Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

öyle oluyor 1 hfta yoktum yeniden geldim ama motive olamadım daha

AA,ne demek motive olamadım lmaz: Kilo vermemiz gerek ve önümüz ramazan,sonrası bayram yerimseniben Ne kaa kilo versek o kaaa ii..:lepi: Spor ve diyete son gaz devaaammm olumunekankayizsmile Gitsin kilolar hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

cokacimcoook
KAHVALTI iki dilim kepek ekmeği ve kalın kalın kaşarla hazırlanmış tost,domates,salatalık
3 SAAT sonra karbuuuuuuzzzzzzzzzzzz doyuncaya kaaa sırnaşık şey
ÖĞLEN menemen ve cacık
4 SAAT sonra bir portakal
AKŞAM cacık,bol nane ve kırmızı biberli

kaydirigubbakcemile2
2*2 mil Leslie
30 dk horon,roman,karşılama,dar geldii sana angara ve ringe ringa
Şimdi de 5 mil Lesliemi yapacağım inşallah:lepi:

Aldığım kalori 704,5 mil Leslie'den sonra harcadığım kalori 936 yani yani -232 :lepi: Diğer hareketleri falan hesaplamıyorum ben kafamçokkarıştı çok karışıyor öyle..

Aldığım kalori 704,5 mil Leslie'den sonra harcadığım kalori 936 yani yani -232 :lepi: Diğer hareketleri falan hesaplamıyorum ben kafamçokkarıştı çok karışıyor öyle..

Bademcim ben o leslie'yi 15 dk yaptım bacağımın üstüne bi kramp girdi. Son günlerde çok oturuyorum bünye kaldırmadı yahu!:tomato:

kızlaaarrr nasılsınız? öncelikle elma kayısı kürü işine yarayanlar için çoookkk mutlu oldum. daha da faydalı olacaktır inşallah:))) başka şeyler denersem onları da haber vericiim sizeolumunekankayizsmile

bugün çorba ve salata ile geçiştirdim diyecektim kiiii:))))) akşam yemeğinden sonra (iki kase mercimek çorbası artı salata)iki dilim ekmeğin arasına dört dilim yağsız tavada kızarttığım sucuklardan yedim. ama çooookkkkkk istemişti canım yaf sucuk da yağsız bişi olmaz sanırsam yani umarım :)))))

spor işleri de iyi gidiyor takip ettiğim kadarıyla heppiciğinize kocamaaannn bi maşallah diyorum. l-carnitine kullanımını da eğer ağır spor yapacaksanız iki saat antrenman vs. çok öneririm. yağ yakımını çok hızlandırır.

ben bugün yüzme ve cardio dışında mekiklerimi altmışa çıkardım. mutluyum:))) göbeksu ve göbekcan gidiyurlarrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5

Aşk olur diye bir film aldım geçen gün büyük bir hevesle izlemeye koyulduk ablamla içinde Aşk'ın ''A''sı yok uyuz oldum haaa ...

En iyisi giidip leslieyle yürümek bu film canımı sıktı.
-174 olan kalorimi -400 yapmam lazım =)))

hadi kızlar hep beraber walk walk walk... Olmadı kalkıp kıvırın =) ringa ringa ringaaa =)

iyi geceler hatunlara.s.sıcak bir pazar gununde yapılacak en iyi sey yüzmedir diye düşündük kız kardeşimlekaydirigubbakcemile3vehavuzdan çıkmadım.şimdide yorgunluktan ölüyorum.yüzme leslie yerine gecer mı bugunlukbilmiyorumkismile

Bademcim ben o leslie'yi 15 dk yaptım bacağımın üstüne bi kramp girdi. Son günlerde çok oturuyorum bünye kaldırmadı yahu!:tomato:

Yapa yapa alışırsın canım,ben ilk başladığımda 3 mili zor yapıyordum şimdi 7 mil art ardına yaptığım oluyor zemuszemus

35 dakika kondisyon bisikleti 5 dakika oryantal 5 dakika leslie hareketleriyle yürüyüş ve esneme soğuma... Bugünü -440 kaloriyle kapadım inşallah yarın 119lu rakamlar gösterir baskülüm... Allah hepinize spor yapma şevki verir inşalllaaahhhhhh...

Az önce ben kondisyon bisikletinin üstündeyim yan komşu çaldı kapıyı sac ekmeği yapmış nasıl güzel kokuyordu inanamazsınız bayılırım ben bu tarz şeylere yaaa selda abla inadımamı yapıyorsun dedim ablamda ağzıma sokuyor birazcık ye bir tarafın şişmesin diyor ( ben erkekmiyim şişecek bi tarafım yok dedim hiç dönüp bakmadım bile sertap erenerin rengarenki yetti

Kızgın kumlarda serin sulara oh oh kaydirigubbakcemile3 Yüzmek Leslie yerine elbette geçer kanımca,maksat kalori yakmaksa yüzmeden âlâsı mı var yahu zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…