tatlım hangi siteden öğreniyorsun kalorileri
aaaaa sinir oldum üye oldum ayarları yaptım oradaki adımda zalimi ama sinir başka yerlerde açmıyor benim pc formatlancak gerçi ondan olabilir
canım benım sagolasın.. bu arada dun tartı aldım tartıldım 96,1 geldım.. demek yemekhanenın tartısı yanlıs :lepi: boy 1.80 cm hedef kılo 60.. sımdıden ellerıne saglık..opuyorumnanaktan
badem13 nerdesin fıstık ya kilotakibi.com a giremiyorum sorun bende mi anlamadım
mafoldumbenmafoldumben Günaydın;ama hoşgelmedim maalesef:1no2: Bilgisayarım şarj almıyor senağlama Abimin bilgisayarından giriyorum şimdi,evde de inşaat işleri var kim bile ne zaman gider tamire:çok üzgünüm: amaan yyaaw,ppuuff!!
Kızlar ben 4-5 gün kadar yokum, misafirim geliyor yarın 10 kişi senağlama ben ne yemek pişirecem ya 10 kişiye, misafirim başımın üstünde ama ben henüz 2 yıllık bilem evli değilim ne pişirsem ki öyle yılların deneyimi yok yani, offf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aç yemek kısmını bak yavriim,ne tarifler var ben evli bilem değilim bak;ama internetin faydalarından sınırsız yararlanmak gerek..Oku oku yap kolay gelsin olumunekankayizsmile
aaa bilgisayarın için çok üzüldüm canım inşallah en kısa sürede kavuşursun :Saruboceq: biz sensiz yapamayızopuyorumnanaktan
Şimdilik şarj alıyor ama inşallah geçici bir durumdur ve tamir onarım falan uğraşmayız gitti mi daa gelmez çünki mafoldumben Ben de sizsiz yapabilemem yyaaw opuyorumnanaktan
inşallah geçici bir durum değildir ve şarj almaya devam eder tatlım..ben birazdan ingilizce kursuna gideceğim( bu sıcakta da hiç çekilmiyor kızlar yaa mafoldumben
Haklısın canım bu sıcakta hiç çekilmiyor ders dinlemek :sinifsinif:
Bende üniversite 2. sınıftayken gitmiştim özel bir ingilizce kursuna ama tekrar edilmedikçe çok kolay unutulan bir dil umarım sen öğrendiğini unutmaz ve farklı dilleride lugatına katarsın olumunekankayizsmile
Şimdilik şarj alıyor ama inşallah geçici bir durumdur ve tamir onarım falan uğraşmayız gitti mi daa gelmez çünki mafoldumben Ben de sizsiz yapabilemem yyaaw opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?