Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hastalıktan geberiyom hele bi iyileseyim gelip sizi komple 80 kg yapacağım
ya soyle dusundim sanirim en cok yemek yiyen seni diye dusunurken aklimda sen varken jes im yazdim hatta bir ara jes zayif mi kilolu mu diye dusunuyordum o zaman da yazmis olabilirim 70 yap beni

Oruçlardan dolayı mı üşüttün mü
Yok canım çalışma yeri soğuk
Çok güzel bir menü olmus
Bende tek öğün beslenmeyi geçeceğim ara sıra çünkü mideyi sakinleştirmek küçültmek lazım gerçekten böyle olmuyor ara öğünlerde bende işe yaramiyor
Her bünye farklı canım sana iyi geleni bul. Kahvaltı ve sımitli günleri özlüyorum evet ama o simidi yiyene kadar 9 oluyordu. 3 saat sonra öğlen yemeği bu bana iyi geldi mutluyum da. Bugün ipin ucunu kaçırdım diye ah vah etmiyorum. Dün beden olcusude aldım. Bakalım

İyi akşamlar

Bugün gün içinde yine bol bol sıvı tükettim ama çok midem bulandı ve çok ağrıdı. Gerçekten zor dayandım.
Akşam kahvaltı yaptım 3 dilim ekmek,2 haş.yumurta(zor yedim),1 y.k.ajvar sos.6-7 zeytin, ince bir dilim b.peynir,1 tatlı kaşığı tereyağ

Tek öğün mü?
Kaçta yedin

iyi akşamlar kızlar henüz menü yazmaya başlıyamadım ben yaa, pazartesi karbonhitratı fazla kaçırdım. dün dengeleyeyim dedim tüm gün unsuz şekersiz beslendim iyiydii, fakat bugün yine dağıldım iyimi bir düzen tuturamadım anlıyacağınız. yok yanii bu cuma tartılıp yüzleşmemde lazım artık

Sanki harakiri yapıyorum gibi kendime nasıl kiyiyorum hiç bir sebep yok, hayatımda herşey çok normal. Ama ben sanki öyle bir mutsuzluk kuyusundayimki çıkamıyorum. Ha biter, ha geçer diye bekliyorum yoook 10 gün oldu. Gözüm ya yemekte ya yatakta. İnsanlarla konuşmak bile istemiyorum. Bugün biraz zoraki temizlik yaptım ama o bile zorla yani ittirerek kendimi.
Yeme konusunda asla frenim yok. Düz bastı gidiyor. Aman bende azcik dikkat edeyim bak kg aldım falan demiyorum bu gidişin sonunu çok iyi biliyorum ne olur oraya dönmeyim dua edin bana

Ne yediysen yazıcaksın maviş olmaz böyle kek börek mi yedin 5 dilim mi yedin bi tenceremi yedin her neyse yazıcaksın.
Yüsra öyle huysuz ki buraya bile giremedim ya mesajları yeni gordum. Klozete corap atıp elimdeki telefonu 40 saat aradim uykusuz yorgunum. Sorry
800 gr nedir ya bunun için can sıkmak olur mu bizim gibi yüksek kilolar için? Olmaz.

Ben kurallara ne yazdım sen okumadın mı?
Okumadim canim. Ilk sayfami bulup okuyayım motive ettigimi saniyorum kendimi sonra aman bugunde yiyim oluyorum. Kilo verebiliyosam irademde deil emzirmemde

ya soyle dusundim sanirim en cok yemek yiyen seni diye dusunurken aklimda sen varken jes im yazdim hatta bir ara jes zayif mi kilolu mu diye dusunuyordum o zaman da yazmis olabilirim 70 yap beni
Minik naziklik yapma kilolu mu falan gerek yok

Ben siskoyumm şişkoooo ve o kadar yemek seven yiyen biriyim nereye gidiyor saniyon

Sende de mi var bir yüsra, ah o yusralar

Yapma busracim
Herşeyi yaz. Yanlız kalma hepimiz o yollardan geçiyoruz biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…