Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eklentiler

• IMG20230113075520.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG20230106074655.webp
    20 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG20221230065310.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 26
Tanışalım tabi burdurun ilçesinde yaşıyorum 5 yıllık evliyim.160 boy 94 kiloyum.çocukluktan var kilolu bir yapım ama evlilikten sonra başka yer 5 yılda 3 ev taşıma ortam tanıdığının arkadaşının olmaması beni tek kalmaya yemek yemeye ve hareketsizliğe ittti. Gün geçtikçede arttı bu kilo da burdayım

Buraya ilk gelişim senin gibiydi. Yeni evliydim. Hayatımda yeni bir insan yeni bir şehir yeni bir iş. Burası bana çok güzel arkadaş oldu. Dönüp dolanıp geldiğimde hep tanıdık birileri oluyor. Kimin kim olduğunu net hatirlamasamda yüz yüze tanıdığım birçok kişiden daha fazla güven veriyorlar daha samimi. 2010 dan beri buralardayım düşün

Herkese güünaayyyyddııınnnn

Yeni gelen arkadaşlar da hoşgeldiniz efenim
Sabah tartıldım hooop +2 120 olmuşum yine...oha dedim yani
Neyse çabucak verir yine eksiye geçerim. Bu hafta hedefim 116 olmak

Bazen yüzyüze görüştüğün insanların bir bakışı iması kaşı gözü inciltebiliyor insanı daha çok içine kapanıyor insan ben yapı olarak fazla girişken her gördüğümle can çiğer arkadaş olamıyorum

Bonus. Tabi şuda var çocuğumuz olmuyor. Takdiri ilahi bu pisikolojide eklenince bende herşey bittisadece yemek yerken mutlu oluyorum

Olan olmuş artık ne yapalım takdiri ilahi çocuk imtihanı çok zor bilirim benim var ama yakından şahidim bu soruna.
Klişe gibi gelir ama doğrudur gerçekten her şey çocuk demek değil bunu düşünüceksin hep.
Kendinden vazgeçmeyeceksin kendi değerini biliceksin kimsenin değer vermesini beklemeyeceksin.
Allah hepimize türlü güzellikler veriyor ruhen bunları öne çıkarıcaz kilomuzu böyle vericez.

Çocuğun olması da bir imtihan kolay değil hiç bir şey.

Nasip ne diyelim Allah gönlüne göre versin

Herkese güünaayyyyddııınnnn

Yeni gelen arkadaşlar da hoşgeldiniz efenim
Sabah tartıldım hooop +2 120 olmuşum yine...oha dedim yani
Neyse çabucak verir yine eksiye geçerim. Bu hafta hedefim 116 olmak

Fasulye turşu falan normal canım belkide tartılmasak kendiliğinden gidicek cumaya da duramıyoruz

Amin

bu topikte ilk mesajım 2008 de ya fosilleşmişim iyice sende baya olmuşsun

Çok gençsin küçüksün benden ne güzel yaşlar hiç vakit kaybetme ver kilonu.
Çocuk olsun olmasın ver 25 yaşla 35 bir değil önünü almazsan kalıcı olur hepten zor olur vermesi.
Allah senin de gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…