Ah ah şurdaki hangi insan kalıbının insanı ki hepimiz nadide birer kelebekiz bayanssulusmile Açlıktan oldu diyorsun yediklerini yeniden gözden geçir eksik kalan br besin varsa onu ekle öğünlerine..sağol güzelim yaa çok teşekkür ederim...
bilemiyorumki canım yaa güneşmi çarptı...yorgunluktanmı oldu...aç kalmaktan mı?benim bünye çok hassastır öyle 170 boy 106 kiloluk kalıp aldatıyor işte...kalıbımın insanı değilim...:)))))))) Allahım kimseye yaşatmasın..herşeyin başı sağlık kızlar...opuyorumnanaktan
o dönem biraz farklıydı ama babam anjiyo falan olmuştu ameliyat olması söz konusu idi üzüntü ile bir ayda 11kg falan gitmişti..daha sonra diyet yapmıştım ama diyetle 7-8kg vermem bile aylar almıştı..ben isteyerek kilo veremiyorum(
1,65 benim boyum cnm yani kısalardanımmm:)
Verirsin yavruum,sen sporunu ve diyetini yapıyorsan,verirsin..Sana da bir-iki günlük şok diyet detoks olayından öneririm..Kilo vermen başlar belki..[elbette neredeyse hergün yürüyüş ve pilates yapıyorum canımm
Boyunu yazmamışsan ondan çıkmamıştır..bademcim benim bmi yazmıyor neyi yanlış yaptım ki? ve nasıl düzelteceğim?
herkes akşam yemeği için mi gitti ?
Biz düğüne gidiyormuşuz bayanssulusmile Gece görüşürükk!! opuyorumnanaktan
isteyince ve yeterli kararlılıkla görürsün canım boyun kaç bilmiyorum ama öyle başarı öyküleri okudum ki mesela biğ arkadaş hala devam ediyor ve 112 kilodan 58e indi..benim boyum 166 ve ben 78 kilo dan 59 kiloya kadar inip 6 ay da koruyup 3-4 ay içinde 68 e fırlayınca moral falan kalmadı..diyete ve spora başlayalı 21 gün oldu ama ancak 2 kilo gittii( gitmiyor ne yapacağım bilmiyorum
boyum 1,75 canım ama 55 kilo olmayı hiç düşünmedim istemedim de açıkçası ben hafif balık eti seviyorum hatun dediğini aklinialirimsmile 40 kilo verirsem nasıl birşey olurum bilmiyorum opuyorumnanaktan ama 80 yeter ya kemiklerim çok iri benim boyda uzun yeteri kadar sempatiksalakcinni ama umarım sen istediğine ulaşırsın. Daha önce yaptıysan yine yaparsın üzülme ben de 30 kilo vermiştim 40 kilo geri aldım ama yine vermeye başladım ama bu sefer bilinçli bir şekilde 2 sene de yavaş yavaş vericemsen de verirsin Allah kolaylık versin hepimize :Saruboceq:
kızlar neden kilo veremediğimi çözmüş durumdayım.:) hasta oluyorum bugün başladı.oh yaaa.bitince hoop gitsin kilocuklar.:):)
tombulkelebekim nasıl oldun kız.iyi misin.
blackandwhite hoşgeldin cnm.
selam kızlar...nasılsınız..ben çok kötü 3 gün geçirdim...bu gün biraz ayağa kalkabildim ve hemen buraya baktım...özledim sizleri...
perşembe günü hava çok sıcaktı...bunaldım...iş çıkışı o yorgunlukla semt pazarına uğradım..eve geldiğimde tişörtümün sırtında kuru yer yoktu...(((((( aldıklarımı yerleştirdim..o arada 1 armut yedim..başka hiçbir şey yemedim..birkaç çeşit sebze yemeği yaptım dolaba koydum işe getirmek için...işim bittiğinde saat 12 di...yattım...
sabah kalktım lavaboya zor attım kendimi...bir mide bulantısı baş dönmesi...afedersiniz ishal ani ter boşalmaları etlerim acıyor tüm vücudum kesik kesik...Allahım ne kötüydü yerlerde emekledim...ayağa kalkamadım..işe gidemedim..evde yalnızım kimsede yok...3 gündür yatıyorum bu gün biraz iiyim..
zar zor çorba yaptım kendime..domatesli şehriye onunla ayağa kalktım..
menümü yazıp sonra kilo bildirimi yapayım geç oldu ama...((
cuma
kahvaltı yok
ÖĞLE
1 tabak şehriye çorbası
AKŞAM
1 tabak şehriye çorbası
cumartesi
KAHVALTI ( kızkardeşim hazırladı )
1 dilim tb ekmek,peynir,çay ( mide bulantısından zor yedim )
ÖĞLE
1 tabak şehriye çorbası,2 çatal közlenmiş kırmızı biber ( yoğurtlu )
ARA
3,5 kara erik
AKŞAM
1 tabak şehriye çorbası,2 çatal közlenmiş kırmızı biber ( yoğurtlu )
YATMADAN
1 bardak ayran
pazar
KAHVALTI
2 dilim tb ekmek,peynir,zeytin,çay
ÖĞLE
YOK
ARA
1 avuç kara erik,5,6 badem
AKŞAM
kabak yemeği,yoğurt,salata ( düşünüyorum midem elverirse )
1,65 benim boyum cnm yani kısalardanımmm:)
iki gündür misafirim vardı yemediğim şey kalmadı ben ne yaptım kendime neden bu kadar kötülük yaptımda yedim onca şeyi şu anda aşırı pişmanlık var heralde sabaha 2 kilo fazla çıkarım yine
kızlar neden kilo veremediğimi çözmüş durumdayım.:) hasta oluyorum bugün başladı.oh yaaa.bitince hoop gitsin kilocuklar.:):)
tombulkelebekim nasıl oldun kız.iyi misin.
blackandwhite hoşgeldin cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?