Canım cumartesi ipin ucunu baya kaçırdım. Daha doğrusu bıraktım gittiKuzum sen aralıklı yapıyosun zaten yeme saati çinde haftasonu bi iki dilim börek çok dokunmamalı ya
ben bilgisayardan giriyorum bende yardımcı olurum aslında ama sanırımBenide hafta sonları bitiriyor
Menü güzel. Hareketi de artirirsak süper olacak.
Telefon da olmuyor inanki. PC de bana sıra gelmiyor. Ama olsun derseniz kötü el yazımla bı tablo yaparım
Sen olmasan olmuyor bu günaydın mesajları
Allah onu davul etmesin
Yok canım elini taşın altına sokan herkes yapabilir
Tamam artık olan olmuş cumaya odaklanıyoruz.Canım cumartesi ipin ucunu baya kaçırdım. Daha doğrusu bıraktım gitti
Her cuma daha kontrollü olucam diyorumTamam artık olan olmuş cumaya odaklanıyoruz.
Her cumartesi serbest öğün ya da serbest gün yap kendine inşallah ye istediğini.
Yapmadıklarımızı denemek zorundayız dimi
Demiycen işte serbest gün kontrol yok.Her cuma daha kontrollü olucam diyorum
Kız nisan sen demedin mi cuma olsun tartı cumartesi telaş oluyor olmuyor diye bu nasıl iştir hocam gene cumartesi bildirim yapmışsınMutlu hafta sonları arkadaşlar
Geçen hafta 90.4
Bu hafta 89.9
@LisbethS yaşın kaç? Çok ilaç kullanıyorum dedin ya ondan sordum. Güzel kilo vermişsin
@bengisu022 mr temiz çıkmasına sevindim. Kiloları veririz elbet
Mthn83 sende olmasan tükanı kapatıp gidicez buranın kaptanı gibi oldun. Bende aynaya bakıyorum ya ben baya bi inceldim diyorum ama bazı kıyafetleri giydiğimde fermuar düğme kapanmıyor. Uzuuuuunca bi yolum var
ilk sayfada bonusun bir tablosu var onun üstünde ben işlem yapamıyorum sanırım dimi? nasıl nerden yapacağım bana bi anlatıranız halledebilirim hemen aslındaYok canım elini taşın altına sokan herkes yapabilir
Sabah kahvaltıda 10:00
1 yumurta
7 zeytin
Azıcık peynir
Domates salatalık
15:00
4 kaşık pirinç pilavı
Salata
Tavuk gögsü
Ayran
6 gibi meyve yiyip günü bitirmeyi planlıyorum
Yok daha yemedim acıkma olmadı diye
Ben şu an reglm anca bitince tartılıyım diyorum
Benide eklermisin listeyeGünayyydınn ❤
Huzurlu haftalar
Eki Görüntüle 3192061
@74FRIDA
@60kiloyum
@bengisu022
@LisbethS
@nisan34
@Tenceresiz kaldim anne
@Leyal_
Mthn83
Aktif Lora
@Efser
@kayipdunya
@Aijoo
mesirmacunu
Tamm cnm devam edecem inşallahHasretim hoş geldin. Devam edersen cuma günü listemiz var oraya eklerim.
Bi gelip bir daha uğramayan çok oluyor hemen eklemek istemiyorum bende haliyle.
Menülerinde saat yazarsan daha iyi olur içtiğin suyu yaptığın sporu yürüyüşü
Tamm cnm devam edecem inşallah
Günaydın herkese :)) ben de 94 kiloyum bende aranıza katılabilir miyim
Mersin'de yaşıyor 25 yasındayım 1,5 yıldır evliyim . Zaten kilo almaya müsait bi vucudum vardı düğünden sonra ipin ucunu göremedm . Kansızlık var kolay kolay veremiyorum inşallah güzel sonuçlar alırım . En son 2 ay önce tartıldım 83 filandım 2 aylık sürecte klomen ve çatlama iğnesi kullandım acayip kilo aldım biliyorum henüz tartılmsdım regl bitince tartılacamÇok güzel o zaman tekrar hoş geldin.
Bahset biraz kendinden tanışalım kaç kilosun, kilo alma hikayen neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?