Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

GünaydınlaRR!!Gün itibariyle 85.3 kiloyumm bayanssulusmile Gitsin kilolalaRR!! hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

canımmm çok sevindim ve uyandığım gibi merakla pc yi açıp kaç kilo olduğuna baktım ilk iş..mükemmelsin yaa hiç takılmadan hızla gidiyor maşallah :lepi::lepi:zemuszemuszemuszemuszemuszemushihoyyytalkisalkisalkishihoyyytalkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool:

20 yaşında oğlun mu var yağmurgözlü kafamçokkarıştı Allah bağışlasın..Kaç yaşındasın sen,cesur ol elbet bul bir cici koca :jeyyar:
evet canım 20 yaşında bir yakışıklım var..şuan asker ben 38 yaşındayım..geç kalmış sayılmam sanırım...:))))))))))
İshal olmuşum yyaaww kafamçokkarıştı
geçmiş olsunnn sendemiiiii...çok şükür ben iiyim...
ay sizi gidi şişmanlar sizi...

kızlar ishale bir iki yöntem söyleyim bir deneyin

elma ve muz püresini karıştırıp ye

sadece dem koy onu iç

etkili yöntemler deneyebilirsiniz

Hoşgeldin aramıza...a.s.

Bebeğini sağlıkla büyütürsün inşallah...

GünaydınlaRR!!Gün itibariyle 85.3 kiloyumm bayanssulusmile Gitsin kilolalaRR!! hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Merhaba millet...

Güzel bir gün diliyorum hepinize...Benim pek bir tadım yok bugün...

Yağmurcum kırma oğluşu,yapıver bi bebiş severiz..Benimki büyüdü nasıl olsa...

Hosgeldin Aliye a.s.
Allah cocuklarini bagislasin
Motive olmak ve destek icin dogru yerdesin olumunekankayizsmile

zuzum fark olmazmı...Göbek ve yan yağlardan eritmişsin tebrikler...alkisalkisalkis.

zuzum fark olmazmı...Göbek ve yan yağlardan eritmişsin tebrikler...alkisalkisalkis.

:sm_cool: sagol canim,hergün aynadan kendimi takip ettigim icin kendim hic farkina varmiyordum simtilerimde gitse cok iyi olcak,eskiden yokdu zayifken düsük bel giye giye oldu sanirim,cokda düsük giymezdim ama simitlerin asagisinda biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…