Güzel menüBugünün menüsü
Sahurda köz biber kaşarlı peynir 8.10 zeytin bbikac d ekmek
İftar 1 d ekmekle peynir tereyağı 1 hurma yemeğin fırından gelmesini beklerken yedim
1 dolu tabak güveç yarım kase taze fasulye ekmek. Ne kadar bilemiyorum
Çayla bir d kek
O zaman araştır bu ödem konusunda deneyimli olsun. Boş olmasın. Hepsi kendini geliştirmiş olmuyorTatile memleket le gidecem.donuste gideyim.lenfodem olması çok canımı sıktı.kilodan olsa bu kadar caresiz hissetmezdim kendimi.bir de bayadr Bebek istyrz o da olmadı.ikinci dönem aşılama yapacağız.kilo bu hepsi birbirini etkiliyor
Bravoo çok güzel menü. Turşu sisirir yaa. Ondan bişey olmaz.Merhabalar
Menüm
Gün içerisinde kahve, çay,bitki çayları
Akşam tavuklu Brüksel lahanası yemeği, yoğurt,2-3 kornişon turşu,2 dilim ekmek
2 litre su, hareket yok
Öğün yerlerini yada saatlerini değiştirbide yoğurt ekle öğününegünaydınn :)
dün;
sabah 1 dilim ekmek zeytin peynir
öğle yok
akşam arpa şehriye salatası 1 kase, bir kaç kaşık eşime yaptığım mantıdan yedim :)
su 3 lt, 5000 adım .
Yalnız bildiğiniz kilo vermem durdu asla gitmiyor
şaşırtmak lazımmış dimi? deneyeyim canım sağolÖğün yerlerini yada saatlerini değiştirbide yoğurt ekle öğününe
Sen nerdesin yaa az önce aklımdan geçtin dedim bi etiketlim bakim gelir belki kalpler karşılıklıymış hoş geldin ❤kızlarr selamlar, ben paranerde, geçen yıl sizlerle 16 kilo vermiştim, hala verdiğim kilodayım ama daha fazla veremiyorum, burada daha çok hırslanıyordum,Bonus benide alır mısın listelere :) herkese kolaylıklar diliyoruuum
Kim bulmuş be kuzum :) kilolarda kaldı öyle, hadi bi kalkışalım gitsin şu kilolar :) bebek nasip oldu bana, o yüzden gelemedim buralara, ama kalbi durdu malesef kürtaj oldum, şimdi bu boşlukta biraz daha kilo vereyim diyorum inşallah.
Iyi gecelerben 82 yi gordukden sonra yine bozdum ve moralim bozulmasın diye tartılmadım gectiğimiz hafta. Bugün tekrardan diyete döndüm çok sükür. Kızım huysuz bu ara pek giremedim kusura bakmayın canlar. Menu zaten veremiyorum ne yedim nasil yedim bilmiyorum yusra saolsun. O uyuyunca gece yiyordum onu yasakladim kendime onunla cok yiyemiyorum zaten. Bizde durumlar böyle bol.eksili bir hafta olur umarım
Haklısınhakisin jes en cok da ben bosluyorun benum hala bir duzenim yok :/
800 gr nedir ya bunun için can sıkmak olur mu bizim gibi yüksek kilolar için? Olmaz.Saol canım Allah razı olsun. 800 gr almisim 1 haftada ama insaAllah fazlasıyla gidicrk.
Hoşbuldum canım bonusSen nerdesin yaa az önce aklımdan geçtin dedim bi etiketlim bakim gelir belki kalpler karşılıklıymış hoş geldin ❤
öyle bonusum herşey insanlar için , Rabbim sağlıkla tekrar nasip etsin inşallahGeçmiş olsun canım kayıp her türlü kötü ama hamile kalabilmen öyle kıymetli ki yeniden olur inş.
Bende çok gençtim aynı şeyi yaşadım
Menü yazayım ki başka bişey yemeyim
Öğlen 12.30 tavuk şiş salata
16.00 şeftali kurusu 3 yaprak 1.5 kivi 1yk irmik helvası
Akşam 19.30 fırın tavuk salata yoğurt
Birazdan gidaklayacagim.
Yemek öncesi 15 dk lesli Hoptek ve Mezdeke karışımı bişi yaptım. Eğlenceliydi
Su 2 bardak içtim. Benim 3 lt ye yakın su içmem gerek
Bugünün menüsü
Sahurda köz biber kaşarlı peynir 8.10 zeytin bbikac d ekmek
İftar 1 d ekmekle peynir tereyağı 1 hurma yemeğin fırından gelmesini beklerken yedim
1 dolu tabak güveç yarım kase taze fasulye ekmek. Ne kadar bilemiyorum
Çayla bir d kek
Merhabalar
Menüm
Gün içerisinde kahve, çay,bitki çayları
Akşam tavuklu Brüksel lahanası yemeği, yoğurt,2-3 kornişon turşu,2 dilim ekmek
2 litre su, hareket yok
günaydınn :)
dün;
sabah 1 dilim ekmek zeytin peynir
öğle yok
akşam arpa şehriye salatası 1 kase, bir kaç kaşık eşime yaptığım mantıdan yedim :)
su 3 lt, 5000 adım .
Yalnız bildiğiniz kilo vermem durdu asla gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?