- 7 Şubat 2022
- 3.680
- 2.572
- 83
- 28
Hoşgeldin.Kızlar bende katılmak istiyorum aranıza neler yapıyorsunuz
Kendini sartlama inmem diye. Dibi bile görürsün işte yeterkiİyi geceler herkese
Bugun sabah sirkeli limonlu su içtim
Ardından çorba
Öğleden sonra bir marul ve bir tane çiğköfte
Bol bol su ve bitki çayı içtim. Akşam da bir dilim börek yedim
En son ki kilomu görünce epey sarsıldım hamileliklerimde dahi ben bunu görmedim. Biraz daha toparlaninca egzersize ve spora kendimi zorlamam lazım. 2 rakam daha çıkarsam inemem sanırım
Niye bu kadar etkilendim. OffffBüşracım bu iş meselesi ruhen çok etkiledi seni niye bişey yokmuş gibi her şey çok normal diyorsun ki? Olur mu değil işte sana göre değil kabullenemediğin şeyler var bunun etkisinden henüz çıkamadın ben böyle yorumladım bunu.
Hiç bir şey senin suçun olmadığı gibi hiç bir şeyede etkimiz yok
Ah şimdi bende büyüklerimiz gibi dermişim dur daha bunlar iyi günlerin falanEVET11 aylik bunaralar gece uyumayip gunduz durmuyoruz. Iyice dengem sasti oglanlar ayri dunyada herseyi bi sekilde yetistiriyorumda kendime yetisemiyorum. Rabbim hepimize kolaylik versin
Ah şimdi bende büyüklerimiz gibi dermişim dur daha bunlar iyi günlerin falanevet dertler değişiyor ama inan 3.5 sene gece uykusuzdu kızım üstelik emmedigi halde. Ah ah kaç gecelerce ışık yakıp oturduğumu bilirim. Bir gece halı üzerinde uyuyakalmisiz ikimizde.
Hele ikinci bebeğim olduğunda öyle kiskanmisti ki sürekli uyanirdi. En son o dönem gittigim psikologa söyledim. Kardeşini kıskandığı için onla ilgilenmen için uyanıyor dedi. Bebek daha 1 yaşındayken emzirdigim halde Yüsranin odasına geçirdim. Haftasına Yüsranin uyanması kesilmişti.
Çok zor zamanlarda geçiriyorsun hiç kolay olmuyor.hele o hastalık dönemleri çok zor hiç bitmicekmis gibi geliyor ama inan zaman çok hızlıbol bol öp kokla oyna minigini
Canım işi bırakmak bireysel eksikliğinden kaynaklı değil ki. Annelik ve iş arasında kaldım ve yavrularını seçtin. Ev kadınlığı ağır bir meslek canım. Mesai saati yok. Tatili yok bayramı yok. Maaşında iki çift gulen yaramaz göz ve sevgi dolu bir eşNiye bu kadar etkilendim. Offff
Dünya hassas kalpliler için çok zor gerçekten. Olmadı bitti deyip gecemiyorum. İçten içe başarısız olduğumu düşünüyorum, insanların hakkımda böyle düşündüğünü düşünüyordum. Bu akşam biraz eşimle konuştum iyi geldi.. ilk ve son maasimida aldım afiyetle yerim artık
Aç mı alman gerekiyor?İyi geceleeerrr
Bugün yine gün içinde kahve çay vs. içtim ama 5 gibi ilaçlardan sonra mide bulantısı yüzünden 1 dilim ekmek ve çok az peynir yedim bastırsın diye.
Akşam 1 porsiyon pilav üstü kurufasulye ve yoğurt yedim.
Dr şeker ilaçlarının yaptığını dayanmak zorunda olduğumu söyledi bulantı için. Yıl oldu bu ilaçları içiyorum bünyem hâlâ alışamadı.
Lefödem yüzünden kuzum inş şifanı bulursun onu herşeyin önüne alİyi akşamlar bugünün menüsü
Kâh 11.30 da. Menemen 8.10 zeytin bir iki d peynir ekmek fazlaydıpide yedim
Ara 1mandalina 1 elma
Kuru dut kuru kayısı leblebi 1 2 ceviz
Akşam 1 tabak tavuklu pilav
1 kaseden az taze fasulye yeşillik 1 d portakal
Şu yatana kadar 2.5 lt olur
Bu saatten sonra bişey yemem
Bir de ablam yazdan beri 12 kg vermiş tek yaptgm içtiğim suyu artirdim diyor.ama her teneffüs lavaboya gidiyorum diyorbeb içiyorum 6 ders boyu çoğu zaman hiç gitmiyorum ya da sadece 1 defa.demek ki hala az içiyorum
Olabilir o şu günlerde tuhaf şeyler yaşıyorum. Tuzu tüketiyorum sonradan da eklerim. Ama o kadar da su içmeye daha sismem kötü oldu. Tansiyon problemim var belki o sebeptendirDolaşım bozukluğu gibi bir sorun yok değil mi? Yada tuz alimin nasıl?
Olabilir o şu günlerde tuhaf şeyler yaşıyorum. Tuzu tüketiyorum sonradan da eklerim. Ama o kadar da su içmeye daha sismem kötü oldu. Tansiyon problemim var belki o sebeptendir
Niye bu kadar etkilendim. Offff
Dünya hassas kalpliler için çok zor gerçekten. Olmadı bitti deyip gecemiyorum. İçten içe başarısız olduğumu düşünüyorum, insanların hakkımda böyle düşündüğünü düşünüyordum. Bu akşam biraz eşimle konuştum iyi geldi.. ilk ve son maasimida aldım afiyetle yerim artık
Çok değil ya o kadar içmeye dün 3 kez falan işteCanım benim sen migren ilacıda içtin bu ara şişirdi onlar seni neye üzüyosun kendini üzme hiç.
Bol su içince sık sık wc gidiyo musun?
Çok değil ya o kadar içmeye dün 3 kez falan işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?