Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Daha dün başladım kendimce az yemeye çalışıyorum 2 öğün beslenecem inşallah . DHA önce bu şekilde 13 kilo vermiştim yürüyüş yapıp inşallah bu seferde güzel sonuçlar alırım
Aralıklı oruç gibi
Bende öyle bisiler yapıyorum
Yediklerini yaz buraya akşam günün menüsünü yaziyoruz

Yediğini içtiğini yazıyorsun günlük bide spor ne yapıyorsun
Spor bazen yürüyorum bazen video ile hareket ediyorum.. birşey daha öğrendim 4defa direksiyon sınavından kalınca 1 ay içinde aynı kursa tekrar üçret ödeyerek yazılı sınava girmeden 4 defa daha direksiyon sınavına girebiliyormuşuz varsa benim gibi olanlar değerlendirsin :)

Heyecan mi yapıyorsun direksiyonda neyden kaybettin.
Özel ders aldın mı hiç?

Ağlama ağlama sen fıstık gibi olmuş bir genç kadınsın. Düğünler 2 çocuk doğurmuş kadın görsün

Ağlama ağlama sen fıstık gibi olmuş bir genç kadınsın. Düğünler 2 çocuk doğurmuş kadın görsün
Valla şuan poğaça hamuru göbek, bacak,ve Toto gibi eşimde çok kg aldı bu sene iyi saldık yani. Kg alma yarışı yaptık resmen şimdi kimseye hiç bir şey demeden başlicam kör Topal ilerlerim inşallah

Yediğini içtiğini yazıyorsun günlük bide spor ne yapıyorsun

Heyecan mi yapıyorsun direksiyonda neyden kaybettin.
Özel ders aldın mı hiç?
Ever çok heyecanlanıyorum arabayı ilk 3 de paralel parkta çizgiye değmedi diye kaldım 4. De arabayı stop ettirdim 3defa ondan kaldımhayır kursun verdiği dersle sadece ilk öğretirken 14 tur yapıyorlar sonra kiler için 2 şer tur

Menüm
Sabah yok
Öğlen 12 de fotodaki ayran içmedim pilavda belki 1 kaşık yemisimdir.
Akşam 17.30 patlıcan yemeği cacık
Su 1.5 lt yi geçmiştir.
Cıs olarak saat 3 gibi küçük şekerli sakizlardan cignedim (mentollü olanlardan) çiğneme ihtiyacı oldu

Sabah bir bardak limonlu su
11:00 de haşlanmış 1 yumurta7 zeytin 2 yaprak marul yarım salatalık 1 çeri domates
15:00 şekersiz çay yanında yarım yufkadan ıspanaklı börek peynir
19:30 2 kepçe mercimek çorbası bir dilim köy ekmeği havuç salatası
Su az içmişim 1.5 lt kadar 5110 adım biraz abartmışım sanki ama olsun yavaş yavaş düzene oturur inşallah:)

Güzel menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…