Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HOŞGELDİN.. a.s.NEFİS FİLM?? BİZE DE SÖYLE NEFİS BİR FİLM İZLEMEYELİ ÇOK OLUYOR..

Fiilmin ismini söylüyorum Holly'nin resimleri...Kızımla izledik onun yaş sınırına göre ama kesinlikle tavsiye ederim...Sımsıcak bir film...

ben şimdi ölm üş bitmiş bir halde yatağıma gidiyorum mirmirmirmir İYİ GECELERR,ESEN KALIN ŞEN KALIN!! buarada gülen öRDEĞE ne denir?? :uhm:

Ahahahah sendemi... Kıkır duck olmasın...:)))

ben geçmişi okumaya dalınca geç kaldım.seni kaçırdım Yenecığım............ben de balkonda kaynımla oturuyorum.o içkisini içiyor bende sizleri takip ediyorum..

ebet 100ün altı için naapcam bilmiyorum:))) amma bu normal beslenme planı değil zaten yani düzenli bi diyet yapıyorum ama bugün olağanüstü bi durum söz konusuydu... yarın düzene devam!! yoksa yüzün altı görüp görebileceğim son yer olur zira ben bundan daha az yiyebileceğimi hiiiiiiiiiiiiiiiiççççççççççççççççç sanmıyorum cokacimcoook
[/QUOTE]

Muhakak ineceksin istediğin kiloya ama kilon takıldığında canın sıkılır eski şevkin kalmaz...

Evet zeynepçim kısacık sürdü.. Naapalım bunada şükür..Eşim işlerinden dolayı zor izin aldı....

olsun bu nada şükür.ben de sürekli misafir var.annem gitti kaynım geldi.aybaşında arkadaşım lkızı ve torunu gelecek.tam 32 sene sonra birbirimizi bulduk.çok heyecanlıım...buyrunnnnnnnnn

olsun bu nada şükür.ben de sürekli misafir var.annem gitti kaynım geldi.aybaşında arkadaşım lkızı ve torunu gelecek.tam 32 sene sonra birbirimizi bulduk.çok heyecanlıım...buyrunnnnnnnnn

Aaaaaa çok heyecanlı bir durum...Nasıl buldunuz birbirinizi...
Süper ya demek 32 yıl sonra...

ben geçmişi okumaya dalınca geç kaldım.seni kaçırdım Yenecığım............ben de balkonda kaynımla oturuyorum.o içkisini içiyor bende sizleri takip ediyorum..

Hımmmm sende içiyormusun...:jeyyar:

Gerçekten ne çok misafirin oluyor...yazlık iyi hoşta sürekli misafir işi kötü diimi..:)

Daha önce bahsetmiştim belki..Abla kadar sevdiğim bir komşuma meme kanseri teşhisi konmuştu...

Tedavisi devam ediyor..Bugün kısa süreliğine yanına uğradım...Saçlarını kestirmiş...NAsıl olsa tedavide dökülücek en azından uzunken dökülmesin dedi...(

15 yaşında oğlu var..yarın berat kandili,dualarınızda onada yer verirseniz..Çok mutlu edersiniz beni...

Hımmmm sende içiyormusun...:jeyyar:

Gerçekten ne çok misafirin oluyor...yazlık iyi hoşta sürekli misafir işi kötü diimi..:)

yok canım ne içmesi.benim hayatım eşimin içkisi yüzünden karardı..bir iki ay evvel böbreklerim için bira içmiştim.resmen çarpıldım.ama bayağı iyi geldi.yalniz bidemdeki bulantı..çok fwciydi.
YENAcığım ben sadece sabah namazlarını kılıyorum.yakında diğerlerinede geçeceğim.ama evimde içki içilmesini istemiyorum.gece belirli saatlerde yaptığım ibadetlerim var.çok rahatsız oluyorum..
bu arada arkadaşımı face bookta buldum..en son ikimizde nişanlıydık...ne çok konuşulacak konu var..

Evet hatırladım zeynepçim senin bira olayını kulakları çınlasın dilencii vardı byağı muhabbeti olmuştu..:))

Bende hiiç sevmem alkol,sanırım aileden gelen bir olay...

Arkadaşını facede bulduğunu tahmin etmiştim...Benim yok facem, üye olmayıda düşünmüyorum..Kızım biraz daha büyüsün o zaman,şimdi ben üye olursam oda isteyecek,o yüzden erteliyorum hep..:)))

allahım inşallah şifasını verir.rabbim ne mucizeler yaratır.
misafir derken tam o anda komşumun kızı kahve içmeye geldi.saat 3 yeni gitti.burası yazlık.
kızlar şimdiden berat kandiliniz mübarek olsun.allah hepimizi razı olduğu kullardan eylesin...

üzülme arkadaşım yarın mikemmelllllll üstü bi rejim yapar arayı kapatırsın:)))alkisalkisalkis
Arkadaşım, günaydın, bugün iyi bir rejim yapmalıyım artık doğru söylüyorsun. Henüz uyandım ve hemen bir büyük bardak su içmeye gittim, şu anda yanımda hatta, yavaş yavaş içiyorum. abartmayacağım bugün! Yoksa yine gelecek sopaklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…