Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Öğlen ve akşam arası çok mu uzundu keşke meyve yoğurt gibi yapsaydın.
Afiyet olsun canım

83.5 canlar
Spor emzirme
Diyet yok 15 tatilde annecime gitcem orada diyet yapmiycam cunku annemle olmanin tadini cikarcam. Buda suan diyet yapmama engel oluyor. Onun icin donuste diyet yapcam. Suan bu kiloyu korusam kar benim için.
Canım bı öğünden vazgecsen mesela. Normal düzenini bozmadan enerji harcamak için açıklık olsa yada kalori kısıp az az sık sık yapsan. Hangisi daha kolay
Harika bir menü afiyet olsun
Bu saatte erinmeyip 50 dk spor yaptım.aks yedigim pastalara böreklere bay bay
Pasta börek bilmem spor efsane olmuş
Günaydınn kızlar :)
cuma menü :
sabah 1 dilim çavdar ekmeği peynir çay domates ile
öğle bir minik kaşarlı tost ayran ile
akşam üstü 2 dilim ince dilim pizza
8300 adım 3 lt su
Biraz ekmek ağırlıklı olmuş
Adım ve su çok güzel afiyet olsun canım

Tünaydın
Beynim suyun içinde yüzüyor gibi. Ev ahalisine kahvaltı hazırladım ama benim hiç halim yok. Hala yatıyorum
Sabah artı çıktım
Çok yoruldum bu kilo işinden. Günlerce aç dursan ne yazar birşey yesen hemen artı.
Dün çok met ettiler. Ekler aldım. Bir lokma bile yemedim. Yemedigim halı bu. Nefis korlemelik alıyorum bir lokma hemen depo

sağol kuzum :) evet azcık şımarmış olaiblirm

migren mi var sende? ya bi lokmadan bişi olmaz kafasındayım bende, hiç yemeyince aklında kalıyor insanın. sabahları artı çıkabilmek mümkün , ödem oluyor uykudan kalkınca, sıkma canını

Aynen canım kilolu kişiler de özellikle 1 lokma tatlı yada fazla ekmek yqriyor gerçekten kilo verdikce bu kadar etkilenmeyecek ama emin ol ayrıca ödem yapiyor bunlar vücutta bize ekstra

migren mi var sende? ya bi lokmadan bişi olmaz kafasındayım bende, hiç yemeyince aklında kalıyor insanın. sabahları artı çıkabilmek mümkün , ödem oluyor uykudan kalkınca, sıkma canını

Aynen canım kilolu kişiler de özellikle 1 lokma tatlı yada fazla ekmek yqriyor gerçekten kilo verdikce bu kadar etkilenmeyecek ama emin ol ayrıca ödem yapiyor bunlar vücutta bize ekstra
Migren yok çok şükür. Dün akşamdan beri tadım yok bilemedim. Elimden gelse tartiyla gezicem. Ama bu ara aynada kendimi beğeniyorum. Tartı öyle demesede görüntüm hoşuma gidiyor
Şimdi kahvaltı ettim. 1 peynirli pide (kahvaltı çatalı büyüklüğünde) 5-6 patates kızartması (dibiydi) 1 TK pekmez ve 2 parça ceviz. Yerken az görünmüştü yazarken çok geldi. Midem de çok yedin dedi kalktım.
164 adım atmissim

Mutlu hafta sonları arkadaşlar

Geçen hafta 90.4
Bu hafta 89.9

LenaG yaşın kaç? Çok ilaç kullanıyorum dedin ya ondan sordum. Güzel kilo vermişsin
bengisu022 mr temiz çıkmasına sevindim. Kiloları veririz elbet
Mthn83 sende olmasan tükanı kapatıp gidicez buranın kaptanı gibi oldun. Bende aynaya bakıyorum ya ben baya bi inceldim diyorum ama bazı kıyafetleri giydiğimde fermuar düğme kapanmıyor. Uzuuuuunca bi yolum var

42 yaşındayım canım

merhaba kızlarrr

bugün biraz dolaştık. hem yürüyüş oldu hem alışveriş. kızlar LCW de güzel hırkalar var ve fiyatları uygun. beden kalmadan bakmak isterseniz hemen bakın. farklı dokulu hırkalar çıkarmış bu kış. benim hoşuma gitti. hem de piyasaya göre uygun.

Teşekkür ederim
4.5 saatvar arada. Ama yoğurt meyve karnımı acıktırıyor. 1 dilim ekşi mayalı t.b.ekmeği gayet iyi tutuyor.
Evet baya zaman varmış
Hepimiz aynı geminin yolcusuyuz canım.

Ben bugün batırdım. Duygusal yoksunluk yaşadım. Cokusteydim. Öğlene kadar yiyemedim. Öğleden sonrada durmaksızın yedim. Toktum aslında. Resmen o doluluk hissinin gitmesini bekleyip tekrar yedim. Yattım ama uyuyamadım. Keşke uyusaydim yeme boşluğu olurdu hiç değilse. Bu hafta sonu güzel dengelemeye düşündüm ama yapamadım. İnşallah yarın benim için daha güzel olacak

İyi akşamlar arkadaşlar

14.01.2023 C.tesi menüm

Karbonhidrat ağırlıklı oldu
Sabah yok
Öğle 2 dilim ekşi m. T.b.e ,1 parmak kadar beyaz peynir,1 çorba kaşığı ajvar sos,1 tatlı kaşığı tereyağ, 1 tatlı kaşığı bal
Akşam 1 tabak ton balıklı makarna,kola zero
2 lt.su hareket 1000 adım falan

Merhaba almak isteyen olursa Aralık ayında aldığım thincal var çok uyguna birakicam . Doktorum başka ilaç önerdiği için satıyorum. Yoksa bi gü kadar 4 kutu kullandım. İsteyen varsa yazsin

Bunu bu hafta bı deneyelim mi kızlar. Hadi birimiz takipçi olsun. Bacak ölçüsünü alıp 1 hafta deneyelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…