- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
yok canım. biraz yoğunluk biraz keyifsizlik diyelim60kiloyum görünmüyosun sende mi hastasın
Biliyorum Allahtan bu bilgiyiTek başına hiç bir şey zayıflatmıyor ya
ya soyle dusundim sanirim en cok yemek yiyen seni diye dusunurken aklimda sen varken jes im yazdim hatta bir ara jes zayif mi kilolu mu diye dusunuyordum o zaman da yazmis olabilirim 70 yap beniHastalıktan geberiyom hele bi iyileseyim gelip sizi komple 80 kg yapacağım
Yok canım çalışma yeri soğukOruçlardan dolayı mı üşüttün mü
Her bünye farklı canım sana iyi geleni bul. Kahvaltı ve sımitli günleri özlüyorum evet ama o simidi yiyene kadar 9 oluyordu. 3 saat sonra öğlen yemeği bu bana iyi geldi mutluyum da. Bugün ipin ucunu kaçırdım diye ah vah etmiyorum. Dün beden olcusude aldım. BakalımÇok güzel bir menü olmus
Bende tek öğün beslenmeyi geçeceğim ara sıra çünkü mideyi sakinleştirmek küçültmek lazım gerçekten böyle olmuyor ara öğünlerde bende işe yaramiyor
Tek öğün mü?İyi akşamlar
Bugün gün içinde yine bol bol sıvı tükettim ama çok midem bulandı ve çok ağrıdı. Gerçekten zor dayandım.
Akşam kahvaltı yaptım 3 dilim ekmek,2 haş.yumurta(zor yedim),1 y.k.ajvar sos.6-7 zeytin, ince bir dilim b.peynir,1 tatlı kaşığı tereyağ
Evet canım pazartesi den beri tek öğün yapıyorum. Ben öğle uyandığım için akşam 8 de yiyorum.Tek öğün mü?
Kaçta yedin
Kaçta yatıyorsunEvet canım pazartesi den beri tek öğün yapıyorum. Ben öğle uyandığım için akşam 8 de yiyorum.
1-2 gibiKaçta yatıyorsun
O zaman süpersin. Ama o saatte leptin salgilaniyormus kaçırma fırsatları1-2 gibi
Yüsra öyle huysuz ki buraya bile giremedim ya mesajları yeni gordum. Klozete corap atıp elimdeki telefonu 40 saat aradim uykusuz yorgunum. SorryNe yediysen yazıcaksın maviş olmaz böyle kek börek mi yedin 5 dilim mi yedin bi tenceremi yedin her neyse yazıcaksın.
Okumadim canim. Ilk sayfami bulup okuyayım800 gr nedir ya bunun için can sıkmak olur mu bizim gibi yüksek kilolar için? Olmaz.
Ben kurallara ne yazdım sen okumadın mı?
Minik naziklik yapma kilolu mu falan gerek yokya soyle dusundim sanirim en cok yemek yiyen seni diye dusunurken aklimda sen varken jes im yazdim hatta bir ara jes zayif mi kilolu mu diye dusunuyordum o zaman da yazmis olabilirim 70 yap beni
Sende de mi var bir yüsra, ah o yusralarYüsra öyle huysuz ki buraya bile giremedim ya mesajları yeni gordum. Klozete corap atıp elimdeki telefonu 40 saat aradim uykusuz yorgunum. Sorry
Okumadim canim. Ilk sayfami bulup okuyayımmotive ettigimi saniyorum kendimi sonra aman bugunde yiyim oluyorum. Kilo verebiliyosam irademde deil emzirmemde
Yapma busracimSanki harakiri yapıyorum gibi kendime nasıl kiyiyorumhiç bir sebep yok, hayatımda herşey çok normal. Ama ben sanki öyle bir mutsuzluk kuyusundayimki çıkamıyorum. Ha biter, ha geçer diye bekliyorum yoook 10 gün oldu. Gözüm ya yemekte ya yatakta. İnsanlarla konuşmak bile istemiyorum. Bugün biraz zoraki temizlik yaptım ama o bile zorla yani ittirerek kendimi.
Yeme konusunda asla frenim yok. Düz bastı gidiyor. Aman bende azcik dikkat edeyim bak kg aldım falan demiyorumbu gidişin sonunu çok iyi biliyorum ne olur oraya dönmeyim dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?