Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

BMİ in yüksek olabilir ama öyle tombişde değilsin o yüzden öyle dedim.

Evet yaşasın az kalorili günler bir kaç gündür böyleyim canım benim....

Yarın işe ne yemek götürsem diye düşünüyorum....

of yaaaa diyet yemeklerini öğrenmem lazım

slm seksi hatunlar :) su ice ice ice ice bi hal oldum son 300ml kaldi onuda icsem 2,5 litreyi tamamlamis olucam.
öggg

sağol canımmm çarşamba bol bol yeşil çay içeriz birlikte..ohhhh açlığımızı da bastırır..sen de tartılırsın merakımız gider:lepi:

Evet canım bol bol içeriz çayımızı....

Tartılmaya gelince gerçekten merak ediyorum verdim mi diye

Şimdi marmelat yapmaya gidiyorum birazdan gelirim yine

Öpüyorum tüm tombişlerimi opuyorumnanaktan

10gündür iciyorum 2.5litre su sadece 1 kilo vermisim bu normalmi???? karbonhidrati sifir tüketiyorum

selam kizlar nasilsiniz.ben ozledim hepinizi!malesef bi kac gun boyle az yada hic giremicem evle ugrasiyoz boya badana falan.cok yorgunum yinede 5 dak ugrayim dedim.blackandwhitecim canim senin nescafen gibisi yok 1 tane yapsanda icsek karsilikli.

aynen canim bende sigara su ve kahve klava:

selam kizlar nasilsiniz.ben ozledim hepinizi!malesef bi kac gun boyle az yada hic giremicem evle ugrasiyoz boya badana falan.cok yorgunum yinede 5 dak ugrayim dedim.blackandwhitecim canim senin nescafen gibisi yok 1 tane yapsanda icsek karsilikli.

ahhh canım yaaa sanki duydun beni okuduysan nescafe içiyorum yazdım biraz önce hala bitmedi bitanem..ayy ne güzel olur şöyle karşılıklı içsek dimi :içelim: Türkiye ye gelince memleket neresi bari denizli ye yakın bi yer olsa da gelsen karşılıklı içsekopuyorumnanaktan seni çoook özlemiştim..kolay gelsin tatlım

Ayy arkadaşım çok imrendim sana valla, aksine bugün saat başı aç hissettim kendimi ve de hep dolabın başında buldum kendimi bilmiyorumkismile

cok gecmis olsun bademcim allah sifasini versin.malesef benimde saglik problemlerim var ama fazla bahsetmek istemiyorum allah herkesin yardimcisi olsun.

slm canim boy 167 kilo 96 yaz formulu 15 degil 25 gun yapim tek etkisi olsun dayerimseniben

canim cok uzak orasi bize kirsehirliyim ben.ama yolum duserse oralara mutlaka ugramak gorusmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…