- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
Öğlen ve akşam arası çok mu uzundu keşke meyve yoğurt gibi yapsaydın.İyi akşamlar
13.01.2023 cuma menüm
Sabah yok
Öğle 2 dilim t.b.ekmek, 1 parmak kadar beyaz peynir,1 tatlı kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı bal
Öğleden sonra 1 dilim t.b.ekmek 3 zeytin
Akşam 1 tabak pilav üstü kurufasulye, 1 küçük kase yoğurt, 3 kornişon turşu
3 litre su,hareket yok
Canım bı öğünden vazgecsen mesela. Normal düzenini bozmadan enerji harcamak için açıklık olsa yada kalori kısıp az az sık sık yapsan. Hangisi daha kolay83.5 canlar
Spor emzirme
Diyet yok 15 tatilde annecime gitcem orada diyet yapmiycam cunku annemle olmanin tadini cikarcam. Buda suan diyet yapmama engel oluyor. Onun icin donuste diyet yapcam. Suan bu kiloyu korusam kar benim için.
Harika bir menü afiyet olsunSelam
Sabah 1 çay tabagi kadar patates kızartması bir şekerli çay 1.5 dilim ekmek
Limonlu sirkeli su
Öğle 2 ceviz süt
Akşam tavuk,salatanın içine kattım bir porsiyon kadar.
İştahım yok bunu değerlendiriyorum sisligime falan bakmadan devam edicem.
Pasta börek bilmem spor efsane olmuşBu saatte erinmeyip 50 dk spor yaptım.aks yedigim pastalara böreklere bay bay
Biraz ekmek ağırlıklı olmuşGünaydınn kızlar :)
cuma menü :
sabah 1 dilim çavdar ekmeği peynir çay domates ile
öğle bir minik kaşarlı tost ayran ile
akşam üstü 2 dilim ince dilim pizza
8300 adım 3 lt su
sağol kuzum :) evet azcık şımarmış olaiblirmCanım bı öğünden vazgecsen mesela. Normal düzenini bozmadan enerji harcamak için açıklık olsa yada kalori kısıp az az sık sık yapsan. Hangisi daha kolay
Harika bir menü afiyet olsun
Pasta börek bilmem spor efsane olmuş
Biraz ekmek ağırlıklı olmuş
Adım ve su çok güzel afiyet olsun canım
migren mi var sende? ya bi lokmadan bişi olmaz kafasındayım bende, hiç yemeyince aklında kalıyor insanın. sabahları artı çıkabilmek mümkün , ödem oluyor uykudan kalkınca, sıkma canınıTünaydın
Beynim suyun içinde yüzüyor gibi. Ev ahalisine kahvaltı hazırladım ama benim hiç halim yok. Hala yatıyorum
Sabah artı çıktım
Çok yoruldum bu kilo işinden. Günlerce aç dursan ne yazar birşey yesen hemen artı.
Dün çok met ettiler. Ekler aldım. Bir lokma bile yemedim. Yemedigim halı bu. Nefis korlemelik alıyorum bir lokma hemen depo
Aynen canım kilolu kişiler de özellikle 1 lokma tatlı yada fazla ekmek yqriyor gerçekten kilo verdikce bu kadar etkilenmeyecek ama emin ol ayrıca ödem yapiyor bunlar vücutta bize ekstraTünaydın
Beynim suyun içinde yüzüyor gibi. Ev ahalisine kahvaltı hazırladım ama benim hiç halim yok. Hala yatıyorum
Sabah artı çıktım
Çok yoruldum bu kilo işinden. Günlerce aç dursan ne yazar birşey yesen hemen artı.
Dün çok met ettiler. Ekler aldım. Bir lokma bile yemedim. Yemedigim halı bu. Nefis korlemelik alıyorum bir lokma hemen depo
Karbonhidrat dengeli olsaydi süper olurduGünaydınn kızlar :)
cuma menü :
sabah 1 dilim çavdar ekmeği peynir çay domates ile
öğle bir minik kaşarlı tost ayran ile
akşam üstü 2 dilim ince dilim pizza
8300 adım 3 lt su
migren mi var sende? ya bi lokmadan bişi olmaz kafasındayım bende, hiç yemeyince aklında kalıyor insanın. sabahları artı çıkabilmek mümkün , ödem oluyor uykudan kalkınca, sıkma canını
Migren yok çok şükür. Dün akşamdan beri tadım yok bilemedim. Elimden gelse tartiyla gezicem. Ama bu ara aynada kendimi beğeniyorum. Tartı öyle demesede görüntüm hoşuma gidiyorAynen canım kilolu kişiler de özellikle 1 lokma tatlı yada fazla ekmek yqriyor gerçekten kilo verdikce bu kadar etkilenmeyecek ama emin ol ayrıca ödem yapiyor bunlar vücutta bize ekstra
Bacım burdayım burdayımSelam
Sabah 1 çay tabagi kadar patates kızartması bir şekerli çay 1.5 dilim ekmek
Limonlu sirkeli su
Öğle 2 ceviz süt
Akşam tavuk,salatanın içine kattım bir porsiyon kadar.
İştahım yok bunu değerlendiriyorum sisligime falan bakmadan devam edicem.
Teşekkür ederimÖğlen ve akşam arası çok mu uzundu keşke meyve yoğurt gibi yapsaydın.
Afiyet olsun canım
42 yaşındayım canımMutlu hafta sonları arkadaşlar
Geçen hafta 90.4
Bu hafta 89.9
LenaG yaşın kaç? Çok ilaç kullanıyorum dedin ya ondan sordum. Güzel kilo vermişsin
bengisu022 mr temiz çıkmasına sevindim. Kiloları veririz elbet
Mthn83 sende olmasan tükanı kapatıp gidicez buranın kaptanı gibi oldun. Bende aynaya bakıyorum ya ben baya bi inceldim diyorum ama bazı kıyafetleri giydiğimde fermuar düğme kapanmıyor. Uzuuuuunca bi yolum var
Evet baya zaman varmışTeşekkür ederim
4.5 saatvar arada. Ama yoğurt meyve karnımı acıktırıyor. 1 dilim ekşi mayalı t.b.ekmeği gayet iyi tutuyor.
Hepimiz aynı geminin yolcusuyuz canım.Mutlu hafta sonları arkadaşlar
Geçen hafta 90.4
Bu hafta 89.9
LenaG yaşın kaç? Çok ilaç kullanıyorum dedin ya ondan sordum. Güzel kilo vermişsin
bengisu022 mr temiz çıkmasına sevindim. Kiloları veririz elbet
Mthn83 sende olmasan tükanı kapatıp gidicez buranın kaptanı gibi oldun. Bende aynaya bakıyorum ya ben baya bi inceldim diyorum ama bazı kıyafetleri giydiğimde fermuar düğme kapanmıyor. Uzuuuuunca bi yolum var
Canım akşam gördüm ama sabah silinmiş izleyemedim. Tekrar atsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?