- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
Canım pişi çekti benim şuandaAklım fikrim boğazda pişi diye okuyorum
Karıştırdım ortalığıCanım pişi çekti benim şuanda
Daha dün başladım kendimce az yemeye çalışıyorum 2 öğün beslenecem inşallah . DHA önce bu şekilde 13 kilo vermiştim yürüyüş yapıp inşallah bu seferde güzel sonuçlar alırımAynı ben. Senelerdir uğraşırım. Bende 81 kg yum.
Sen neler yapıyorsun beslenme
Aralıklı oruç gibiDaha dün başladım kendimce az yemeye çalışıyorum 2 öğün beslenecem inşallah . DHA önce bu şekilde 13 kilo vermiştim yürüyüş yapıp inşallah bu seferde güzel sonuçlar alırım
Aynen dün su içmekten bi hal oldum su şişesi gibi geziyordumAralıklı oruç gibi
Bende öyle bisiler yapıyorum
Yediklerini yaz buraya akşam günün menüsünü yaziyoruz
Spor bazen yürüyorum bazen video ile hareket ediyorum.. birşey daha öğrendim 4defa direksiyon sınavından kalınca 1 ay içinde aynı kursa tekrar üçret ödeyerek yazılı sınava girmeden 4 defa daha direksiyon sınavına girebiliyormuşuz varsa benim gibi olanlar değerlendirsin :)Yediğini içtiğini yazıyorsun günlük bide spor ne yapıyorsun
Heyecan mi yapıyorsun direksiyonda neyden kaybettin.Spor bazen yürüyorum bazen video ile hareket ediyorum.. birşey daha öğrendim 4defa direksiyon sınavından kalınca 1 ay içinde aynı kursa tekrar üçret ödeyerek yazılı sınava girmeden 4 defa daha direksiyon sınavına girebiliyormuşuz varsa benim gibi olanlar değerlendirsin :)
Çocuklar iyileşti de ben toparlayamiyorum. Bu hafta hedefim akşam yemekten sonra yememek. Sonra cuma tartilip düzgünce diyete başlamakAmine Busra büş nerdesin düzelmedi mi çocuklar?
Sen nasılsın canımSelam
Çocuklar iyileşti de ben toparlayamiyorum. Bu hafta hedefim akşam yemekten sonra yememek. Sonra cuma tartilip düzgünce diyete başlamak
Ben hiç umrumda değilmiş gibi yerken yaza olacak düğünler aklıma geldi. Ve geçen sene aldığım abiyelere asla giremeyecegimi düşününce biraz silkelendim. Ama adapte olmam uzun sürecek gibi. Bu hafta akşamları biraz aglayabilirimSen nasılsın canım
Ayıpsın ağlarız birlikteBen hiç umrumda değilmiş gibi yerken yaza olacak düğünler aklıma geldi. Ve geçen sene aldığım abiyelere asla giremeyecegimi düşününce biraz silkelendim. Ama adapte olmam uzun sürecek gibi. Bu hafta akşamları biraz aglayabilirim
Ağlama ağlama sen fıstık gibi olmuş bir genç kadınsın. Düğünler 2 çocuk doğurmuş kadın görsünBen hiç umrumda değilmiş gibi yerken yaza olacak düğünler aklıma geldi. Ve geçen sene aldığım abiyelere asla giremeyecegimi düşününce biraz silkelendim. Ama adapte olmam uzun sürecek gibi. Bu hafta akşamları biraz aglayabilirim
Valla şuan poğaça hamuru göbek, bacak,ve Toto gibiAğlama ağlama sen fıstık gibi olmuş bir genç kadınsın. Düğünler 2 çocuk doğurmuş kadın görsün
Gözyaşlarıma dokunabilir misiniz ellerinizle, Atilla İlhan şiiri geldi aklımaAyıpsın ağlarız birlikte
Gözyaşlarıma dokunabilir misiniz ellerinizle, Atilla İlhan şiiri geldi aklıma
Yediğini içtiğini yazıyorsun günlük bide spor ne yapıyorsun
Ever çok heyecanlanıyorum arabayı ilk 3 de paralel parkta çizgiye değmedi diye kaldım 4. De arabayı stop ettirdim 3defa ondan kaldımHeyecan mi yapıyorsun direksiyonda neyden kaybettin.
Özel ders aldın mı hiç?
Güzel menüSabah bir bardak limonlu su
11:00 de haşlanmış 1 yumurta7 zeytin 2 yaprak marul yarım salatalık 1 çeri domates
15:00 şekersiz çay yanında yarım yufkadan ıspanaklı börek peynir
19:30 2 kepçe mercimek çorbası bir dilim köy ekmeği havuç salatası
Su az içmişim 1.5 lt kadar 5110 adım biraz abartmışım sanki ama olsun yavaş yavaş düzene oturur inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?