bende canım leslie tek çarem salona gidemiyorum benim kız sadece babaannede duruyor oda haftanın üç günü kızına çocuk bakmaya gidiyor evde yok evde olduğu zamanda kendi işi gezmesi misafiri oluyor o yüzden kend,i işimi halletmeye çalışıyorum iki gündür inşallah pes etmem bak şu anda çatlıyor ağlamaktan
cokacimcoook
Kahvaltı 77 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
İlk Ara Ogun 90 cal.
dondurma 1 ad. 90 cal.
Öğle Yemeği 60 cal.
ekmek kepekli 1 dilim 60 cal.
İkinci Ara Öğün 95 cal.
yoğurt (yağlı) 100 gr. 95 cal.
Akşam Yemeği 185 cal.
ülker altınbaşak yulaflı kepekli bisküvi 5 tane 90 cal.
yoğurt (yağlı) 100 gr. 95 cal.
TOPLAM KALORİ 507 cal.
kaydirigubbakcemile2Şimdi 5 mil Leslie'ye başlıyorum
:CüvCüv:
canım bu listeyi hergün mü yapıyosun yoksa değişik mi diğer günler. bende buna benzer yapıyorum ama spor hiç yok maalesef. fakat kiloda değişiklik yok ya anlayamadım midem alıştı heralde.
Eeee nerde bu milleeeetttt çok kötüsünüz yaaa hep ben uyuduktan sonra sohbete başlıyorsunuz((
a.s. Hoşgeldin
Slmmmm citir hatunlarrr bayanssulusmile
Nasilsiniz bakaaam?
Kizlar beni izinli olarak sayin su 2 cuma. Persembe gunu tatile cikiyorum, pek diyet yapmaya niyetim yok acikcasi bilmiyorumkismile Ama kilomu korumaya caliscam bu kesin zemuszemus
Cumartesi tatilden gelince (14 agustos) tekrar baslarim sositososito
Çok uzun bir aradan sonra tekrar Kasımda Aşk Başkadırı izledim ve ağlamaya doydum :gitme: Romantiğe bağladım ağlamayı özlemişim ya rejim olayına dalınca duygusuz birşey olmuş çıkmışım yeni farkettim uzun zamandır ağlamadığımı :sinifsinif:
Bu arada bana önerebileceğiniz Kasımda Aşk Başkadır tarzı romantik duygusal filmler var mı ? Film izlemeyi özlemişim de a.s
Filmde oynayan kadının adını hatırlamıyorum ama manyak güzel bir hatun ona baktım birde bilgisayarın yansımasından kendime baktım :sinifsinif: o insansa ben neyim bilemeyeğim :gitme:
Pastayı da götürdüm bu arada hatta abarttım galiba 2081 kalori aldım :kedi: yakmam gereken 1072 kalori var birazdan bineceğim kondisyon bisikletinin tepesine 1072 kalori kaç saatte yanarsa artıkın :sinifsinif: Fazla geç saate bırakmıyım egzersizi yoksa vucudumun ağrısından uyuyamıyorum bile. 3
Şimdi gidiyorum 1000 kalori yakmış olarak geri döneceğim inşalllllaaahhh :Saruboceq:
:CüvCüv:
canım bu listeyi hergün mü yapıyosun yoksa değişik mi diğer günler. bende buna benzer yapıyorum ama spor hiç yok maalesef. fakat kiloda değişiklik yok ya anlayamadım midem alıştı heralde.
hoşbuldummgerçekten çok hoş buldum delikafadulden yeni kilomu söylüyorumm, 96,2... En son yazdığımda 97,4'tü. En büyük destekçim sizlersiniz alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?