Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler herkese
Bugun sabah sirkeli limonlu su içtim
Ardından çorba
Öğleden sonra bir marul ve bir tane çiğköfte
Bol bol su ve bitki çayı içtim. Akşam da bir dilim börek yedim
En son ki kilomu görünce epey sarsıldım hamileliklerimde dahi ben bunu görmedim. Biraz daha toparlaninca egzersize ve spora kendimi zorlamam lazım. 2 rakam daha çıkarsam inemem sanırım

Kendini sartlama inmem diye. Dibi bile görürsün işte yeterki

Niye bu kadar etkilendim. Offff
Dünya hassas kalpliler için çok zor gerçekten. Olmadı bitti deyip gecemiyorum. İçten içe başarısız olduğumu düşünüyorum, insanların hakkımda böyle düşündüğünü düşünüyordum. Bu akşam biraz eşimle konuştum iyi geldi.. ilk ve son maasimida aldım afiyetle yerim artık

EVET 11 aylik bunaralar gece uyumayip gunduz durmuyoruz. Iyice dengem sasti oglanlar ayri dunyada herseyi bi sekilde yetistiriyorumda kendime yetisemiyorum. Rabbim hepimize kolaylik versin
Ah şimdi bende büyüklerimiz gibi dermişim dur daha bunlar iyi günlerin falan evet dertler değişiyor ama inan 3.5 sene gece uykusuzdu kızım üstelik emmedigi halde. Ah ah kaç gecelerce ışık yakıp oturduğumu bilirim. Bir gece halı üzerinde uyuyakalmisiz ikimizde.
Hele ikinci bebeğim olduğunda öyle kiskanmisti ki sürekli uyanirdi. En son o dönem gittigim psikologa söyledim. Kardeşini kıskandığı için onla ilgilenmen için uyanıyor dedi. Bebek daha 1 yaşındayken emzirdigim halde Yüsranin odasına geçirdim. Haftasına Yüsranin uyanması kesilmişti.

Çok zor zamanlarda geçiriyorsun hiç kolay olmuyor.hele o hastalık dönemleri çok zor hiç bitmicekmis gibi geliyor ama inan zaman çok hızlı bol bol öp kokla oyna minigini

İyi geceleeerrr
Bugün yine gün içinde kahve çay vs. içtim ama 5 gibi ilaçlardan sonra mide bulantısı yüzünden 1 dilim ekmek ve çok az peynir yedim bastırsın diye.
Akşam 1 porsiyon pilav üstü kurufasulye ve yoğurt yedim.
Dr şeker ilaçlarının yaptığını dayanmak zorunda olduğumu söyledi bulantı için. Yıl oldu bu ilaçları içiyorum bünyem hâlâ alışamadı.

evet kafam bi milyon ama onun gülüşü dünyalara bedel benimde ortanca emmedigi halde uyumaz aglardi 4 yasına kadar ona bakarak kolay bi bebek ama bu ara gunduzde durmuyor agliyor hep insaAllah bi duzene gireriz.

Canım işi bırakmak bireysel eksikliğinden kaynaklı değil ki. Annelik ve iş arasında kaldım ve yavrularını seçtin. Ev kadınlığı ağır bir meslek canım. Mesai saati yok. Tatili yok bayramı yok. Maaşında iki çift gulen yaramaz göz ve sevgi dolu bir eş

Aç mı alman gerekiyor?
Çiğ badem denesene anneme iyi geliyormuş mide sorunları için. Denemekten zarar gelmez. Hemde içinde faydalı yağlar var

Lefödem yüzünden kuzum inş şifanı bulursun onu herşeyin önüne al

Olabilir o şu günlerde tuhaf şeyler yaşıyorum. Tuzu tüketiyorum sonradan da eklerim. Ama o kadar da su içmeye daha sismem kötü oldu. Tansiyon problemim var belki o sebeptendir

Canım benim sen migren ilacıda içtin bu ara şişirdi onlar seni neye üzüyosun kendini üzme hiç.

Bol su içince sık sık wc gidiyo musun?

Sen niye başarısız olasın ya hu imkan sunuldu da sen mi hayır dedin?
Destek olundu da sen mi beceremedin?
Kimseden yardım almadan evden çıkmadan geçen sene onca kilo verdin. Senin için en zor olan şeyi yaptın ne demek başarısızlık?

Deme bir daha kulaklarına bunu duyurma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…