Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi tatiller tombişim bayanssulusmile 14üne kaa gülegüle!!:gitme:

bademcim hemde çok nazlı bir kızım var allah sağlık versin.artık o uyurken yapmaya çalışacağım bir şekilde yapacağım inşallah bu sefer bırakmam çünki ben 8 aydır keşfettim leslieyi ama hep ara ara yapabildim düzenli yapamadım inşallah bu sefer yaparım bırakmam çünki salona gidiyordum ayda 80 ytl veriyordum ancak bu kadar sürüyordu yarım saat bu şekilde terl,iyordum paramda cebime kalacak hemde kızım yollarda ziyan olmayacak . kızım herşeyden önemli o yüzden kendi çabalarımla evde vermeye çalışacağım belki biraz büyüdüğünde uslu olur alır onuda giderim spor salonuna

düğünden geldim iyi geceler demek istedim uyku bastırdı çok fena

İyi gecelerr opuyorumnanaktan Allah rahatlık versin,tatlı rüyalar!!

super gidiyorsunopuyorumnanaktan

allah kolaylik versin derincim benim oglum 4-5 yasina kadar uyumadi 3 yasina kadar kucagimda salayip uyuttum senin gibi nefes alamaya korkardim yataga girdigim anda uyanirdi.simdi 8 yasinda hala sevmez uyumayi sabah en gec 6da kalkar ama erken yatiriyorum en gec 8de.

Sabah berbat başladı günüm maalesef :1no2: Ama şimdi guclubacismilehihoyyyt

okudum canim.neyseki simdi keyifin yerinde gibi.

sabah benimde moralim biraz bozuldu
dayanamayip tartildim 1 kilo fazla ciktim bu bana yapilirmi.
okadarda dikkat ediyorum hatta hayatima sporuda kattim hatta hic oturmuyorum erken kalkiyorum yaa niye boyle olu CADIARZU:umursamaz:

Adet dönemin yaklaşmış olabilüü mübilmiyorumkismile Benmki bugün yarın gelir hisssediyorum kafamçokkarıştı Cuma günü tartıdan bir beklentim yok 84ü görsem kâfi yerimseniben Spor derken ne yapıyorsun,ne yiyorsun meruseCAN?? kilotakibine üye oldun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…