siyahbeyazım kendini kasten mi üzüyorsun sen bilmiyorumkismile Sabahları tartıl yavriim,tuvalete gittikten sonra her tartı gördüğünde değillmaz:
:sm_cool: :dance: Günaydın Kızlaaarrrr
Veeee işte beklediğim gün ve bugün itibariyle 119.7 kg delikafadulden hihoyyyt sositososito :lepi:
Artık bende 110küsürlü kilolardayım çok mutluyum Allah tekrar 120-130küsürlü kiloları göstermesin inşaaallllaaaaaahhhhh :Saruboceq:
3 günde 2 kilo 200 gr vermiş durumdayım Allah hepinize nasip etsin inşallah :Saruboceq:
Yapa yapa alışırsın canım,ben ilk başladığımda 3 mili zor yapıyordum şimdi 7 mil art ardına yaptığım oluyor zemuszemus
Bugunki yediklerim
[Sabah]
- 2 kizarmis ekmek
- 1 domates
- 1/2 salatalik
- 1 yesil cay
[Ara]
- 1 seftali
- 1 yesil cay
[Ogle] hic
[Aksam]
- 75g makarna yaninda az salcali mantarrr bayanssulusmile
- 2 yesil cay
- Simdiye kadar 3.5L su
- 1:30 saat tempolu yuruyus+ 30dk hiphop+ 35 dk kondisiyon bisikleti
Birazdan bisiklete devam edecem ya da Leslie yapcam daha karar vermedim CADIARZU
Hosbulduk cnm benimmm opuyorumnanaktan
Valla bugun cok karisikti. Ogle yemegimi yemedim. Sadece sabah, ara ve aksam yemegi... bilmiyorumkismile
Seninki nsl gitti dadlum? :1hug:
sabah da 65.8 dedi işte( dün yediklerimi de yazayım da bu kilo neden anlaşılsın
dünkü yediklerim
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
1 domates
1/2 salatalık
ara
1 büyük erik
öğle
1 tabak taze fasulye yemeği
1 tabak yoğurt
ara
1 salkım üzüm
akşam
3 adet ızagara köfte
1 kase yoğurt
1 tabak salata
Diyete yeni girdim sayılır :// bu yaz dönemi yurt dışından akrabalar geldi falandı filandı derken bi türlü diyete giremedim en azından ramazana kdr biraz vermek istiorum 96 kiloydum3 kilo vrdm çok svndm sonra 1ini geri aldım şimdi 94üm ve sıkı bi diyet ypyrm inş ramazana kdr brz dha veririm. Evimizde koşu bandı var onda spor ypyrm ama çok sıkıcı oluo yaa off çok sklyrm yaparken ama mecburum napalım. Yaşım 16 malesef hedef kilom da boyum kdr işte 65 inş veririm ya aslında geçen sene yazın doktora gtmştm diyetisyen bnmle dalga geçmişti tosuncuk die falan bn de sinir olmuştum o adama çok da konuşuyodu motive edecek yere azarlıodu resmen dha da gitmemiştim,aslında bir seneden beri yapsaydım kilo verirdim ama yapamadım derslerdi falan hep bahane ürettim işte inş bu sene vereceğim kiloları,hep beraber inş sen kaç yşndasın ? =)
bugünki alınan kalori 714
harcanan 472
eksilerde olmasada yinede iyi benceeeeee
Dayanamıyorum çizelgemi değişeceğim 119lu kiloları görürsem çizelgemde şevkim daha fazla artar hemen değiştiriyorum =))
Dayanamıyorum çizelgemi değişeceğim 119lu kiloları görürsem çizelgemde şevkim daha fazla artar hemen değiştiriyorum =))
:sm_cool: :dance: Günaydın Kızlaaarrrr
Veeee işte beklediğim gün ve bugün itibariyle 119.7 kg delikafadulden hihoyyyt sositososito :lepi:
Artık bende 110küsürlü kilolardayım çok mutluyum Allah tekrar 120-130küsürlü kiloları göstermesin inşaaallllaaaaaahhhhh :Saruboceq:
3 günde 2 kilo 200 gr vermiş durumdayım Allah hepinize nasip etsin inşallah :Saruboceq:
GünaydınlaRR!! Maşallah maşallah kelebekim yyaaw..Bünye yemeyle değil böylr şaşırtılır işte alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi: Ramazana kadar 114 bile olursun sen olumunekankayizsmile
Kesinlikle çok yememişsin,tbi porsiyon olarak dolu dolu doldurmamışsan gayetde normal..sabah da 65.8 dedi işte( dün yediklerimi de yazayım da bu kilo neden anlaşılsın
dünkü yediklerim
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
1 domates
1/2 salatalık
ara
1 büyük erik
öğle
1 tabak taze fasulye yemeği
1 tabak yoğurt
ara
1 salkım üzüm
akşam
3 adet ızagara köfte
1 kase yoğurt
1 tabak salata
İnşallaah canım ağzın dualı olsunnn :Saruboceq:
günaydınn bademcim hoşgeldin
Diyete yeni girdim sayılır :// bu yaz dönemi yurt dışından akrabalar geldi falandı filandı derken bi türlü diyete giremedim en azından ramazana kdr biraz vermek istiorum 96 kiloydum3 kilo vrdm çok svndm sonra 1ini geri aldım şimdi 94üm ve sıkı bi diyet ypyrm inş ramazana kdr brz dha veririm. Evimizde koşu bandı var onda spor ypyrm ama çok sıkıcı oluo yaa off çok sklyrm yaparken ama mecburum napalım. Yaşım 16 malesef hedef kilom da boyum kdr işte 65 inş veririm ya aslında geçen sene yazın doktora gtmştm diyetisyen bnmle dalga geçmişti tosuncuk die falan bn de sinir olmuştum o adama çok da konuşuyodu motive edecek yere azarlıodu resmen dha da gitmemiştim,aslında bir seneden beri yapsaydım kilo verirdim ama yapamadım derslerdi falan hep bahane ürettim işte inş bu sene vereceğim kiloları,hep beraber inş sen kaç yşndasın ? =)
masallah mankenler gibi boyun varmis ben senden daha kotuyum boy 168 kilo 95.5 diyette basladigimda 106 kilocuktum:kedi:
Yaparım tabi yerimseniben Ben bir mesaj yazdım sana;ama olsun..Sen Şimdiki kilonu,başlangıç kilonu,hedef kilonu ve boyunu yaz yaparım vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?