Sağlık sorunlarından dolayı mı olmadı canım. Yoksa çok takildigin için olabilir mi? Şartlandırma kendini. Önce kendine dön canım. Sen iyi ol ki iyilikle gelsin herşey inşallahBazen yüzyüze görüştüğün insanların bir bakışı iması kaşı gözü inciltebiliyor insanı daha çok içine kapanıyor insan ben yapı olarak fazla girişken her gördüğümle can çiğer arkadaş olamıyorum
Bunu bu hafta bı deneyelim mi kızlar. Hadi birimiz takipçi olsun. Bacak ölçüsünü alıp 1 hafta deneyelim bakalım
Lora kuşum sen cuma tartıldın mıydı göremedim ben bildirimGünaydınÖğünlerim düzene girmeye başladı çok şükür. Evde değilim ama elimden geldiğince uymaya ve düzenli bildirime calisicam inşallah
Sağlık sorunlarından dolayı mı olmadı canım. Yoksa çok takildigin için olabilir mi? Şartlandırma kendini. Önce kendine dön canım. Sen iyi ol ki iyilikle gelsin herşey inşallaht
Amin herkesin gönlünd göre versin rabbim.. okuduk devlet memuru olmaya çalıştım sınavlara girdim çıktım olmadı özelde çalışmaya başladım evlilik nasip oldu başka şehir başka insan yanlızlık çocuk olamayacağı derken kendim için ehliyet alayım dedim dosyayı yaktım kendime çok sinir oldum...(
Sağlık sorunlarından dolayı mı olmadı canım. Yoksa çok takildigin için olabilir mi? Şartlandırma kendini. Önce kendine dön canım. Sen iyi ol ki iyilikle gelsin herşey inşallah
O sınavdan kalma 4 defa direksiyon sınavına girip derslerde uygulayıp yapamamak çok sinir etti belki geçsem araba kullanırken birine kendime mi zarar vercektim bir kötülükten mi korundum diye düşünürek kendimi teselli ediyorumÇocuğun olsaydı arkadaşların olsaydı yine de dosya yanabiilirdi onun bu sorunlarla hiç ilgisi yok.
Yeniden denersin geriye bakma ileriye bak artık.
Çok karamsar hissettiriyorsun.O sınavdan kalma 4 defa direksiyon sınavına girip derslerde uygulayıp yapamamak çok sinir etti belki geçsem araba kullanırken birine kendime mi zarar vercektim bir kötülükten mi korundum diye düşünürek kendimi teselli ediyorum
pisiyi benim için de bi ye bonuscumNot aldım hep ama eksikler var.
Pc den kalktım sırtım çok ağrıdı.
Ablama gidiyorum kahvaltı yapim kedimiz var onun bi ağzını yiyim gelim inş
pisiyi benim için de bi ye bonuscum
Evet burdanbu kadar hissettirebildi isem yakınımda olsanız ne derdiniz acaba.. bence de güzel şeyler olsun artık işe kendimle başlamalıyım açıkcası yeni başlıyacam şimdi limonlu bir su yaptım onu içicem klasik bir kahvaltı ve ev işleri arada bir hareket etsem kendime gelirim sanki burda olmak güzelmiş :))) teşekkür ederim ..Çok karamsar hissettiriyorsun.
Hadi şimdi güzel planlar yapalım. Yakın gelecekte olabilecek güzel birşeyler
Şimdi beslenme planın nasıl neler yapıyorsun
Vakit buldukça yaz gruba. Yanlız hissetmeEvet burdanbu kadar hissettirebildi isem yakınımda olsanız ne derdiniz acaba.. bence de güzel şeyler olsun artık işe kendimle başlamalıyım açıkcası yeni başlıyacam şimdi limonlu bir su yaptım onu içicem klasik bir kahvaltı ve ev işleri arada bir hareket etsem kendime gelirim sanki burda olmak güzelmiş :))) teşekkür ederim ..
GünaydınAsla karamsar pişman olmayın enerjinizi toplayın emi hatunlar ❤
Başladık bir kere yan çizmek bırakmak yok.
74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
LenaG
nisan34
Minik Duduklu Tencere
H Himal_
Mthn83
Aktif Lora
Efser
ZincirKirma
Amine Busra
mesirmacunu
H Hasretimm123
N Nr_nr
3 sene önce diyetisyene gitmiştim onun listesini buldum onu deniyecem bu hafta yapmaya çalılıcam bakalım neler olcak teşekkür ederim :)Vakit buldukça yaz gruba. Yanlız hissetme
Cevapsız kalmazsın. Grubu aktif tutmaya yardımcı olursun hemde
Yediğini içtiğini yazıyorsun günlük bide spor ne yapıyorsun3 sene önce diyetisyene gitmiştim onun listesini buldum onu deniyecem bu hafta yapmaya çalılıcam bakalım neler olcak teşekkür ederim :)
Aynn öyle biliyorum bölgeler olarak kilo alıyorum belim ince mesela basenler 2 katı .Çok gençsin küçüksün benden ne güzel yaşlar hiç vakit kaybetme ver kilonu.
Çocuk olsun olmasın ver 25 yaşla 35 bir değil önünü almazsan kalıcı olur hepten zor olur vermesi.
Allah senin de gönlüne göre versin
Aynı ben. Senelerdir uğraşırım. Bende 81 kg yum.Aynn öyle biliyorum bölgeler olarak kilo alıyorum belim ince mesela basenler 2 katı .
Allah hepimizin gönlüne göre versin canm inşllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?