Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar dün;
sabah bir dilim ekmek zeytin peynir çay
öğlen yok
akşamüstü 1 fincan sütlü kahve
akşam malesef dışardaydık 1 porsiyon kebap yedim ekmeksiz sayılır.
6000 adım 3 lt su
Bonus un dedigi gibi düne mazi denir afiyet olsun.
Cuma cumartesi 80.7 di 2 gün yemenin dibine vurunca hafta sonu hala aldiklarimi vermeye çalışıyorum
Gitmiyor

Bende bu hafta alacağım bakalim en son kasim başı almistim

Büşracım bu iş meselesi ruhen çok etkiledi seni niye bişey yokmuş gibi her şey çok normal diyorsun ki? Olur mu değil işte sana göre değil kabullenemediğin şeyler var bunun etkisinden henüz çıkamadın ben böyle yorumladım bunu.

Hiç bir şey senin suçun olmadığı gibi hiç bir şeyede etkimiz yok

Sende de mi var bir yüsra, ah o yusralar
EVET 11 aylik bunaralar gece uyumayip gunduz durmuyoruz. Iyice dengem sasti oglanlar ayri dunyada herseyi bi sekilde yetistiriyorumda kendime yetisemiyorum. Rabbim hepimize kolaylik versin

Burası yine uykuya geçmiş.
İsinamiyorum kızlar giyindim kusandim örtülere dolandım hala üşüyorum. Sıcak biseyler yapicam şimdi
Canım sen de mi tek öğün yapıyorsun ben de çok üşüyorum yemek yemediğim için olduğunu söylüyorlar. Hâlbuki sürekli sıcak birşeyler içiyorum.

Canım sen de mi tek öğün yapıyorsun ben de çok üşüyorum yemek yemediğim için olduğunu söylüyorlar. Hâlbuki sürekli sıcak birşeyler içiyorum.
Enerji açığa çıkarmamız gerek canım. Hazır yakıta alıştı vücut. Şimdi yağları yakacakta enerji açığa cikacakta isinacagiz.

İyi akşamlar bugünün menüsü
Kâh 11.30 da. Menemen 8.10 zeytin bir iki d peynir ekmek fazlaydıpide yedim
Ara 1mandalina 1 elma
Kuru dut kuru kayısı leblebi 1 2 ceviz

Akşam 1 tabak tavuklu pilav
1 kaseden az taze fasulye yeşillik 1 d portakal
Şu yatana kadar 2.5 lt olur
Bu saatten sonra bişey yemem

Bir de ablam yazdan beri 12 kg vermiş tek yaptgm içtiğim suyu artirdim diyor.ama her teneffüs lavaboya gidiyorum diyorbeb içiyorum 6 ders boyu çoğu zaman hiç gitmiyorum ya da sadece 1 defa.demek ki hala az içiyorum

Hepimizin ihtiyacı olan su miktarı ve hepimizin metabolizmasi farklı canım. Sakın can sıkma. Bende hiç icemem. Bugün 1 lt belki olmuştur ama ben çok çay kahve içerim. Onlar diüretik zaten. Bende sık çıkarım. Rengi açık neyseki can sıkacak bir durum yok. Ama yeterli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…