Hoşgeldin,sefa getirdin olumunekankayizsmile
evet nihayet.nasil moralin biraz olsun duzeldimi canim?
evet canım düzeldi sayıyorum artık elimden geleni yapıyorum işte alırsam alırım verirsem veririm..napayim amaç alimden gelenin en iyisini yapabilmek..sen bugün çooook pozitifsin herkese moral saçtın canım süpersinnn :lepi:
biraz once bir aclik bastirdi sormayin gitsin midem midemi yemeye basladi.ama ben naptim bilyomusunuz yok yok cikolataya saldirmadim 2 kocaman bardak su indirdim mideye.kizlar alkis bana.
insallah boyle devam eder canim hep birbirimize destek olalimki gitsin bu kilolar dimi soyle citir olalim dimi(30 yasinda kari nasil citir olacaksam artik :smiley-cool:
Sanki 50 yaşındasın da nasıl çıtır olacağım diyorsun yyaaw :sinifsinif: Daha 30undasın hem de öyle bir çıtır olursun ki,çıtır çıtır bayanssulusmilebayanssulusmile
biraz once bir aclik bastirdi sormayin gitsin midem midemi yemeye basladi.ama ben naptim bilyomusunuz yok yok cikolataya saldirmadim 2 kocaman bardak su indirdim mideye.kizlar alkis bana.
ayy oluruz dimi kiz insallah birdaha trkye gittigimde 70 kilo bari olsam allahim dunyalar benim olur.
Sanki 50 yaşındasın da nasıl çıtır olacağım diyorsun yyaaw :sinifsinif: Daha 30undasın hem de öyle bir çıtır olursun ki,çıtır çıtır bayanssulusmilebayanssulusmile
Seni tebrik ediyorum.....alkisalkisalkis
Ben senin kadar iradeli olamadım.....
Ama napimmm dolma dolma dedilerrr canım çok istedi yarın için yapmıştım bende....
Gittim küçük bir dolma ve bir kase yoğurtla gümlettim dolmayı mafoldumben
Çizelgen nerde??bilmiyorumkismile
aşkolsun yaniiiiiiiiiiii.şimdi ben 52 yaşındayım diye çıtır olma şamsımı kaçırdımmı?Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
aşkolsun yaniiiiiiiiiiii.şimdi ben 52 yaşındayım diye çıtır olma şamsımı kaçırdımmı?Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook[/QUOTE
Resminde 50 yaşında gibi durmuyorsun???
50 yaşında da daha sonrasında da çıtır olma şansımız var.....
Yeter ki ruhumuz da çıtır olsun dimi :lepi:
selam kızlar dün adanadan kaynım geldi.ve ben bugün nihayet denize girdim.eşimin yanında biri olunca tam 5 saat deniz kenarında kaldım.bir saat kadar yüzdüm.denize 400 m.mesafede oturuyorum ama girmek yeni kısmet oldu.
bu gün yediklerim.
sabah:domates,peynir 1 bardak şekersiz çay
ara öğün:neskafe 1 galeta
öğlen denize gittim.
ikindi :ekşi elma armut.1 poğaca 1 börek 1 litre su
akşam :5 tane mercimekli köfte,bir tabak zeytinyağlı semizotu
1 neskafe
birazdan birdilim karpuz yiyeceğim.2.5 litre su içtim bütün gün boyunca.
aşkolsun yaniiiiiiiiiiii.şimdi ben 52 yaşındayım diye çıtır olma şamsımı kaçırdımmı?Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
Seni tebrik ediyorum.....alkisalkisalkis
Ben senin kadar iradeli olamadım.....
Ama napimmm dolma dolma dedilerrr canım çok istedi yarın için yapmıştım bende....
Gittim küçük bir dolma ve bir kase yoğurtla gümlettim dolmayı mafoldumben
kesinlikle 50 gostermiyorsun!
aşkolsun yaniiiiiiiiiiii.şimdi ben 52 yaşındayım diye çıtır olma şamsımı kaçırdımmı?Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook[/QUOTE
Resminde 50 yaşında gibi durmuyorsun???
50 yaşında da daha sonrasında da çıtır olma şansımız var.....
Yeter ki ruhumuz da çıtır olsun dimi :lepi:
teşkürler canım.bugün biri dha emekli olalı 10 sene olduğunu inanmadı.üsteelik o kadar uykusuz geceler ve strese rağmen.sanırım iç huzuru ve inançla ilgili.
21 ağustosta 53 oluyorum...evet birtanem ben gelinime layık bir kayınvalide olacağım.yavrum o kadar ince ve narinki..ama önce sağlığım için..:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?