Slmmmm citir hatunlarrr bayanssulusmile
Nasilsiniz bakaaam?
Kizlar beni izinli olarak sayin su 2 cuma. Persembe gunu tatile cikiyorum, pek diyet yapmaya niyetim yok acikcasi bilmiyorumkismile Ama kilomu korumaya caliscam bu kesin zemuszemus
Cumartesi tatilden gelince (14 agustos) tekrar baslarim sositososito
İyi tatiller tombişim bayanssulusmile 14üne kaa gülegüle!!:gitme:
tatlım çizelgeni şimdi gördüm.harikasın.:):lepi:tebrikler
Ben yatar iyi geceler kızzlllaaaarrr
bademcim hemde çok nazlı bir kızım var allah sağlık versin.artık o uyurken yapmaya çalışacağım bir şekilde yapacağım inşallah bu sefer bırakmam çünki ben 8 aydır keşfettim leslieyi ama hep ara ara yapabildim düzenli yapamadım inşallah bu sefer yaparım bırakmam çünki salona gidiyordum ayda 80 ytl veriyordum ancak bu kadar sürüyordu yarım saat bu şekilde terl,iyordum paramda cebime kalacak hemde kızım yollarda ziyan olmayacak . kızım herşeyden önemli o yüzden kendi çabalarımla evde vermeye çalışacağım belki biraz büyüdüğünde uslu olur alır onuda giderim spor salonuna
düğünden geldim iyi geceler demek istedim uyku bastırdı çok fena
Saol yavrum a.s.
kızlar ben birkaç gün az girebileceğim yatılı misafirim gldi bugün ..sizleri seviyorum hoşçakalınopuyorumnanaktan
bugünkü yediklerim
sabah:1 dlm çavdar ekmeği,1 kk peynir beyaz,domates salatalık 1 bardak yeşil çay
ara:1 salatalık
öğlen:mercimek çorbası,yogurt
akşam:ton balıklı peynirli salata yagsız limonlu,1/3 simit,3-4 dilim karpuz,1 çatalın ucuyla da patates salatası.
Ahan da meruseCAN geldi :lepi: İyi gecelerr!! nassın?? yerimsenibeniyi geceler kizlar
aman allahımmmm bu bir rekor kızım 4 ten beri uyuyor bende pc başında vakit geçiriyorumne güzelll bir duygu aslında ütü var ama ses olacak diye yapamıyorum nefes almadan oturuyorum şu anda ufacık seste uyanıyor zilli
Ahan da meruseCAN geldi :lepi: İyi gecelerr!! nassın?? yerimseniben
Sabah berbat başladı günüm maalesef :1no2: Ama şimdi guclubacismilehihoyyytcok yorgunum bademcan cooooook! sen nasilsin dunden daha iyisindir insallah.
Sabah berbat başladı günüm maalesef :1no2: Ama şimdi guclubacismilehihoyyyt
okudum canim.neyseki simdi keyifin yerinde gibi.
sabah benimde moralim biraz bozuldu
dayanamayip tartildim 1 kilo fazla ciktim bu bana yapilirmi.
okadarda dikkat ediyorum hatta hayatima sporuda kattim hatta hic oturmuyorum erken kalkiyorum yaa niye boyle olu CADIARZU:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?