GünaydınlaRR!!Gün itibariyle 85.3 kiloyumm bayanssulusmile Gitsin kilolalaRR!! hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:
evet canım 20 yaşında bir yakışıklım var..şuan asker ben 38 yaşındayım..geç kalmış sayılmam sanırım...:))))))))))20 yaşında oğlun mu var yağmurgözlü kafamçokkarıştı Allah bağışlasın..Kaç yaşındasın sen,cesur ol elbet bul bir cici koca :jeyyar:
geçmiş olsunnn sendemiiiii...çok şükür ben iiyim...İshal olmuşum yyaaww kafamçokkarıştı
ay sizi gidi şişmanlar sizi...
kizlar ben araniza yeni katildim.. öncelikle hepinize merhaba.
ben 2 cocuk annesi ve 2. dogumumu subatin sonunda yaptigim icind aha cok yeni ve cok kiloluyum..
117.5 kilo ile dogum yaptim suan 111 - 112 kiloyum :kedi:
bundan sonra bende ins aranizda bulunup motive olucam ve kilolarimizdan hep beraber kurtulacagiz ins birbirimizi destekleyerek..
ama benim merak ettigim ve bi türlü cözemedigim su altaki kac kilo oldugunuzu ve kac kiloya inmek istediginizi gösteren sey nasil ekleniyor arkadaslar.. ??
simdiden tskler a.s.
GünaydınlaRR!!Gün itibariyle 85.3 kiloyumm bayanssulusmile Gitsin kilolalaRR!! hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:
kızlar neredesiniz
Canım, senin çocuklar kaç yaşında..?
canım benim ya bunun için önce evli olmam gerek kaydirigubbakcemile3 yenacım ben bekarım :lepi:
kizlar ben araniza yeni katildim.. öncelikle hepinize merhaba.
ben 2 cocuk annesi ve 2. dogumumu subatin sonunda yaptigim icind aha cok yeni ve cok kiloluyum..
117.5 kilo ile dogum yaptim suan 111 - 112 kiloyum :kedi:
bundan sonra bende ins aranizda bulunup motive olucam ve kilolarimizdan hep beraber kurtulacagiz ins birbirimizi destekleyerek..
ama benim merak ettigim ve bi türlü cözemedigim su altaki kac kilo oldugunuzu ve kac kiloya inmek istediginizi gösteren sey nasil ekleniyor arkadaslar.. ??
simdiden tskler a.s.
Bu oynak kilodan nefret ettim yaaaaaaBu arada nasilsiniz hatunlar
zuzum fark olmazmı...Göbek ve yan yağlardan eritmişsin tebrikler...alkisalkisalkis.
evet canım 20 yaşında bir yakışıklım var..şuan asker ben 38 yaşındayım..geç kalmış sayılmam sanırım...:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?