HOŞGELDİN.. a.s.NEFİS FİLM?? BİZE DE SÖYLE NEFİS BİR FİLM İZLEMEYELİ ÇOK OLUYOR..
ben şimdi ölm üş bitmiş bir halde yatağıma gidiyorum mirmirmirmir İYİ GECELERR,ESEN KALIN ŞEN KALIN!! buarada gülen öRDEĞE ne denir?? :uhm:
Oohhh temizlik ve dizayn aradan çıkmış..Ama sen çok aç kalıyorsun sanki...100'ün altına düştüğünde tamamen açmı kalıcaksın..??
Azda olsa yeki geleceğe yatırım olsun...:))
ebet 100ün altı için naapcam bilmiyorum:))) amma bu normal beslenme planı değil zaten yani düzenli bi diyet yapıyorum ama bugün olağanüstü bi durum söz konusuydu... yarın düzene devam!! yoksa yüzün altı görüp görebileceğim son yer olur zira ben bundan daha az yiyebileceğimi hiiiiiiiiiiiiiiiiççççççççççççççççç sanmıyorum cokacimcoook
selam YENA ne oldu tatil bittimi?nasıl geçti..
ara öğünlerin nerde tombişim CADIARZU ben de şimdi 2 mili yaparken düşündüm de uzun zamandır 5 mili yapmadım..yarın kararlıyım 5 mil yürüyeceğimm.. kaydirigubbakcemile2
Evet zeynepçim kısacık sürdü..Naapalım bunada şükür..Eşim işlerinden dolayı zor izin aldı....
Herkese ii gclr
Yarin gorusurukkkkkk herhalll opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
olsun bu nada şükür.ben de sürekli misafir var.annem gitti kaynım geldi.aybaşında arkadaşım lkızı ve torunu gelecek.tam 32 sene sonra birbirimizi bulduk.çok heyecanlıım...buyrunnnnnnnnn
ben geçmişi okumaya dalınca geç kaldım.seni kaçırdım Yenecığım............ben de balkonda kaynımla oturuyorum.o içkisini içiyor bende sizleri takip ediyorum..
Hımmmm sende içiyormusun...:jeyyar:
Gerçekten ne çok misafirin oluyor...yazlık iyi hoşta sürekli misafir işi kötü diimi..:)
yok canım ne içmesi.benim hayatım eşimin içkisi yüzünden karardı..bir iki ay evvel böbreklerim için bira içmiştim.resmen çarpıldım.ama bayağı iyi geldi.yalniz bidemdeki bulantı..çok fwciydi.
YENAcığım ben sadece sabah namazlarını kılıyorum.yakında diğerlerinede geçeceğim.ama evimde içki içilmesini istemiyorum.gece belirli saatlerde yaptığım ibadetlerim var.çok rahatsız oluyorum..
bu arada arkadaşımı face bookta buldum..en son ikimizde nişanlıydık...ne çok konuşulacak konu var..
Daha önce bahsetmiştim belki..Abla kadar sevdiğim bir komşuma meme kanseri teşhisi konmuştu...
Tedavisi devam ediyor..Bugün kısa süreliğine yanına uğradım...Saçlarını kestirmiş...NAsıl olsa tedavide dökülücek en azından uzunken dökülmesin dedi...(
15 yaşında oğlu var..yarın berat kandili,dualarınızda onada yer verirseniz..Çok mutlu edersiniz beni...
Arkadaşım, günaydın, bugün iyi bir rejim yapmalıyım artık doğru söylüyorsun. Henüz uyandım ve hemen bir büyük bardak su içmeye gittim, şu anda yanımda hatta, yavaş yavaş içiyorum. abartmayacağım bugün! Yoksa yine gelecek sopaüzülme arkadaşım yarın mikemmelllllll üstü bi rejim yapar arayı kapatırsın:)))alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?