Evett yaaw,senin boyun 180cm imiş,sen düğünden önce 60 olmaya çalışıyordum demişsin..bilmiyorumkismile kaç kiloydun da 60 olmaya çalışıyordun kanımca 0 beden bir hatundun bayanssulusmile
tombulkelebekim kilo kaybına uğramışsın rejime dönünce tebrik ediyorum devamı gelir inşş fıstık gibi hatunsunda boy falanda var tabi maşallah
Teşekkür ederim tatlımmm olumunekankayizsmile
Bu arada sen kayıplardasın Çok üzgünüm çoook tatildemisin hiç görünmüyorsun.
CUMARTESİ
sabah yürüyüşte 1 şişe su
KAHVALTI
1 dilim tb ekmek,light peynir,domates,çay
ÖĞLE
tavuk,ayran
ARA
erik
AKŞAM
tavuklu türlü,cacık
parkta çayın yanında 1 avuç kabak çekirdeği...
bol su,1 fincan 5,1 yerde çayı
SPOR
sabah 90 dk parkta yürüyüş
akşam 30 dk parkta yürüyüş
PAZAR
KAHVALTI
3 dilim tb ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,maydanoz,çay
ÖĞLE
semizotu kavurması,cacık
ARA
1 avuç kara erik
AKŞAM
karışık kızartma,yoğurt ( fırında ) .nefis oldu.. domates soslu yaptım..
ARA
1 bardak yy süt
bol su,bitki çayları
SPOR
5 saat dip köşe ev süpürme ,silme,toz alma + mutfaktaki çamaşır,bulaşık makinası ve buzdolabını çekip altlarını silme..nasıl terledim anlatamam...bir taşla iki kuş...hem temizlik hem spor oldu...:))))))
günaydın herkeze tombul kelebekim maşallah sana inşallah bir daha görmezsin 120li rakamları inşallah hep beraber iki rakamlarada düşeceğiz
yağmurgözlü fırında nasıl yapıyorsun canım kızartmayı sen montignac diyetine başlayalı menülerin çok güzel bende bir ara başladım ama bıraktım sonra
bu arada ben sızın gıbı ole cok duzenlı yıyemıyorum.. sabah sekızde ıs bası yapıyorum aksam da altıda cıkıyorum.. bırde burası turkıyeden bır saat gerı.. bugun sabah 4 zeytın bırde 1 dılım ekmek yedm.
canım çalışan hanımların ortak derdi ya seninki ekmek arası birşeyler götür işe meyva falan ara öğün olarak bir şeyler ye çalışıyosun o kadar açlıktan şekerin düşer bayılırsın mazallah
bu arada tombul kelebekım, secıl, yagmur gozlum hepınızı tebrık edıyorum.. darısı ınsallah basımıza hihoyyyt
yağmurgözlü fırında nasıl yapıyorsun canım kızartmayı sen montignac diyetine başlayalı menülerin çok güzel bende bir ara başladım ama bıraktım sonra
kıs ağzından bal damlıyor...inş canım ilk defa bu kadar iyi gidiyor...olumunekankayizsmilecanımmmmmmmm sen bu listeyle 3 ay daa tığ gibi olursunnnnnn süpersin tatlımm:)
teşekkürler canım...ben yeniyim montide öğrenmeye çalışıyorum...sağolsunlar topicteki arkadaşlar çok yardımcı oluyorlar...ama zor değil hiç aç kalmadan diyet yapıyorum ve düzenli her hafta kilo veriyorum...mesela geçen hafta regl olduğum halde 800 gr vermişim...bu benim için mucize bişey....)))))))derin abla montignac diyetine ben bi ara bakmıştım uygulaması valla çok zor yagmurgözlü tebrikler canım ya
nasıl gidio diyetin kaç oldun kaç gündür takip edemiyorum topici ya
bu arada tombul kelebekım, secıl, yagmur gozlum hepınızı tebrık edıyorum.. darısı ınsallah basımıza hihoyyyt
teşekkürler canım...ben yeniyim montide öğrenmeye çalışıyorum...sağolsunlar topicteki arkadaşlar çok yardımcı oluyorlar...ama zor değil hiç aç kalmadan diyet yapıyorum ve düzenli her hafta kilo veriyorum...mesela geçen hafta regl olduğum halde 800 gr vermişim...bu benim için mucize bişey....)))))))
herkeseeeeeeeeeeee slmlarrrrrrr ay ben çok mutluyummmmmmmm:):):) tartıldım ve kilo vermişim cumaya kadar daha tartılmammmmmmmmm
nasılsınızz :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?