- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Günaydın Kızlar
Moralim çok bozukkk çooookkk :gitme:
Dün tartılmamıştım bugün sabah tartıyı görünce dayanamadım tartılayım dedim son çıktığım rakamdan 700 gr fazla çıktım o sayıları yazmak istemiyorum mafoldumben
Dün yediğim bir parça yaşpastamı bu hale getirdi beni anlamıyorum ki mafoldumben yaa acayip moralim bozuk senağlama Sevgilim birşey yemediğin için vucudun su tutmuştur diyor fisfisfis öylemidir ki acaba vucudum su tuttuysa onu nasıl gidereceğim bilgisi olan akıl versin lütfen yaaa :Saruboceq:
Vallahi yediğim herşeye dikkat ediyorum vallahi günde en az 2 saat sporumu yapıyorum niye böyle oldu yaaa :çok üzgünüm: niyeeee mafoldumben
Üstüne bir de sevgilimden azar işittimmmben sana hergün tartılma demiyormuyum diyor :çok üzgünüm: offfffff işte yaaa offfffff mafoldumben
canim isirgan otu cayi yada maydonoz suyu ic 1-2 gün ama isirgan otu cayi cok iyi bende bugün alicam....
Canım nerden alınıyor o marketlerde varmıdır ki acaba ?
Günaydın Kızlar
Dün tartılmamıştım bugün sabah tartıyı görünce dayanamadım tartılayım dedim son çıktığım rakamdan 700 gr fazla çıktım o sayıları yazmak istemiyorum mafoldumben
Dün yediğim bir parça yaşpastamı bu hale getirdi beni anlamıyorum ki mafoldumben yaa acayip moralim bozuk senağlama Sevgilim birşey yemediğin için vucudun su tutmuştur diyor fisfisfis öylemidir ki acaba vucudum su tuttuysa onu nasıl gidereceğim bilgisi olan akıl versin lütfen yaaa :Saruboceq:
Vallahi yediğim herşeye dikkat ediyorum vallahi günde en az 2 saat sporumu yapıyorum niye böyle oldu yaaa :çok üzgünüm: niyeeee mafoldumben
Üstüne bir de sevgilimden azar işittimmmben sana hergün tartılma demiyormuyum diyor :çok üzgünüm: offfffff işte yaaa offfffff mafoldumben
neyse bende yatim bari belki kimbilir ruyamda alirim 38 beden kiyafatti
cancazim sanada IYI GECELER TATLI RUYALAR!
insallah yarin 83 oldugunu okurumolumunekankayizsmile
Günaydın kelebekimGünaydın Kızlar
Canım nerden alınıyor o marketlerde varmıdır ki acaba ?
Günaydın kelebekim
Bir parça Pastadan kilo mı alınır hemen yyaaw,sevgilinin dediği gibi su tutmuştur vücudun olumunekankayizsmile İnternetten daha fazla araştırma yapabilirsin;ama benm ilk bulduğum yazı ve link
Vücuttan su atan, ödem çözen bitkiler şutarafagitti
Sağol canım yaaa bende sabah o moral bozukluğuyla baktım ama adam akıllı birşey bulamamıştım. Baktım bende ki DOĞA çayın içinde mısır püskülü,kiraz sapı varmış şimdi bundan içiyim öğleden sonra gidip ısırgan otu çayı arayacağım. Offff :1no2: morallllll sıfırın altında :1no2: mafoldumben
Günaydın millet....
Bahar, maydanoz suyu çok iyi geliyor..Tadı kötü ama sonuç güzel..bir kaç dal maydanozu cezvede bir iki fokurdatıyorum soğuyunca içiyorum..Sıakken daha kötü çünkü tadı...
Moralini bozma en başta kelebekim yyaaw olumunekankayizsmile Elma kayısı kürünü 5. içişim bugün..Yağ çıkma olayını falan bilmem;ama içmeye devam edilirse kabızlık diye bir sorun kalmayacak kanımcayerimseniben Bir de aklıma ne geldifisfisfis Sen şimdi çok fazla spor yapıyorsun yyaa,vücudun kendini kilitlemiş olabilir mi??Sevgilin bir şey dedi mi bu konuda bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?