Günaydın kızlar dün;
sabah bir dilim ekmek zeytin peynir çay
öğlen yok
akşamüstü 1 fincan sütlü kahve
akşam malesef dışardaydık 1 porsiyon kebap yedim ekmeksiz sayılır.
6000 adım 3 lt su
Bende bu hafta alacağım bakalim en son kasim başı almistimYok canım çalışma yeri soğuk
Her bünye farklı canım sana iyi geleni bul. Kahvaltı ve sımitli günleri özlüyorum evet ama o simidi yiyene kadar 9 oluyordu. 3 saat sonra öğlen yemeği bu bana iyi geldi mutluyum da. Bugün ipin ucunu kaçırdım diye ah vah etmiyorum. Dün beden olcusude aldım. Bakalım
Büşracım bu iş meselesi ruhen çok etkiledi seni niye bişey yokmuş gibi her şey çok normal diyorsun ki? Olur mu değil işte sana göre değil kabullenemediğin şeyler var bunun etkisinden henüz çıkamadın ben böyle yorumladım bunu.Sanki harakiri yapıyorum gibi kendime nasıl kiyiyorumhiç bir sebep yok, hayatımda herşey çok normal. Ama ben sanki öyle bir mutsuzluk kuyusundayimki çıkamıyorum. Ha biter, ha geçer diye bekliyorum yoook 10 gün oldu. Gözüm ya yemekte ya yatakta. İnsanlarla konuşmak bile istemiyorum. Bugün biraz zoraki temizlik yaptım ama o bile zorla yani ittirerek kendimi.
Yeme konusunda asla frenim yok. Düz bastı gidiyor. Aman bende azcik dikkat edeyim bak kg aldım falan demiyorumbu gidişin sonunu çok iyi biliyorum ne olur oraya dönmeyim dua edin bana
EVETSende de mi var bir yüsra, ah o yusralar
ayni benMinik naziklik yapma kilolu mu falan gerek yok
Ben siskoyumm şişkoooove o kadar yemek seven yiyen biriyim nereye gidiyor saniyon
Günaydin bugun netim bonus 89 u gormekle birlikte e nabiz a girdim
öyle canım takılmıyorum yeni gün yeni maratonBonus un dedigi gibi düne mazi denir afiyet olsun.
Cuma cumartesi 80.7 di 2 gün yemenin dibine vurunca hafta sonu hala aldiklarimi vermeye çalışıyorum
Gitmiyor
Dolaşım bozukluğu gibi bir sorun yok değil mi? Yada tuz alimin nasıl?Günaydın doktora gittim yine sabah. Gitmisken tartilmak istedim 85 olmuşum. Kaç gündür sıvıyla besleniyorum ödem gitmemiş bile.
GünaydınGünaydın
Sen bu hızla sollayacaksin bizi. Yanlız anı bı duraklama yasayabilirsin sakın kendini koyverme. Hazırlıklı ol. Çok güzel olacakTünaydın hanımlar
Ay ben yine dayanamayıp tartıldım yine -1 gördüm. Çooookk sevindim. Bu sefer oluyor galiba
Canım sen de mi tek öğün yapıyorsun ben de çok üşüyorum yemek yemediğim için olduğunu söylüyorlar. Hâlbuki sürekli sıcak birşeyler içiyorum.Burası yine uykuya geçmiş.
İsinamiyorum kızlar giyindim kusandim örtülere dolandım hala üşüyorum. Sıcak biseyler yapicam şimdi
Enerji açığa çıkarmamız gerek canım. Hazır yakıta alıştı vücut. Şimdi yağları yakacakta enerji açığa cikacakta isinacagiz.Canım sen de mi tek öğün yapıyorsun ben de çok üşüyorum yemek yemediğim için olduğunu söylüyorlar. Hâlbuki sürekli sıcak birşeyler içiyorum.
Hepimizin ihtiyacı olan su miktarı ve hepimizin metabolizmasi farklı canım. Sakın can sıkma. Bende hiç icemem. Bugün 1 lt belki olmuştur ama ben çok çay kahve içerim. Onlar diüretik zaten. Bende sık çıkarım. Rengi açık neyseki can sıkacak bir durum yok. Ama yeterli değilİyi akşamlar bugünün menüsü
Kâh 11.30 da. Menemen 8.10 zeytin bir iki d peynir ekmek fazlaydıpide yedim
Ara 1mandalina 1 elma
Kuru dut kuru kayısı leblebi 1 2 ceviz
Akşam 1 tabak tavuklu pilav
1 kaseden az taze fasulye yeşillik 1 d portakal
Şu yatana kadar 2.5 lt olur
Bu saatten sonra bişey yemem
Bir de ablam yazdan beri 12 kg vermiş tek yaptgm içtiğim suyu artirdim diyor.ama her teneffüs lavaboya gidiyorum diyorbeb içiyorum 6 ders boyu çoğu zaman hiç gitmiyorum ya da sadece 1 defa.demek ki hala az içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?