mide severiiiizKızlar öğlen yemeğine gittim 1 kase çorba 1 kepçe yoğurt vardı. Çorbayı yedim yoğurdu yerken doygunluk sinyallerini hissedince bıraktım. Şimdi içim bulanıyor. Birazını çıkardım. Sanırım midem küçüldü inşallah
Zamanında kuculttuydum amaküçülen mide severiiiiz
olur oluur başarırız :)Zamanında kuculttuydum ama
Bide böyle deneyelim
Geçmiş olsun canımSelam
Dünün menüsünden başlayayım ;
Şu aralar rahatsızım içim hicbisey almıyor.
Sabah bir kase çorba içtim
Öğle yarım hurma yedim
Yarım bardak kahve icebildim
Akşam da ilaç öncesi bir kase çorba içtim
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Oruçlardan dolayı mı üşüttün müKızlar öğlen yemeğine gittim 1 kase çorba 1 kepçe yoğurt vardı. Çorbayı yedim yoğurdu yerken doygunluk sinyallerini hissedince bıraktım. Şimdi içim bulanıyor. Birazını çıkardım. Sanırım midem küçüldü inşallah
Hasta hasta kahve niye içiyon bebiş bitki çayı içseneSelam
Dünün menüsünden başlayayım ;
Şu aralar rahatsızım içim hicbisey almıyor.
Sabah bir kase çorba içtim
Öğle yarım hurma yedim
Yarım bardak kahve icebildim
Akşam da ilaç öncesi bir kase çorba içtim
İçim bişey almadı ya tutsun diye bitiremedim onu da zatenHasta hasta kahve niye içiyon bebiş bitki çayı içsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?