Birşey olmaz şekerim bende 1 hafta hiç dikkat etmemiştim kendime diyetime ayrıca bende regliydim bu hafta 1 kilo fazla çıktım ama sallamıyorum daha fazla sarıldım ve sporu hayatıma oturtmam lazım artık. Sıkma canını şekerim 1 fazla 2 eksik bitiricez bu maratonu sositososito
:kedi: Teşekkür ederim canım şişman olan bütün bayanların yüzü güzel oluyor zaten opuyorumnanaktan
zaten çevremdekiler beni 90 kilo falan sanıyor göstermiyorum kilomu benim kemiklerim çok iri ondan bu kadar kilom var sempatiksalakcinni ama hepsi gidecek Allahın izniyle :Saruboceq:
Fırın poşetine attım domates biber patates baharatlarla harmanladığım derisini çıkardığım tavuk baget 2 tanepişerse güzel olacak çabuk pişssinn acıktım sonra da dışarı çıkacağım en az 1 saat tempolu yürüyüşü gerektirecek işlerim oryantel videoları bu kadar zamanımı aldı inşallah birşeye benziyordur.1.5 lt suyum bitti bile =)
gidecek tabiki.haftayami geliyordu askin?
tombisim senide gordum nasilsin?
evet yani galiba bilmiyorumkismile
Sürpriz yapıcam diyor bende net bilmiyorum ama bu hafta içinde galiba :asigim:
Iyiyim cok sukur saol cnm benim, sen nasilsin?? olumunekankayizsmile
Hayırlı olsun giden kiloların,darısı diğer fazlalıkların başına inşallaholumunekankayizsmile
banada 1 tabak varmi valla canim cekti beraber yiyelimcokacimcoook
iyim guzelim neolsun takildim gene buraya eh burda oluncada kotu olmak mumkunmu.
kilo durumunu saymiyorum bugunluk tabi
Olmamııı gelin kızlar hepberaber yiyelim valla ben yaptım diye demiyorum süper olmuş :kedi: hihoyyyt
ayy nasil heyecanlisindir simdi:asigim: uzun suredirmi berabersiniz keske trde olsaydi boylede hasretlik zor olur
Oyyyy cnmsinnnn :1hug:
Olsun be cnm, verirsin verirsin yerimseniben
tam bindim gelicem jetimin tekeri patlamis yemegi al sen gel burdanda fransaya ucariz
Türkiyede zaten canım ama Erzurumda değil işi gereği Manisada yaşıyor :sinifsinif:
Çok uzun olmadı 2 ayı geçti biraz daha cicim aylarındayız opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?