Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Amin herkesin gönlünd göre versin rabbim.. okuduk devlet memuru olmaya çalıştım sınavlara girdim çıktım olmadı özelde çalışmaya başladım evlilik nasip oldu başka şehir başka insan yanlızlık çocuk olamayacağı derken kendim için ehliyet alayım dedim dosyayı yaktım kendime çok sinir oldum...(

Sağlık sorunlarından dolayı mı olmadı canım. Yoksa çok takildigin için olabilir mi? Şartlandırma kendini. Önce kendine dön canım. Sen iyi ol ki iyilikle gelsin herşey inşallah

Çocuğun olsaydı arkadaşların olsaydı yine de dosya yanabiilirdi onun bu sorunlarla hiç ilgisi yok.
Yeniden denersin geriye bakma ileriye bak artık.

Sağlık sorunlarından dolayı mı olmadı canım. Yoksa çok takildigin için olabilir mi? Şartlandırma kendini. Önce kendine dön canım. Sen iyi ol ki iyilikle gelsin herşey inşallah

Eşimin sağlık sorunlarından dolayı olmuyor.. hayat ne yapalım bizim imtihanımızda böyle imiş.. inşallah iyi olalım sağlılı bir ruha sahip olalım iyilikle gelsin herşey

Çocuğun olsaydı arkadaşların olsaydı yine de dosya yanabiilirdi onun bu sorunlarla hiç ilgisi yok.
Yeniden denersin geriye bakma ileriye bak artık.
O sınavdan kalma 4 defa direksiyon sınavına girip derslerde uygulayıp yapamamak çok sinir etti belki geçsem araba kullanırken birine kendime mi zarar vercektim bir kötülükten mi korundum diye düşünürek kendimi teselli ediyorum

Çok karamsar hissettiriyorsun.
Hadi şimdi güzel planlar yapalım. Yakın gelecekte olabilecek güzel birşeyler
Şimdi beslenme planın nasıl neler yapıyorsun

Çok karamsar hissettiriyorsun.
Hadi şimdi güzel planlar yapalım. Yakın gelecekte olabilecek güzel birşeyler
Şimdi beslenme planın nasıl neler yapıyorsun
Evet burdanbu kadar hissettirebildi isem yakınımda olsanız ne derdiniz acaba.. bence de güzel şeyler olsun artık işe kendimle başlamalıyım açıkcası yeni başlıyacam şimdi limonlu bir su yaptım onu içicem klasik bir kahvaltı ve ev işleri arada bir hareket etsem kendime gelirim sanki burda olmak güzelmiş :))) teşekkür ederim ..

Vakit buldukça yaz gruba. Yanlız hissetme
Cevapsız kalmazsın. Grubu aktif tutmaya yardımcı olursun hemde

Aynn öyle biliyorum bölgeler olarak kilo alıyorum belim ince mesela basenler 2 katı .
Allah hepimizin gönlüne göre versin canm inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…