valla ben bu kiloları anlamadım
ilk hafta hemen 3 kilo gitti
sabah tartıldım BADEMİMİM dediği gibi sabah tartıldım 91.200
ama gece deli gibi 5 mil yürüdüm ve 6 dk stepper yapmıştım
birde yeni aldığım tartımla bir türlü uyum sağlayamadık
benim koca hiiiiiiiiiiiiic kilo almaz gecenin bi yarisida olsa yer kiz kardesimin biri benden kilolu digeride 38 beden olmustu gecen sene dogumdan sonra bir kilo oldi kilosunu bilmiyorum ama bana yaklasti dogumdan sonra guatir cikti falan iste gelin var yer gram almaz.malesef bizim genlerde var kilo.baskul ailesi gibi geziyoruz isteguclubacismile
Al benden de o kaa olumunekankayizsmile Ne oluyor bu psikoma bilmiyorum :sinifsinif: hhee buarada yarın Sertap erener geliyormuş denizli'ye boshayallersmile Gitmeyi ne çok isterdim;ama gidebilir miyim acaba CADIARZU
Al benden de o kaa olumunekankayizsmile Ne oluyor bu psikoma bilmiyorum :sinifsinif: hhee buarada yarın Sertap erener geliyormuş denizli'ye boshayallersmile Gitmeyi ne çok isterdim;ama gidebilir miyim acaba CADIARZU
amin canımmmyani gelde delirme iste okadar caba goster tarti giciklik yapsin.
allah hepimizin yardimcisi olsun:Saruboceq:
faydali ancak sporla birlikte acik satilan bir ilac genelde bodybuildingde kulanilir bildigim kadariyla.yinede sorim
denizli'ye sertap buraya ankaralı yasemin ve ismail yk gelir
ŞANSA BAK YAAAA
gidersin kiz niye gitmeyesinki?
tabiki anacun babacun izin verirse bizimkiler pek hoslanmazdi oyle seyden herseyden mahrum kaldim o yuzdenmafoldumben
Al bizden de o kaa,evde bir eniştem zayıf o da bizim genden değil zaten..Dedem,babam,annem,abim,ablamı zaten demiyorum :CüvCüv:
amin canımmm
kızlar sohbetiniz çok tatlı ama
artık yatmam lazım
öpüyorummmmmmm
iyi gecelerrrr opuyorumnanaktan
ne aci demi aslinda.
hani evde birlikte oldugunda tin da.iste dugune bayrama giderken insan utaniyor biraz sanki millete neyse bizim kilolarimizdan.
evde soyle rahat kiyafetlerimlen oturuyoken sorun yok ama disari cikarken eh mecbur giyinmek gerekiyo iste ozaman baslar benim moral cokuntusu aaah ah birde kiyafet almaktan nefret ederim hic vitrinde durdugu gibi durmaz uzerimde!burasi iyi yine trkiyede iiiyh hemen tependeler abla yardim edim diye.kabus kabus vallasempatiksalakcinni
Daha ne kaa spor yapem anacuum kaydirigubbakcemile2 Yağ oranımda bir düşüş var;ama acuk hızlansa fena da olmaz yerimseniben Reçetesi falan satılıyor tamam;ama işte zararı var mıdır,tam olarak nedir ne değildir??-tatlicadiarzu-
HAni bir de elimizde olan bir şey yemezsen,hareket edersen veriyorsun biliyoruz,ona rağmen ne nefismiş bizdeki yyaawBİr şey alma kabusunu şu konuda bilmeyen yok herhal :sinifsinif: Neyse ki bizim kot aldığımız dükkandaki adam gayet şeker hiç kızartmadı yüzümü şimdiye kadarr opuyorumnanaktan
ne guzel.burda zaten kotu al dene olursa ver kasaya al git ayni market gibi kimse tepene cokmez.o yuzden trkiyede canim gider bazi seylere sirf o su olur sana abla bi dene diye benimle kabine kadar gelen kizlardan nefret ettigim icin alamam dusun birde yazin sicaginda zaten moral sifir sicak yapis yapis olmusun dedim ya kabuuuuuuus
Al sana zayıflamak için bir kamçı daha :lepi: Zayıflayınca göğsünü gere gere söylersin bedenini "38 bedenini istiyorum bunun,bu bol geldi" dersin tepene dikilene bayanssulusmilebayanssulusmilekaydirigubbakcemile3 :lepi:
hayır bana kalırsa çok yemiyorsun
hatta ben son bir kaç gündür 700-800 kalori alıyordum
ama dün biraz araştırdım
kendi adıma ilk başlarken birden bu kadar kalori azaltmanın
kilo verdiriceğini ve daha sonrasında bu kiloların kat kat geri geleceğini öğrenince
bugünki kalori miktarımı artırdım ve 1200 kalori ile günü kapatıyorum
Anlatan kadın "bazıları birden günlük aldıkları 800 kaloriye düşürüp hata yapıyorlar"deyince kendimce yeni bir ayarlama yaptım ve azar azar fitsin ama kalıcı gitsin mantığı ile aldığım kaloriyi artırdımmm....
Buu benim mantığım
Yyaaw diyetisyene gitmişken l-carnitie'yi de sorsana sana zahmet kaydirigubbakcemile3
Ben şimdimirmirmirmir Güzel güzel uyuyayım da yarın 7. haftam doluyo inşallah,inşallah 83ü görürüm:Saruboceq:..Tarıda ben imkansızlığı seviyorum;fakat asla ümitsizliği değil sırnaşık şey İYİ GECELERR,ESEN KALIN ŞEN KALINN!! OPUYORUMNANAKTAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?