Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo bildirimi :
geçen hafta 89.6
bugün 88.35
-1,250 . bir duruştaydım çarşambadan cumaya eksi gördüm inşallah önümüzdeki hafta daha fazla eksi görürüm
Vavvv.
Günaydın geçen cuma 121
Bugün 118.55
Fark -2.45

2 öğüne dönüyorum. Hiç değilse midem bulanmaz. Öyle olunca bütün gün yatıyorum çünkü.
İşte budur harikasın (sanki ben vermişim gibi sevindim canım)

Çok sevindim azminiz daim olsun.

Günaydın geçen cuma 121
Bugün 118.55
Fark -2.45

2 öğüne dönüyorum. Hiç değilse midem bulanmaz. Öyle olunca bütün gün yatıyorum çünkü.
Ne kadan hoşş bir eksi

Sakalım yok ki sözüm geçsin kuzum baştan beri diyorum ki tek öğün sana olmaz 120 kilo insan denge kuramaz sağlıklı da değil.
Mübarek oruçta bile sahur iftar var.

Ne kadan hoşş bir eksi

Sakalım yok ki sözüm geçsin kuzum baştan beri diyorum ki tek öğün sana olmaz 120 kilo insan denge kuramaz sağlıklı da değil.
Mübarek oruçta bile sahur iftar var.
Aslında ben alışığım. Üstelik aç kalmayı midemin kazınmasını severim. Şu kiloları vereyim o lanet ilaçları fırlatıp atacağım. Günde 10 tane ilaç içmek nedir ya

Aslında ben alışığım. Üstelik aç kalmayı midemin kazınmasını severim. Şu kiloları vereyim o lanet ilaçları fırlatıp atacağım. Günde 10 tane ilaç içmek nedir ya
Neden ilaç o kadar canım geçmiş olsun
Bol su iç okadar ilaçtan yoğurt ye birde bol bol
Günde ne kadar su iciyorsun

Sen hiç düşünme çok içiyorum diye yut gitsin inş değerler düştükçe dozları hafifliycek hiç merak etme.
Olumlu düşüncenin çok faydası var.

Neden ilaç o kadar canım geçmiş olsun
Bol su iç okadar ilaçtan yoğurt ye birde bol bol
Günde ne kadar su iciyorsun
Teşekkür ederim canım. Şeker, kolesterol,tiroid,yağ giderici ilaç ve antidepresanlar maalesef
2 litre su içmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…