Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm seksi hatunlar :) su ice ice ice ice bi hal oldum son 300ml kaldi onuda icsem 2,5 litreyi tamamlamis olucam.
öggg
Aman amann kız 2,5 lt suda ööğğ denir mi,seve seve sevgiyle iç suyu:asigim: lülülülülülü
selam kizlar nasilsiniz.ben ozledim hepinizi!malesef bi kac gun boyle az yada hic giremicem evle ugrasiyoz boya badana falan.cok yorgunum yinede 5 dak ugrayim dedim.blackandwhitecim canim senin nescafen gibisi yok 1 tane yapsanda icsek karsilikli.

Kolay gelsin biz de seni özledik..Allah kolaylık versin bizim de boya badana işleri var,ama önce inşaat bitecek ( Geçmiş olsun dileğin için de çok sağol..Önce sağlıkk bayanssulusmile

cokacimcoook
KAHVALTI geleneksel yumurta peynirz eytin domates salatalık bir dilim çavdar ekmeği
3 SAAT sonra bir pçeke puding
ÖĞLEN tavuklu salata
2 SAAT sonra bir elma
AKŞAM bir elma ve dışarda dondurma yedik -düğüne ani bir kararlai gittiğimden böyle oldu akşam yemeği-

kaydirigubbakcemile2 şimdi 2 mil Lesli yürüyeceğim sonra ppaatt yatağa düşerim zaten

badem sen de hoşgeldin canımm..düğün nasıldı?zemuszemus:dance:

pist çok kalabalıktı o kargaşa ve sıcakta bir disco,bir roman,bir ankara havasımlo ak üzere 3 parça dayanabildik hihoyyyt hhee ikram edilen pastadan da nohut kadar bir lokma aldım İKRAMA İCABET BABINDAN DEĞİLSE BİLEN BİLİR YEMEZDİM lmaz:

yok canım çok abartı birşey de yememişsin zaten..afiyet olsun pişman da olma canım

Bugunki yediklerim

[Sabah]
- 2 kizarmis ekmek
- 1 haslanmis yumurta
- 1 domates
- 1/2 salatalik
- 1 yesil cay

[Oglen]
- 1 yogurt 0%
- 1 yesil cay

[Aksam]
- 1 kase pilav
- 1 kase corba
- 1 yesil cay

- Simdiye kadar 4L su
- Aksam yemeginden sonra 5 miles fat burn yaptim kaydirigubbakcemile2
- 3-4 yesil cay daha icmissimdir herhalde

Yine ben geldim...:))

zeynebimde burdaymış..Nasılsın fedakar hatun.??

Nefis bir film izledim tadı damağımda kaldı...:))

ara öğünlerin nerde tombişim CADIARZU ben de şimdi 2 mili yaparken düşündüm de uzun zamandır 5 mili yapmadım..yarın kararlıyım 5 mil yürüyeceğimm.. kaydirigubbakcemile2

klava: klava: lmaz:

bu arada senin boyun kaç kii

seçilcim gençliğimde 163 dü şimdi 160 oldum..:roflol:her 20 kilo iskelete baskı yapıp 1cm. kısaltıyormuş..Sanırım bu nedenle çektim..:)))

Çünkü kemik erimesinden dolayı olan kısalık için henüz erken kanımca..:)))

Oohhh temizlik ve dizayn aradan çıkmış..Ama sen çok aç kalıyorsun sanki...100'ün altına düştüğünde tamamen açmı kalıcaksın..??

Azda olsa yeki geleceğe yatırım olsun...:))

Baharcım inşallah sen ve tüm isteyenler tadar annelik denilen muhteşem duyguyu..

Oğlum tam bir tekne kazıntısı...Kızım 12 yaşında oğlumda 2,5 olucak yakında..:))

selam kizlar nasilsiniz.ben ozledim hepinizi!malesef bi kac gun boyle az yada hic giremicem evle ugrasiyoz boya badana falan.cok yorgunum yinede 5 dak ugrayim dedim.blackandwhitecim canim senin nescafen gibisi yok 1 tane yapsanda icsek karsilikli.

Kolay gelsin,boya badana işi zor ama sonrasını çok severim..temiz temiz kokar ev..

canim cok uzak orasi bize kirsehirliyim ben.ama yolum duserse oralara mutlaka ugramak gorusmek isterim

Demek Neşet babanın diyarındansın...))

ben şimdi ölm üş bitmiş bir halde yatağıma gidiyorum mirmirmirmir İYİ GECELERR,ESEN KALIN ŞEN KALIN!! buarada gülen öRDEĞE ne denir?? :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…