- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Maşallah 1 hafta olmadan harika gitmiş22 Ocak -107.65
23 Ocak 106.9
27ocak
106.0
Fark 1.65
Dünden beri bı şişkinlik ve kabızlık var yeşilçay icemedim bilmiyorum neden öyle
Benimde aynı sorunNeyse toplamda yine bı ödem gitmiş oluyor
Buna da şükür bugünde yürüyüş yaparım suyumufa içerim fuzelir inşallah.ama balon gibi alt karnıma resmen dışarı da çıkmadım hala bakalim
Gayet hareketlisin maşallah büyük büyük gitmesede düzenli gitse o bile bişeyÇok şükür WC sorun olmaktan çıktı
Biraz daha iyiyim ama karnımda şişlik var
Bugnde yürüyüş yapcam hemde pazar yapcam pazara gidene kadar 30/40 Dk gecjyor zaten inşallahbugünde hareketli olcak ..
Çok sağol canım moral oldun banaMaşallah 1 hafta olmadan harika gitmiş
Benimde aynı sorun
Gayet hareketlisin maşallah büyük büyük gitmesede düzenli gitse o bile bişey
Ben gruplarda yarışırken Fatoş diye bı bayan vardı. Her hafta 400 Gr kaybeder zorunlu 5 mesajı yazar çıkardı. O şekilde zayıfladı ve mezun olup gitti. Hiç almadı. Duraklama yaşamadı. Sonra ne oldu bilmiyorum.Çok sağol canım moral oldun bana
,1650 Gr da bişi ya hiç gitmemiesinden iyi .
WC de haloldu gibi sknti stres yapmıyoru gttigi yere kadar ne yapalım
Vücudun kayıp yasadigini hissettiği için yavaşlama olabilir çok güzel benceMerhabalar hanımlar
Geçen hafta 118.30 du sanırım
Bugün 117.45
-0.85 en azından artı değil
Bu hafta akşamları ekmeği kesmeye çalışacağım bakalım ne olacak
HarikasınCanlar tam 40 Dk yürüdüm tempolu öyle girdim pazara pazarda ki adımlarla beraber neyseki spor ds yaptım14.47 olan yürüyüş bitince olan şimdi otobüsle Eve dönüyorum markete ugrucam oedanda 5 Dk daha yurucrm eve
Sağol cnm ağırlık çalışması da olmuş oldu posetler ağır geldi zor geldim eveHarikasın
Bende 2 parça köfte yaptım tavada geçen ki ıspanaklı şeyi yiyorum. Bugün aşure yedim erken kapatayım diyorumSağol cnm ağırlık çalışması da olmuş oldu posetler ağır geldi zor geldim eve
Neyseki bitti
Akşama da hafif bişi hazırlıyorum kendime
Daha 3.5 ayliksin sanırım. HoşgeldinEmziren anne var mi ? 97 oldum ya la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?