Olur inşallah çifte bayramOlacak inşallah ya bayrama 90 olsam ne güzel olur
Hergun mü?Bugünün bildirimi geçen hafta yi bilmiyorum
Bugün 93.65.
En az 60 dk spor
Toplam canım:)Hergun mü?
Zamanla artar canım. Kendini buna inandır ve 15 dk ile başla bı yerdenToplam canım:)
Sevinsek mi uzulsek miBu arada dün doktora gittim kızlar mr sonucunu gösterdim çok şükür temiz çıktı lenodem değilmişim.cok şükür pisbogazligimdan kilo almışım
İyi de lenfödeme bağlı mı demişlerdi kilon?Bu arada dün doktora gittim kızlar mr sonucunu gösterdim çok şükür temiz çıktı lenodem değilmişim.cok şükür pisbogazligimdan kilo almışım
Nasıl oldun canım. Bu ara biraz rahatsız gibiydinselam kızlar
cuma 89.8
bugün 90
valla reglin gelmemesi zorluyor beni. ondan pek keyfim yok. sürekli şişkinlik pek hoş değil.Nasıl oldun canım. Bu ara biraz rahatsız gibiydin
Pkos mu var sendevalla reglin gelmemesi zorluyor beni. ondan pek keyfim yok. sürekli şişkinlik pek hoş değil.
çok önce vardı.Pkos mu var sende
Geçen muayenede doktor yüzde 90 lenfodem dedi.mr sonucuna göre lenfodem yok dedi. Bazen böyle mayalı hamur gibi sanki kabarıyor bacaklarım.sanim uzun süre ayakta durmaktan.bonus benim bacağımn kenarında yumurta kadar bir şişlik var annemin de öyleydi sonra neredeyse bir kavun kadar oldu.ve hatrlarsan geçen kış liposuction oldu.biraz genetik oluyor dikkat et sen de bonusİyi de lenfödeme bağlı mı demişlerdi kilon?
Şiş var mı bacaklarında ya da bölgesel?
Annemde vardı mr sız teşhis koydular ablamda da var büyük ihtimal bende de var. Ayrıca lipödem vardı.
Özel masaj bandaj yapıldı anneme ve özel çorap varis çorabından daha sert bir çorap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?