- 28 Mayıs 2015
- 2.946
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.445
- 158
Aç karnına | 1 bardak sirkeli ballı ılık su |
Kahvaltı 06.30 | Yumurta Peynir 1 dilim ekmek 2 dilim hindi salam Domates Salatalık 1 tk tahinpekmez |
Öğle12.30 | 1 Türk kahvesi 16gr çikolata 1 avuç Çerez |
Ara 16.00 | muz |
Akşam 18.00 | kıymalı yumurta küçük tabak Çoban salata |
Ara19.00 | 500 kalorilik tatlı soylemim can çekmesin |
Geleyim bonusumTubismavis sende gel tubiş
Getir eve tartını olmaz mı?Ama tartım köyde kaldıköye ne Zaman çıkacaklar bilmiyorum
Köydeki ev kilitli hafta sonu cikiyolar bazen köye o zaman getirirler ancak ... Kendim gidip almam imkansızGetir eve tartını olmaz mı?
Köydeki ev kilitli hafta sonu cikiyolar bazen köye o zaman getirirler ancak ... Kendim gidip almam imkansız
Tamamdır bonusumİşte bi gittiğinde getirir eşin. Acele yok zaten nolcak sonra yazarsın
Diş fırçalama yontemiAç değilim ya hatta şiştim yemek istiyorum ama tövbe est nasıl iş bu
Bu hisse aldırış etmiycez inş
Afiyet olsun güzel menüGünün menüsünü bildiriyorum
Sabah 10:00
Yumurta
Zeytin
Peynir
Köy ekmeği
Öğlen 15:00
Mercimek çorbası
4 YK tavuk sote
Ayran
17:00
Ballı sirkeli limonlu sıcak su
18:00
1 tane mandalina
Gün içi 3 litre su içtim
3550 adım
Afiyet olsunSabah bir bardak limonlu su
11:00 de haşlanmış 1 yumurta7 zeytin 2 yaprak marul yarım salatalık 1 çeri domates
15:00 şekersiz çay yanında yarım yufkadan ıspanaklı börek peynir
19:30 2 kepçe mercimek çorbası bir dilim köy ekmeği havuç salatası
Su az içmişim 1.5 lt kadar 5110 adım biraz abartmışım sanki ama olsun yavaş yavaş düzene oturur inşallah:)
500 kaloriyi gördüm16.01.2023 Pazartesi
1 litre su
Aç karnına 1 bardak sirkeli ballı ılık su Kahvaltı 06.30 Yumurta
Peynir
1 dilim ekmek
2 dilim hindi salam
Domates
Salatalık
1 tk tahinpekmezÖğle12.30 1 Türk kahvesi
16gr çikolata
1 avuç ÇerezAra 16.00 muz Akşam 18.00 kıymalı yumurta küçük tabak
Çoban salataAra19.00 500 kalorilik tatlı soylemim can çekmesin
Bol bol bitki çayı sıcak içecekler su içmeye vakit olmadı bunlardan
5000 adım sürekli yatıyorum
Bugün patlıcan yemeği vardı. Söyle ekmekle dibini sıyırmak vardı ah ahhYemekten zor kalktım doymayacam sandım bir an
Canım mezura varsa ölçü al. Gelene kadar bedenin değişimini takip edersin. Yada yakında eczane varsa yürüyüş olur.Ama tartım köyde kaldıköye ne Zaman çıkacaklar bilmiyorum
Yani diyorsun kii su içiyoruz kızlarAç değilim ya hatta şiştim yemek istiyorum ama tövbe est nasıl iş bu
Bu hisse aldırış etmiycez inş
Hoşbulduk canım teşekkür ederim mezura var eczanede varda ne bliim hemen vücuttan belli olmaz zaten benjm zor veriyorum ... Bı de eczane zor benim için herkesin içinde tartilamam bı kaç gün daha beklicem artıkAfiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun
500 kaloriyi gördüm
Afiyet olsun
Bugün patlıcan yemeği vardı. Söyle ekmekle dibini sıyırmak vardı ah ahh
Ama doydum
Canım mezura varsa ölçü al. Gelene kadar bedenin değişimini takip edersin. Yada yakında eczane varsa yürüyüş olur.
Hoşgeldin ayrıca
Yani diyorsun kii su içiyoruz kızlar
Önemli olan kendini motive etmen zaten. Tahmini kaç kilosun?Hoşbulduk canım teşekkür ederim mezura var eczanede varda ne bliim hemen vücuttan belli olmaz zaten benjm zor veriyorum ... Bı de eczane zor benim için herkesin içinde tartilamam bı kaç gün daha beklicem artık
Ama ölçü kendim için alablrm Aydan aya olcerim fark o zaman belli olur ancak
Sanki halden sebze alıyorumÖnemli olan kendini motive etmen zaten. Tahmini kaç kilosun?
Yok canim ne kusuruSanki halden sebze alıyorum
Kusura bakma
En son 106 idimÖnemli olan kendini motive etmen zaten. Tahmini kaç kilosun?
Hormonalse biraz zor olabilir ama hiç olamaz diye birşey yok. Biz yeni ve canlı bir ekibiz. Hepimiz farklı başlangıç çizgilerinde ama kendimizce uzun yollarımız var.Yok canim ne kusuru
En son 106 idim
Tüp bebek tedavisi gördüm aşılama tedavisi vs hormonnvs çok yüklendi bakalm saldigimdan beri kaçım ben de merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?