Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oooohh afiyet olsun.ara sira olcek oyle benim kenime sozum var c.tesi kiymali spagetti yapip doyasiya yiyecem insallah tabiki yarin kilo vermis olursam!gecenlerde cocuklara yaptim ama yemedim tadina bile bakmadim.

canım sen arada tartılmadın yarını bekliyorsun demek yerimseniben süper..hem canım seni tebrik ederim alkisalkisalkis alkisalkisalkis su ile açlık bastırmak süper

canım sen arada tartılmadın yarını bekliyorsun demek yerimseniben süper..hem canım seni tebrik ederim alkisalkisalkis alkisalkisalkis su ile açlık bastırmak süper

yok tartiliyorum da son iki gundur tartiyla inatlasip tartilmadim.gunde 10 defa tartiliyordum insan kafayi yiyo beah boylede.ha canim dua ette saclarim iyi tutsun boyayi opuldun birazdan donmeye caliscam okis :1hug:

yok tartiliyorum da son iki gundur tartiyla inatlasip tartilmadim.gunde 10 defa tartiliyordum insan kafayi yiyo beah boylede.ha canim dua ette saclarim iyi tutsun boyayi opuldun birazdan donmeye caliscam okis :1hug:

ayyy ben de hergün günde on kez tartılıyorum canım bu kötü alışkanlıktan bir an önce kurtulmalıyım ...ayy pardon canım yarın görüşürüz yazdım az önce ama hadi bekliyorum saçlarını boya da gel hemennn opuyorumnanaktan

Olur mu heeeccc ablacim ya hihoyyyt
Hepimiz citir olcaz insallahhhhhhh aklinialirimsmile

evet başı da ben çekeceğim...kahhha
çıırlar ben hiç saçımı bayatmadım.normal olarak bayağı beyaz var ama toplayınca arada kayboluyor.ankaraya dönünce boyamaya başlıyacağım.ama her ay uğraşmak zor geliyor.........zemuszemus

hepinizee iyi geceler hanımlar bu haftada gelemedim tatil dönüşü dişimi çektirdim bahsetmişimdir ancak apse yapt ağzımda kocaman bir şişlikle geziyorum ve çok ağrıyooo

yarın listeyi ben tutuyorum yena tatilde olduğu için bilginiz olsun haftalık yaptığınız egzersiz sürelerini toplam rakam olarakda bildirirseniz seviniriz affınıza sıınarak listeyi yarın geç saate asabilirim sabah doktora gidicem bilginiz olsunn hepinize iyi geceler

Sürekli link paylaşır oldum;ama kendim araştırdığım ve bulduğum şeyleri siz de görün bilin istiyorum kaydirigubbakcemile Telkin yoluyla da zayıflama bu iştah patlamasını engelleme,kendine inanma vb vs konularla ilgili bir şeyler araken buldum..sempatiksalakcinni Etkilidir,değildir bilemem;ama denemekten ne zarar gelir ki gelmez değil mi?? aklinialirimsmile siteyi bir inceleyin derim,buyrunn Linki kaldırdım;ama özelden mesajla isteyen olursa gönderirim )

Son düzenleme:

Geçmiş olsun Seçil a.s. mesajı sana atıyoruz yani,tamam vereliniortak

Şekerim link konusunda ben sana takıldım, alınmadın umarım

Verdiğin linkler içinde teşekkür ediyorum çok işime yaradılar :lepi:

Kızlar birşey sorucam hangi baskülü kullanıyorsunuz?

Ben şu yağ, su , kas vs. ölçenlerden almayı düşünüyorum,

iyi olduğunu duyduğunuz ya da bildiğiniz bir marka var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…