Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yani gelde delirme iste okadar caba goster tarti giciklik yapsin.
allah hepimizin yardimcisi olsun:Saruboceq:

Al bizden de o kaa,evde bir eniştem zayıf o da bizim genden değil zaten..Dedem,babam,annem,abim,ablamı zaten demiyorum :CüvCüv:

Al benden de o kaa olumunekankayizsmile Ne oluyor bu psikoma bilmiyorum :sinifsinif: hhee buarada yarın Sertap erener geliyormuş denizli'ye boshayallersmile Gitmeyi ne çok isterdim;ama gidebilir miyim acaba CADIARZU

denizli'ye sertap buraya ankaralı yasemin ve ismail yk gelir

ŞANSA BAK YAAAA

Al benden de o kaa olumunekankayizsmile Ne oluyor bu psikoma bilmiyorum :sinifsinif: hhee buarada yarın Sertap erener geliyormuş denizli'ye boshayallersmile Gitmeyi ne çok isterdim;ama gidebilir miyim acaba CADIARZU

gidersin kiz niye gitmeyesinki?

tabiki anacun babacun izin verirse bizimkiler pek hoslanmazdi oyle seyden herseyden mahrum kaldim o yuzdenmafoldumben

faydali ancak sporla birlikte acik satilan bir ilac genelde bodybuildingde kulanilir bildigim kadariyla.yinede sorim

Daha ne kaa spor yapem anacuum kaydirigubbakcemile2 Yağ oranımda bir düşüş var;ama acuk hızlansa fena da olmaz yerimseniben Reçetesi falan satılıyor tamam;ama işte zararı var mıdır,tam olarak nedir ne değildir??-tatlicadiarzu-

gidersin kiz niye gitmeyesinki?

tabiki anacun babacun izin verirse bizimkiler pek hoslanmazdi oyle seyden herseyden mahrum kaldim o yuzdenmafoldumben

Normalde bişi demezlerdi de işte,ustalar falan var evde,gidersem orda kalmam gerek..Annemin gönlü razı olmayabülüü benneyaptımki

Al bizden de o kaa,evde bir eniştem zayıf o da bizim genden değil zaten..Dedem,babam,annem,abim,ablamı zaten demiyorum :CüvCüv:

ne aci demi aslinda.
hani evde birlikte oldugunda tin da.iste dugune bayrama giderken insan utaniyor biraz sanki millete neyse bizim kilolarimizdan.
evde soyle rahat kiyafetlerimlen oturuyoken sorun yok ama disari cikarken eh mecbur giyinmek gerekiyo iste ozaman baslar benim moral cokuntusu aaah ah birde kiyafet almaktan nefret ederim hic vitrinde durdugu gibi durmaz uzerimde!burasi iyi yine trkiyede iiiyh hemen tependeler abla yardim edim diye.kabus kabus vallasempatiksalakcinni

HAni bir de elimizde olan bir şey yemezsen,hareket edersen veriyorsun biliyoruz,ona rağmen ne nefismiş bizdeki yyaaw Bİr şey alma kabusunu şu konuda bilmeyen yok herhal :sinifsinif: Neyse ki bizim kot aldığımız dükkandaki adam gayet şeker hiç kızartmadı yüzümü şimdiye kadarr opuyorumnanaktan

sorim ben yazarim sana.ben kendim satiyordum calisirken recetesiz alina biliyor benim dedim ya bildigim kadar zarari yok.

ne guzel.burda zaten kotu al dene olursa ver kasaya al git ayni market gibi kimse tepene cokmez.o yuzden trkiyede canim gider bazi seylere sirf o su olur sana abla bi dene diye benimle kabine kadar gelen kizlardan nefret ettigim icin alamam dusun birde yazin sicaginda zaten moral sifir sicak yapis yapis olmusun dedim ya kabuuuuuuus

Ben şimdi mirmirmirmir Güzel güzel uyuyayım da yarın 7. haftam doluyo inşallah,inşallah 83ü görürüm:Saruboceq:..Tarıda ben imkansızlığı seviyorum;fakat asla ümitsizliği değil sırnaşık şey İYİ GECELERR,ESEN KALIN ŞEN KALINN!! OPUYORUMNANAKTAN

Al sana zayıflamak için bir kamçı daha :lepi: Zayıflayınca göğsünü gere gere söylersin bedenini "38 bedenini istiyorum bunun,bu bol geldi" dersin tepene dikilene bayanssulusmilebayanssulusmilekaydirigubbakcemile3 :lepi:

neyse bende yatim bari belki kimbilir ruyamda alirim 38 beden kiyafatti
cancazim sanada IYI GECELER TATLI RUYALAR!
insallah yarin 83 oldugunu okurumolumunekankayizsmile

KAtılıyorum çok doğru...Örneğin benim aldığım kiloların çoğu yanlış ve düşük kalorilii yaptığım dietler sebeb...Birden aç kalıp,sonra kilo verince normal düzene geçtiğim anda katlanarak kilo alıyordum...

Geçen yıl 96,5 kiloyken doktora gittiğimde 8 dilim ekmekli bir liste verdi..1500-1700 kcal arası bir liste...

Yyaaw diyetisyene gitmişken l-carnitie'yi de sorsana sana zahmet kaydirigubbakcemile3

Bademcim, somon balığında fazlasıyla l-carniti mevcutmuş..Bu tür gıdaları araştırsan hem doğal yollarla almış olursun..Daha iyi olmazmı..??

İyi geceler...

Bugün kayınvaldemin doğum günüydü..ben unutmuştum akşam üzeri görümcem arayıp haber verdi..:))))

Bende en pratiğinden pasta yapıp oraya gittik..Pastadan sadece bir çatal aldım oda ayıp olmasın die..:))) Oğluma yedirdim..:))
Ama kola içtim..:))

Menüm...

SABAH:

Bir dilim kepek ekmek.
yumurta
peynir
4 zeytin
Bir çay kaşığı reçel
domates,salatalık,biber..

ARA:

Dondurma

ÖĞLEN:

Bir tabak sebzeli bulgur
bir kase cacık.

ARA:

Bir dilim kek,çay

AKŞAM:

Tarçınlı yeşilçay.bir bardak kola.

Spor

50 dk. leslie.
70 ip atlama,
60 mekik

kizlar uyku tutmadi uyuyamiyorum yorgunluktan.duramadim bi bakim benden baska deli varmi diye yokmus anlasilan tek sisman deli benim:))

ilk okuyanlara gunaydin simdiden hayirli gun olsun insallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…