Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evett yaaw,senin boyun 180cm imiş,sen düğünden önce 60 olmaya çalışıyordum demişsin..bilmiyorumkismile kaç kiloydun da 60 olmaya çalışıyordun kanımca 0 beden bir hatundun bayanssulusmile

64-66 arası gıdıp gelıyordum.. ısın tuhaf tarafı cocuk yapsamda bu kıloya gelsem gam yemıcem.. 40 beden gıyıyordum o zaman.. dıger bır konu 0 beden hatunlar cok cırkın duruyor nerden bılıyorum hemen soleyım havalımanında bı cok unluyu gordum calısırken ıgrenc ve otesı resmen may...mun gıbı duruyorlar

CUMARTESİ
sabah yürüyüşte 1 şişe su

KAHVALTI
1 dilim tb ekmek,light peynir,domates,çay

ÖĞLE
tavuk,ayran

ARA
erik

AKŞAM
tavuklu türlü,cacık

parkta çayın yanında 1 avuç kabak çekirdeği...

bol su,1 fincan 5,1 yerde çayı

SPOR
sabah 90 dk parkta yürüyüş
akşam 30 dk parkta yürüyüş

PAZAR

KAHVALTI
3 dilim tb ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,maydanoz,çay

ÖĞLE
semizotu kavurması,cacık

ARA
1 avuç kara erik

AKŞAM
karışık kızartma,yoğurt ( fırında ) .nefis oldu.. domates soslu yaptım..

ARA
1 bardak yy süt

bol su,bitki çayları

SPOR
5 saat dip köşe ev süpürme ,silme,toz alma + mutfaktaki çamaşır,bulaşık makinası ve buzdolabını çekip altlarını silme..nasıl terledim anlatamam...bir taşla iki kuş...hem temizlik hem spor oldu...:))))))

tombulkelebekim kilo kaybına uğramışsın rejime dönünce tebrik ediyorum devamı gelir inşş fıstık gibi hatunsunda boy falanda var tabi maşallah

Teşekkür ederim tatlımmm olumunekankayizsmile

Bu arada sen kayıplardasın Çok üzgünüm çoook tatildemisin hiç görünmüyorsun.

günaydın herkeze tombul kelebekim maşallah sana inşallah bir daha görmezsin 120li rakamları inşallah hep beraber iki rakamlarada düşeceğiz

yağmurgözlü fırında nasıl yapıyorsun canım kızartmayı sen montignac diyetine başlayalı menülerin çok güzel bende bir ara başladım ama bıraktım sonra

herkeseeeeeeeeeeee slmlarrrrrrr ay ben çok mutluyummmmmmmm:):):) tartıldım ve kilo vermişim cumaya kadar daha tartılmammmmmmmmm

nasılsınızz :):)

Teşekkür ederim tatlımmm olumunekankayizsmile

Bu arada sen kayıplardasın Çok üzgünüm çoook tatildemisin hiç görünmüyorsun.

yok canım tatilde değilimde bize tatile gelen akrabalar var veledleri var hiç sevmiyorum misafir çocukları yaramazlıkta sınır tanımıyorlar evde başım kalabalıktı anlıcağın ömrüm mutfakta geçti desem yeridir bulaşığı yemeği
ama gittiler artık bende döndüm sizezemuszemus

canımmmmmmmm sen bu listeyle 3 ay daa tığ gibi olursunnnnnn süpersin tatlımm:)

kızlar hepınıze gunaydın gecmıslerı okudum.. sagolsun esım wımaxı hemen vermedı.. her sabah ınternetı kım alacak tartısması yapıyoruz zaten.. nasılsınız?

bu arada ben sızın gıbı ole cok duzenlı yıyemıyorum.. sabah sekızde ıs bası yapıyorum aksam da altıda cıkıyorum.. bırde burası turkıyeden bır saat gerı.. bugun sabah 4 zeytın bırde 1 dılım ekmek yedm.

derin abla montignac diyetine ben bi ara bakmıştım uygulaması valla çok zor yagmurgözlü tebrikler canım ya
nasıl gidio diyetin kaç oldun kaç gündür takip edemiyorum topici ya

canım çalışan hanımların ortak derdi ya seninki ekmek arası birşeyler götür işe meyva falan ara öğün olarak bir şeyler ye çalışıyosun o kadar açlıktan şekerin düşer bayılırsın mazallah

calısırken kendımı bıldım bılelı hep boyle kahvaltı yapıyorum.. daha bayılmadım bayılmam ınsallah.. zaten sekerım hep dusuktur.. cay kahve sekerlı ıcemem.. serbetlı tatlıyı oldum olası sevmem.. cok sekerlı meyveyı yıyemem agzımın ıcı bı tuhaf olur.. zaten esımde dıyor sen nasıl kılo aldın anlamıyorum.. ama aranızda bekar varsa benden tavsıye sakın dr. gıtmeden dogum kontrol hapı kullanmayınklava: bundan 6-7 sene once akcıgerlerımde nodül cıkmıstı kortızon tedavısı gordum.. dr. soledıgımde sen kendı kafana gore nasıl kullandın kı kortızon tedavısı gormussun ona gore ılac verılmesı gerekıyordu falan demıstı..

Son düzenleme:
yağmurgözlü fırında nasıl yapıyorsun canım kızartmayı sen montignac diyetine başlayalı menülerin çok güzel bende bir ara başladım ama bıraktım sonra

derincim ben monti diyetinde olduğum için patates ve havuç yasak ama sen istersen koyabilirsin..ben kabak,patlıcan,yeşil ve kırmızı biberden yapıyorum..

tarifi şöyle
kızartacağın sebzeleri soyup doğrayıp hazırla...bir kaba biraz sıvıyağ ve tuz karıştır...bunu sebzelerin üzerine güzelce sür ister elinle ister fırçayla....))
fırın tepsisine pişirme kağıdı ser ( yağlı kağıt ) sebzeleri çok fazla üst üste gelmeyecek şekilde tepsiye koy ve pişir...
ister yoğurtla ister domates sosla afiyet olsun....
patatesi baharatlı yapmanı tavsiye ederim...kekik,pul biber,nanecokacimcoookcokacimcoook

canımmmmmmmm sen bu listeyle 3 ay daa tığ gibi olursunnnnnn süpersin tatlımm:)
kıs ağzından bal damlıyor...inş canım ilk defa bu kadar iyi gidiyor...olumunekankayizsmile
derin abla montignac diyetine ben bi ara bakmıştım uygulaması valla çok zor yagmurgözlü tebrikler canım ya
nasıl gidio diyetin kaç oldun kaç gündür takip edemiyorum topici ya
teşekkürler canım...ben yeniyim montide öğrenmeye çalışıyorum...sağolsunlar topicteki arkadaşlar çok yardımcı oluyorlar...ama zor değil hiç aç kalmadan diyet yapıyorum ve düzenli her hafta kilo veriyorum...mesela geçen hafta regl olduğum halde 800 gr vermişim...bu benim için mucize bişey....)))))))
bu arada tombul kelebekım, secıl, yagmur gozlum hepınızı tebrık edıyorum.. darısı ınsallah basımıza hihoyyyt

teşekkürler canımopuyorumnanaktan

biraz daha kilo veriyim 89 falan olayım sonra başlıcam bende montiye:=) bide verdiğin kiloları korumanı saglıyor süper bi program aslında

kızlar bende arada bi okuyorum burayı gerçekten azminizden dolayı hepinizi tebrik ediyorum bende kilo verdim 85 kilodan 73 e düştüm şimdi daha yaşım 17 80-89 topiğindeyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…