Hatço bu bildirimin geçen cuma kısmı nerde?Günaydın hayırlı cumalar hayırlı sabahlar olsun
Cuma 81
Bugün 80.4
-600
Pazartesi 82.2 di
81 kg dan 2.6 kg gitmiş olacaktı
Hoşgeldin kendini tanitirmisinGünaydın herkese :)) ben de 94 kiloyum bende aranıza katılabilir miyim
Hayır, değildim tek başıma denedim olmuyor bir şekilde motivasyon olmuyor yapamıyorum
Hoşgeldin kendini tanitirmisin
Son 3 haftalık tartım.Hatço bu bildirimin geçen cuma kısmı nerde?
Bende 84.7 yazıyor öyleyse bi oha diyorum
Günaydın güzeller
Buraya ilk gelişim senin gibiydi. Yeni evliydim. Hayatımda yeni bir insan yeni bir şehir yeni bir iş. Burası bana çok güzel arkadaş oldu. Dönüp dolanıp geldiğimde hep tanıdık birileri oluyor. Kimin kim olduğunu net hatirlamasamda yüz yüze tanıdığım birçok kişiden daha fazla güven veriyorlar daha samimi. 2010 dan beri buralardayım düşünTanışalım tabi burdurun ilçesinde yaşıyorum 5 yıllık evliyim.160 boy 94 kiloyum.çocukluktan var kilolu bir yapım ama evlilikten sonra başka yer 5 yılda 3 ev taşıma ortam tanıdığının arkadaşının olmaması beni tek kalmaya yemek yemeye ve hareketsizliğe ittti. Gün geçtikçede arttı bu kilo da burdayım
Tanışalım tabi burdurun ilçesinde yaşıyorum 5 yıllık evliyim.160 boy 94 kiloyum.çocukluktan var kilolu bir yapım ama evlilikten sonra başka yer 5 yılda 3 ev taşıma ortam tanıdığının arkadaşının olmaması beni tek kalmaya yemek yemeye ve hareketsizliğe ittti. Gün geçtikçede arttı bu kilo da burdayım
Bonus. Tabi şuda var çocuğumuz olmuyor. Takdiri ilahi bu pisikolojide eklenince bende herşey bittisadece yemek yerken mutlu oluyorum
Herkese güünaayyyyddııınnnn
Yeni gelen arkadaşlar da hoşgeldiniz efenim
Sabah tartıldım hooop +2 120 olmuşum yine...oha dedim yani
Neyse çabucak verir yine eksiye geçerim. Bu hafta hedefim 116 olmak
AminOlan olmuş artık ne yapalım takdiri ilahi çocuk imtihanı çok zor bilirim benim var ama yakından şahidim bu soruna.
Klişe gibi gelir ama doğrudur gerçekten her şey çocuk demek değil bunu düşünüceksin hep.
Kendinden vazgeçmeyeceksin kendi değerini biliceksin kimsenin değer vermesini beklemeyeceksin.
Allah hepimize türlü güzellikler veriyor ruhen bunları öne çıkarıcaz kilomuzu böyle vericez.
Çocuğun olması da bir imtihan kolay değil hiç bir şey.
Nasip ne diyelim Allah gönlüne göre versin
Buraya ilk gelişim senin gibiydi. Yeni evliydim. Hayatımda yeni bir insan yeni bir şehir yeni bir iş. Burası bana çok güzel arkadaş oldu. Dönüp dolanıp geldiğimde hep tanıdık birileri oluyor. Kimin kim olduğunu net hatirlamasamda yüz yüze tanıdığım birçok kişiden daha fazla güven veriyorlar daha samimi. 2010 dan beri buralardayım düşün
Mersin'de yaşıyor 25 yasındayım 1,5 yıldır evliyim . Zaten kilo almaya müsait bi vucudum vardı düğünden sonra ipin ucunu göremedm . Kansızlık var kolay kolay veremiyorum inşallah güzel sonuçlar alırım . En son 2 ay önce tartıldım 83 filandım 2 aylık sürecte klomen ve çatlama iğnesi kullandım acayip kilo aldım biliyorum henüz tartılmsdım regl bitince tartılacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?