Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaaa sinir oldum üye oldum ayarları yaptım oradaki adımda zalimi ama sinir başka yerlerde açmıyor benim pc formatlancak gerçi ondan olabilir

bende spor niyetineeee temizlik yaptımmmm :):) akşamada yürürüm artıkkkk

tombulkelebeğim bol kaloriiii yakarsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

baharcığım hoşgeldin canım:)

canım benım sagolasın.. bu arada dun tartı aldım tartıldım 96,1 geldım.. demek yemekhanenın tartısı yanlıs :lepi: boy 1.80 cm hedef kılo 60.. sımdıden ellerıne saglık..opuyorumnanaktan

Başlangıç kilonu yazmamışın,96.1 olarak aldım rebekaaa bu linki profil sayfandaki çizelge kısmına yapıştır
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3MARs/weight.png
Bunu da sık kullanılanlarına ekle kilolar gittikçe burdan değiştireceksin çizelgeni yerimseniben
Weight Loss - Diet Ticker

Kızlar ben 4-5 gün kadar yokum, misafirim geliyor yarın 10 kişi senağlama ben ne yemek pişirecem ya 10 kişiye, misafirim başımın üstünde ama ben henüz 2 yıllık bilem evli değilim ne pişirsem ki öyle yılların deneyimi yok yani, offf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hoşgeldin diyenlere çok teşekkür ederim adet olduğu üzre bilgilerimi vereyim ancak çok sık girip yazamayacağım zaten ilk yazışmamı da carnivale rumuzlu kullanıcıya olan ilgimden yaptım bir psikolog olarak çok takdir ediyorum kendisini daha önce paylaştığı elma kürünü de uyguluyorum bana çok faydası oldu ama uzaktan takip ediyordum böyle bir anda ne olduğunu anlamadan gitmesi telaşlandırdı beni açıkçası daha önce de dediğim gibi umarım devam edecektir rejim ve spora
boyum 170 kilom 97 evliyim 23 yaşındayım çocuğum yok geçen yaz evlendim henüz çocuk düşünmüyorum tiroid problemi nedeniyle kilo aldım herkese başarılar diliyorum

aaa bilgisayarın için çok üzüldüm canım inşallah en kısa sürede kavuşursun :Saruboceq: biz sensiz yapamayızopuyorumnanaktan

Aç yemek kısmını bak yavriim,ne tarifler var ben evli bilem değilim bak;ama internetin faydalarından sınırsız yararlanmak gerek..Oku oku yap kolay gelsin olumunekankayizsmile

aaa bilgisayarın için çok üzüldüm canım inşallah en kısa sürede kavuşursun :Saruboceq: biz sensiz yapamayızopuyorumnanaktan

Şimdilik şarj alıyor ama inşallah geçici bir durumdur ve tamir onarım falan uğraşmayız gitti mi daa gelmez çünki mafoldumben Ben de sizsiz yapabilemem yyaaw opuyorumnanaktan

Şimdilik şarj alıyor ama inşallah geçici bir durumdur ve tamir onarım falan uğraşmayız gitti mi daa gelmez çünki mafoldumben Ben de sizsiz yapabilemem yyaaw opuyorumnanaktan

inşallah geçici bir durum değildir ve şarj almaya devam eder tatlım..ben birazdan ingilizce kursuna gideceğim ( bu sıcakta da hiç çekilmiyor kızlar yaa mafoldumben

1 saat dedim 2.5 saat oldu yürüyüşüm çok yoruldum ya akşamda arkadaşlarla dışarı çıkacağız alışveriş falan birazcık dinlenmem lazım bugün ne kondisyon bisikleti ne de dans edemedim ama çok yürüdüm :) ama bugün harcamam gereken en az 365 kalori var Onlarda akşam ki alışveriş safhasında kaybolur harcanır gider umarım.

Carnivalem burayı okuyabilirsen bir açıklama yap lütfen bizi merakta bırakma...

Bademcim umarım bilgisayarının önemli bir arızası yoktur topicin gülü sensin. Topicin eli ayağı oldun sayende spora başladım umarım herkese ilham olursun ve umarım dilediğin kiloya en kısa sürede ulaşırsın...

inşallah geçici bir durum değildir ve şarj almaya devam eder tatlım..ben birazdan ingilizce kursuna gideceğim ( bu sıcakta da hiç çekilmiyor kızlar yaa mafoldumben

Haklısın canım bu sıcakta hiç çekilmiyor ders dinlemek :sinifsinif:

Bende üniversite 2. sınıftayken gitmiştim özel bir ingilizce kursuna ama tekrar edilmedikçe çok kolay unutulan bir dil umarım sen öğrendiğini unutmaz ve farklı dilleride lugatına katarsın olumunekankayizsmile

aahh canım ahhh haklısın okadar çabuk unutuluyor ki..ben de lisede hazırlık sınıfında iken ve üniversite 4.sınıfta gitmiştim..ama yine gidiyorum..lisedeki derslere yardımı olsun diye idi, üniversitedeki matematik öğretmenliğini bitirdim atandığım yerdeki ingilizce derslerine girebilne yeterliliğinde şimdi ise biraz keyfi biraz da gelişim gibi..

Kızzzllllaaaarrrr

Size zayıflamanın sırrını veriyorum ( 3 günde 2 kilo 200 gr vermiş biri olarak )

Bilenler biliyor zaten de bilmeyenler için yazıyorum.

O şok diyetleri tatsız tuzsuz şeyleri unutun ...

Kalori sistemiyle zayıflıyorum yaktığım kalori aldığım kaloriden 300-400 kalori fazla oluyor.

kaloritakibi.com adresinde bir üyelik alın ve gün içinde yaptığınız herşeyi kaydedin ve yediklerinizide. insan ister istemez yediği herşeyin kalorisini hesaplama gereği duyuyor bugün carfeourda aldığım herşeyin kalori listesine tek tek baktım bu şey bu kadar kaloriyse yemeğe değmez diyorum bırakıyorum almıyorum hemde ekonomik oluyor =) ben günde en az 2.5 saat hareket spor halindeyim. imkanı olan bunu yapsın ve emin olsun mutlaka kilo verecektir.İmkanı olan en az akşam öğününü k-flex ile geçirsin kalorisi çok az ve içine 1 meyve doğradınmı süper zevkli bir hale geliyor.

badem anacım bu olmuyor yıneboshayallersmile formata uymuyormus zıkkım ne yapalım benımde cızelgem olmasın.. tekrar tesekkur ederım tatlım

sonunda oldu olduda olana kadar canım cıktı bızım buranın ınternetı kotu belkıde ondan olmuyordur

Kahvaltı 244 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
kızarmış kepekli ekmek 1 dilim 60 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 82 cal.

İlk Ara Ogun 50 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.

Öğle Yemeği 217 cal.
cacık 1 por. 80 cal.
ızgara tavuk 1 por. 137 cal.

İkinci Ara Öğün 50 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.

Akşam Yemeği 439 cal.
kadınbudu köfte 1 por. 300 cal.
bamya - zeytinyağlı 1 por. 139 cal.
TOPLAM KALORİ 1000 cal.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…