35 dakika kondisyon bisikleti 5 dakika oryantal 5 dakika leslie hareketleriyle yürüyüş ve esneme soğuma... Bugünü -440 kaloriyle kapadım inşallah yarın 119lu rakamlar gösterir baskülüm... Allah hepinize spor yapma şevki verir inşalllaaahhhhhh...
Az önce ben kondisyon bisikletinin üstündeyim yan komşu çaldı kapıyı sac ekmeği yapmış nasıl güzel kokuyordu inanamazsınız bayılırım ben bu tarz şeylere yaaa selda abla inadımamı yapıyorsun dedim ablamda ağzıma sokuyor birazcık ye bir tarafın şişmesin diyor ( ben erkekmiyim şişecek bi tarafım yok dedimhiç dönüp bakmadım bile sertap erenerin rengarenki yetti
Kızgın kumlarda serin sulara oh oh kaydirigubbakcemile3 Yüzmek Leslie yerine elbette geçer kanımca,maksat kalori yakmaksa yüzmeden âlâsı mı var yahu zemuszemus
VALLAHI DAYANILACAK GİBİ DEĞİLDİ BUGUN.sempatiksalakcinniNEM NEFES ALDIRMIYOR
kızlar iyi geceler.bugün çok yorgunum.hemen yatıca.bi iyi geceler demek istedim size.hepinizi öptüm.grrş.a.s.
Neyse ben yatayım artık çok yorgunummm... Hemencecilk sabah olsun da tartılayım ... 119 küüsür lütfen Allahımmm...
İyi geceleeerrrr
iyi geceler kızlar ben bugün biraz kaçırdım ekmek yemedim ama yemekleri fazla yedim,meyve saaatlerine dikkat etmedim..spor olarak sadece yarım saat tempolu yürüdüm ve basküle çıktım ne yazık ki merak edip 66.4 diyor mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Hoşgeldin arkadaşım, nasıl gitti bugün diyet?a.s.
Denizli'de ne konseri yyaaw,böyle bu kadar :uhm:
siyahbeyazım kendini kasten mi üzüyorsun sen bilmiyorumkismile Sabahları tartıl yavriim,tuvalete gittikten sonra her tartı gördüğünde değillmaz:
Nasılsın??Ne zamandır diyettesin,ne yapar ne eder,ne yer ne yemezsin yerimseniben Spor durumların ne alemdedir?? Yaşın,boyun,şimdiki başladığın ve hedef kilon??kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?