Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet nihayet.nasil moralin biraz olsun duzeldimi canim?

evet canım düzeldi sayıyorum artık elimden geleni yapıyorum işte alırsam alırım verirsem veririm..napayim amaç alimden gelenin en iyisini yapabilmek..sen bugün çooook pozitifsin herkese moral saçtın canım süpersinnn :lepi:

biraz once bir aclik bastirdi sormayin gitsin midem midemi yemeye basladi.ama ben naptim bilyomusunuz yok yok cikolataya saldirmadim 2 kocaman bardak su indirdim mideye.kizlar alkis bana.

insallah boyle devam eder canim hep birbirimize destek olalimki gitsin bu kilolar dimi soyle citir olalim dimi(30 yasinda kari nasil citir olacaksam artik :smiley-cool:

biraz once bir aclik bastirdi sormayin gitsin midem midemi yemeye basladi.ama ben naptim bilyomusunuz yok yok cikolataya saldirmadim 2 kocaman bardak su indirdim mideye.kizlar alkis bana.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

insallah boyle devam eder canim hep birbirimize destek olalimki gitsin bu kilolar dimi soyle citir olalim dimi(30 yasinda kari nasil citir olacaksam artik :smiley-cool:

Sanki 50 yaşındasın da nasıl çıtır olacağım diyorsun yyaaw :sinifsinif: Daha 30undasın hem de öyle bir çıtır olursun ki,çıtır çıtır bayanssulusmilebayanssulusmile

Seni tebrik ediyorum.....alkisalkisalkis

Ben senin kadar iradeli olamadım.....

Ama napimmm dolma dolma dedilerrr canım çok istedi yarın için yapmıştım bende....

Gittim küçük bir dolma ve bir kase yoğurtla gümlettim dolmayı mafoldumben

selam kızlar dün adanadan kaynım geldi.ve ben bugün nihayet denize girdim.eşimin yanında biri olunca tam 5 saat deniz kenarında kaldım.bir saat kadar yüzdüm.denize 400 m.mesafede oturuyorum ama girmek yeni kısmet oldu.
bu gün yediklerim.
sabah:domates,peynir 1 bardak şekersiz çay
ara öğün:neskafe 1 galeta
öğlen denize gittim.
ikindi :ekşi elma armut.1 poğaca 1 börek 1 litre su
akşam :5 tane mercimekli köfte,bir tabak zeytinyağlı semizotu
1 neskafe
birazdan birdilim karpuz yiyeceğim.2.5 litre su içtim bütün gün boyunca.

Sanki 50 yaşındasın da nasıl çıtır olacağım diyorsun yyaaw :sinifsinif: Daha 30undasın hem de öyle bir çıtır olursun ki,çıtır çıtır bayanssulusmilebayanssulusmile

aşkolsun yaniiiiiiiiiiii.şimdi ben 52 yaşındayım diye çıtır olma şamsımı kaçırdımmı?Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

oooohh afiyet olsun.ara sira olcek oyle benim kenime sozum var c.tesi kiymali spagetti yapip doyasiya yiyecem insallah tabiki yarin kilo vermis olursam!gecenlerde cocuklara yaptim ama yemedim tadina bile bakmadim.

selam canim supersin imrendim gercekten duzenli yiyisine masallah deyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…