günaydın kızlar kime bildirim yapıyoruz bilemediğim için buraya yazıyorum. ben bir süre aranızda olamayacağım. o yüzden bildirimler hususunda beni izinli yazarsanız sevinirim. muhtemelen bu süre zarfında kkya uğrayamayacağım. herkese başarılar diliyorum. umarım döndüğümde çok daha zayıf bulurum herkesi. görüşmek üzere...
uzun zamandır sizi yakından takip etmeme rağmen hiç birşey yazmadım benim de hormon sorunum var ve çok acil kilo vermem lazım sizin başarılarınızı yazdıklarınızı okudukça bende rejime başlamıştım kısa sürede dönün lütfen umarım kötü bişey yoktur bu arada :gitme: psikolog doktor olarak vazgeçmediğinzi de umuyorum aynı zamanda
badem13 nerdesin fıstık ya kilotakibi.com a giremiyorum sorun bende mi anlamadım
badem13 nerdesin fıstık ya kilotakibi.com a giremiyorum sorun bende mi anlamadım
uzun zamandır sizi yakından takip etmeme rağmen hiç birşey yazmadım benim de hormon sorunum var ve çok acil kilo vermem lazım sizin başarılarınızı yazdıklarınızı okudukça bende rejime başlamıştım kısa sürede dönün lütfen umarım kötü bişey yoktur bu arada :gitme: psikolog doktor olarak vazgeçmediğinzi de umuyorum aynı zamanda
günaydın kızlar kime bildirim yapıyoruz bilemediğim için buraya yazıyorum. ben bir süre aranızda olamayacağım. o yüzden bildirimler hususunda beni izinli yazarsanız sevinirim. muhtemelen bu süre zarfında kkya uğrayamayacağım. herkese başarılar diliyorum. umarım döndüğümde çok daha zayıf bulurum herkesi. görüşmek üzere...
sabah da 65.8 dedi işte( dün yediklerimi de yazayım da bu kilo neden anlaşılsın
dünkü yediklerim
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
1 domates
1/2 salatalık
ara
1 büyük erik
öğle
1 tabak taze fasulye yemeği
1 tabak yoğurt
ara
1 salkım üzüm
akşam
3 adet ızagara köfte
1 kase yoğurt
1 tabak salata
ben giriyorum tatlım bir sorun yok :sm_confused: tekrar dene istersen sositososito
İsmail YK böğğğğğğğğ:umursamaz:-tatlicadiarzu-
Canımın içi günde 4 bardak yeşil çay fazla değil mi? Yani bu bitkilerin yararı olduğu gibi, çok tüketildiğinde zararı da olabiliyor.
Benim dün iyi gitt, ama işte hiç spor yapamıyorum. Ağustos ortası gibi işlerim bitecek ondan sonra yürüyüşlerime başlayacaım İnşallah :Saruboceq:
anlamadım valla girilmiyo kaç gündür sildim geçmişi bide ablamın pcde denicem seviyordum siteyide
Allah Allah ... CADIARZU
Dışarı çıkıyorum tempolu temposuz en az 1 saat yürüyeceğim kesin =)
Bugün çooookkk kalori yakmam lazım çoooookkkkk
Oyle miiiii bilmiyorumkismile
En fazla kac tane icmem gerek gunde?
Insallah cnm benim kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?