- 13 Ağustos 2020
- 15.548
- 88.160
- 598
- 32
Aklıma komşunun örgü şişi istemesi geldiGiderde dıhanma var demek kardeşim
Aklıma komşunun örgü şişi istemesi geldi
çok güzeel maşallah canımGünaydın geçen cuma 121
Bugün 118.55
Fark -2.45
2 öğüne dönüyorum. Hiç değilse midem bulanmaz. Öyle olunca bütün gün yatıyorum çünkü.
Vavvv.kilo bildirimi :
geçen hafta 89.6
bugün 88.35
-1,250 . bir duruştaydım çarşambadan cumaya eksi gördüm inşallah önümüzdeki hafta daha fazla eksi görürüm
İşte budur harikasınGünaydın geçen cuma 121
Bugün 118.55
Fark -2.45
2 öğüne dönüyorum. Hiç değilse midem bulanmaz. Öyle olunca bütün gün yatıyorum çünkü.
Dikkat et canım. Misafir umduğunu değil bulduğunu,Ben biraz rahatsızım hiç su falan içemiyorum.
Yarına misafirim var dünya kadar hazırlığım var.
Gece sarma içi yaptım biraz yedim iyi olmadı
Ne kadan hoşş bir eksiGünaydın geçen cuma 121
Bugün 118.55
Fark -2.45
Daim olsun canımKilo bildirimi
Geçen hafta 112.6
Bu hafta 111,1
Fark -1,5
Regl haftası yine çok iyi.
Sabah 8 de 112.8 dim 1 fincan bal şerbeti içtim yattım.
Ödemli olanlar sabah tartısına aldanmasınlar lütfen. Uykusuzken bile artı çıkarsınız çok etkiliyor.
Olacak inşallah ya bayrama 90 olsam ne güzel olurDaim olsun canım
Aslında ben alışığım.Ne kadan hoşş bir eksi
Sakalım yok ki sözüm geçsin kuzum baştan beri diyorum ki tek öğün sana olmaz 120 kilo insan denge kuramaz sağlıklı da değil.
Mübarek oruçta bile sahur iftar var.
Neden ilaç o kadar canım geçmiş olsunAslında ben alışığım.Üstelik aç kalmayı midemin kazınmasını severim. Şu kiloları vereyim o lanet ilaçları fırlatıp atacağım. Günde 10 tane ilaç içmek nedir ya
Aslında ben alışığım.Üstelik aç kalmayı midemin kazınmasını severim. Şu kiloları vereyim o lanet ilaçları fırlatıp atacağım. Günde 10 tane ilaç içmek nedir ya
Teşekkür ederim canım. Şeker, kolesterol,tiroid,yağ giderici ilaç ve antidepresanlar maalesefNeden ilaç o kadar canım geçmiş olsun
Bol su iç okadar ilaçtan yoğurt ye birde bol bol
Günde ne kadar su iciyorsun
Çok geçmiş olsun kilo verdikce hepsinden kurtulacaksiniz eminim beraber kilo vermeye devamTeşekkür ederim canım. Şeker, kolesterol,tiroid,yağ giderici ilaç ve antidepresanlar maalesef
2 litre su içmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?