Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün ki menüm dolu dolu değil ama bol kalorili oldu
Sabah 1 yerli muz 3 yarım ceviz
9 da 1 dlm nevzine (revani gibi ama şerbeti pekmezden yapılıyor)
Öğlen 2 tane küçük activya sade probiyotik yoğurt
Akşam 17 de 2 tavuk sarma (derisiz)
Brokoli salatası 3 YK aşure

Bu arada dün doktora gittim kızlar mr sonucunu gösterdim çok şükür temiz çıktı lenodem değilmişim.cok şükür pisbogazligimdan kilo almışım
İyi de lenfödeme bağlı mı demişlerdi kilon?

Şiş var mı bacaklarında ya da bölgesel?

Annemde vardı mr sız teşhis koydular ablamda da var büyük ihtimal bende de var. Ayrıca lipödem vardı.
Özel masaj bandaj yapıldı anneme ve özel çorap varis çorabından daha sert bir çorap.

83.5 canlar
Spor emzirme
Diyet yok 15 tatilde annecime gitcem orada diyet yapmiycam cunku annemle olmanin tadini cikarcam. Buda suan diyet yapmama engel oluyor. Onun icin donuste diyet yapcam. Suan bu kiloyu korusam kar benim için.

İyi akşamlar

13.01.2023 cuma menüm

Sabah yok
Öğle 2 dilim t.b.ekmek, 1 parmak kadar beyaz peynir,1 tatlı kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı bal
Öğleden sonra 1 dilim t.b.ekmek 3 zeytin
Akşam 1 tabak pilav üstü kurufasulye, 1 küçük kase yoğurt, 3 kornişon turşu

3 litre su,hareket yok

Geçen muayenede doktor yüzde 90 lenfodem dedi.mr sonucuna göre lenfodem yok dedi. Bazen böyle mayalı hamur gibi sanki kabarıyor bacaklarım.sanim uzun süre ayakta durmaktan.bonus benim bacağımn kenarında yumurta kadar bir şişlik var annemin de öyleydi sonra neredeyse bir kavun kadar oldu.ve hatrlarsan geçen kış liposuction oldu.biraz genetik oluyor dikkat et sen de bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…