Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

adet donemim yarin biter gibi ondanmiki?

spor olarak yuruyorum 1 saat kadar gunde evde biraz gobek atiyorum firsat buldukca inanki butun gun ayaktayim.
yediklerim mesela bugun sabah 2 kizarmis ekmek 1 yumurta salatalik biraz peynir en az yagsi olandan.
ara yesil cay
ogle kucuk kase %0 yagli yogurt+musli
ara kahve
aksam azcik et 1 dilim kizarmis ekmek 2-3 kasik bulgur pilavi

cokmu yiyorum acep:uhm::uhm:

ha suanda 1 kupa yesilcay iciyorum kac gundur 0 kacamak hatta biraz once bizim gelin kunefe yapti donup bakmadim bile nasil yuttular bi gorsen.cadi kardesimden fazla yer gram almaz makarnayi bile ekmekle yer!!

Yok yok hiç de çok değil,hatta ara öğünlerde meyve ye benceyerimseniben Adet döneminde olduğundandır o fazlalık bence hiç takma kafana olumunekankayizsmile

hoşbuldukk

geçmişi okuyorudm kusura bakmayın

merusecimmmm hoşbulduk iki alıntı yapmayayım

nasilsin canim gidiyormu kilolar?
benimkileri okumusundur iki haftadir vermeyi birak ustelik 1 kiloda almisim
napim ben ya cumaya kadar acmi dursam allahim napsam??mafoldumben
delirmeden bi zayifladigimi gorsemsempatiksalakcinni

ha suanda 1 kupa yesilcay iciyorum kac gundur 0 kacamak hatta biraz once bizim gelin kunefe yapti donup bakmadim bile nasil yuttular bi gorsen.cadi kardesimden fazla yer gram almaz makarnayi bile ekmekle yer!!

Ahh sabah kahvaltıya kaldırdılar beni annem muska böreği yapmış kendilerine nasıl koktu nasıl koktu :sinifsinif: Bir de beni hiç düşünmeden ne yedik yyaaw,eline sağlık diolar anneme mafoldumben Neyse ki bizimkiler yiyip yiyip kilo almayanlardan değil,sadece yeme kısımları sinirimi bozuyor lülülülülülü

hayır bana kalırsa çok yemiyorsun

hatta ben son bir kaç gündür 700-800 kalori alıyordum

ama dün biraz araştırdım

kendi adıma ilk başlarken birden bu kadar kalori azaltmanın

kilo verdiriceğini ve daha sonrasında bu kiloların kat kat geri geleceğini öğrenince

bugünki kalori miktarımı artırdım ve 1200 kalori ile günü kapatıyorum

Anlatan kadın "bazıları birden günlük aldıkları 800 kaloriye düşürüp hata yapıyorlar"deyince kendimce yeni bir ayarlama yaptım ve azar azar fitsin ama kalıcı gitsin mantığı ile aldığım kaloriyi artırdımmm....

Buu benim mantığım

Yok yok hiç de çok değil,hatta ara öğünlerde meyve ye benceyerimseniben Adet döneminde olduğundandır o fazlalık bence hiç takma kafana olumunekankayizsmile

oylede canim benim iki hafta once 95.5 simdi yine ayni kiloda bari olsam fazlalik diyecem valla bi tuhaf bunyem var ayni be gibi

Aç durmakla zayıflanır mı sanıyorsun sen meruseCAN,ben bugün Bir şey yiyemedim ne kaa üzüldüm..Biz diyetteyiz aç kalmamamız gerek,doymamamız kâfi kaydirigubbakcemile3 En geç 2,5-3 saatte bir şeyler ye,az kalorilisinden yerimseniben

dogru olanda aslinda bu zaten annemin diyetisyenide benim yediklerimi duyunca soka girdi ac nekadar dayanacaksin diye.
guzel soyluyorda ben 1 tek sekilde kilo veriyorum oda nerdeyse tamamen ac kalip birde hareket yaparsam baska olmuyor mafoldumben

p.tesi doktora gidecem hem dogumkontrol hapimi degisirmi bi sorayim birde diyetisyene gondersin beni onu da bi sorsam iyi olur sansimi deneyip zayiflatan bir ilac varmi onuda sorim bari.
var oldugunu biliyorum ama vermiyorlar burda tani faydasi kadar zararida var diye

valla ben bu kiloları anlamadım

ilk hafta hemen 3 kilo gitti

sabah tartıldım BADEMİMİM dediği gibi sabah tartıldım 91.200

ama gece deli gibi 5 mil yürüdüm ve 6 dk stepper yapmıştım

birde yeni aldığım tartımla bir türlü uyum sağlayamadık

iyi be güzelim

eğlenceli bir akşam geçirdim

ama bu akşam sporumu yapamadım

aslında çok gergin ve yorgunum

çok karışık halet-i ruhiyeler içindeyim :bbo:

Al benden de o kaa olumunekankayizsmile Ne oluyor bu psikoma bilmiyorum :sinifsinif: hhee buarada yarın Sertap erener geliyormuş denizli'ye boshayallersmile Gitmeyi ne çok isterdim;ama gidebilir miyim acaba CADIARZU

Yyaaw diyetisyene gitmişken l-carnitie'yi de sorsana sana zahmet kaydirigubbakcemile3

benim koca hiiiiiiiiiiiiic kilo almaz gecenin bi yarisida olsa yer kiz kardesimin biri benden kilolu digeride 38 beden olmustu gecen sene dogumdan sonra bir kilo oldi kilosunu bilmiyorum ama bana yaklasti dogumdan sonra guatir cikti falan iste gelin var yer gram almaz.malesef bizim genlerde var kilo.baskul ailesi gibi geziyoruz isteguclubacismile

dogru olanda aslinda bu zaten annemin diyetisyenide benim yediklerimi duyunca soka girdi ac nekadar dayanacaksin diye.
guzel soyluyorda ben 1 tek sekilde kilo veriyorum oda nerdeyse tamamen ac kalip birde hareket yaparsam baska olmuyor mafoldumben

Evet şimdi ben ilk defa diyet yapıyorum

birden kilolar gider böyle sıkı diyet yaparsam

hatta iştah olarakda aç kalmaya müsaitim ama yanlış yapmak istemiyorum

Diğer tartıldığın tartı eksik fazla gösterio olabilir yeni aldığından..Bundan sonra bununla tartılırsın hep sorun olmaz..Ben de ilk aldığımda hiç anlaşamıyordum..İnc olarak boy,ibs olarak kilo söylüyodu..Sonra anlaştık kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…