Evet canım ama kendimi çok kötü hissediyorum ayda 2 kg bile versem raziyimDaha 3.5 ayliksin sanırım. Hoşgeldin
Şuan emziren yok sanırım.
Hiç sıkma kendini çok şanslısın. Süt için ihtiyacın olan en önemli şey suEvet canım ama kendimi çok kötü hissediyorum ayda 2 kg bile versem raziyim
Biseyler yap yada tartilma. Motivasyonun düşmesinBen tartılamadım ya tartı annemde oraya gidemedim kaynananm geldi yarın fırsat bulursam gidip tartılacam inşallah artı cıkmaz ya aşırı şişliğim ve WC sıkıntısı var bakalım sonucu merak ediyorum
Gebelik istediğim için yeşil çayda içmek istemiyorum . Kayısıdan hoşaf yapacamBiseyler yap yada tartilma. Motivasyonun düşmesin
Vall bu güne kadar künefeyi baklavayı red ettim artık bu gün yiyecem biraz kendim yaptım zaten tatlıyı hafifBen de şekersiz mi yapsam diyorum da dayanamam gibi geliyor
Bekunis diye bı ilaç var bitkisel kabızlık ilacı aile hekimi reçete edebilir. Evde bulunmasında fayda varGebelik istediğim için yeşil çayda içmek istemiyorum . Kayısıdan hoşaf yapacam
Harikasın canım geçmiş olsunHayırlı cumalar
Geçen hafta 91.5
Bu hafta 90.2
2 hafta gecikmeyle adet oldum rahatladım yavv
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
1 ayı geçti herhalde 90lardayım haftaya yürüyüş mürüyüş bişilere başlıyım artık
Aynn olabilr artı görmeyeli de yavaş yavaş gitisin yaTakımın maşallahı var.
Bu hafta herkes 500 Gr hedef koyabilir mi? Böylece artı gelmeyiz hedefli olmuş oluruz
Böyle kaldiysan bravoŞekersiz çay ve küçük tatlı
Su 3 litreyi buldu yeşil çay icilcej sonrasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?