Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın Kızlar

Moralim çok bozukkk çooookkk :gitme:
Dün tartılmamıştım bugün sabah tartıyı görünce dayanamadım tartılayım dedim son çıktığım rakamdan 700 gr fazla çıktım o sayıları yazmak istemiyorum mafoldumben
Dün yediğim bir parça yaşpastamı bu hale getirdi beni anlamıyorum ki mafoldumben yaa acayip moralim bozuk senağlama Sevgilim birşey yemediğin için vucudun su tutmuştur diyor fisfisfis öylemidir ki acaba vucudum su tuttuysa onu nasıl gidereceğim bilgisi olan akıl versin lütfen yaaa :Saruboceq:
Vallahi yediğim herşeye dikkat ediyorum vallahi günde en az 2 saat sporumu yapıyorum niye böyle oldu yaaa :çok üzgünüm: niyeeee mafoldumben
Üstüne bir de sevgilimden azar işittimmm ben sana hergün tartılma demiyormuyum diyor :çok üzgünüm: offfffff işte yaaa offfffff mafoldumben

Şimdi gidip egzersizlerimi yapacağım cumaya kadar aldığım bu 700 gr gider umarım çok mutsuzummmm çooookkk...

canim isirgan otu cayi yada maydonoz suyu ic 1-2 gün ama isirgan otu cayi cok iyi bende bugün alicam....

bende senin gibi oldummm

Bence sevgilin haklı yemek az yediğimiz için vücut su tutuyor olabilir

Çünkü hep diyete göre bile az yediğimiz için vücut bir şekilde savunmaya geçiyor olabilir

Ben daha öncede bahsettiğim gibi aldığım kalori miktarını 1200-1300 kalori yapıp

birde öyle deneyeceğim

Tabiki evveli gün 800 kalori almışken dün aldığım 1200 kalori ve dün yapmadığım egzersizin bedeli +100 grbilmiyorumkismile

neyse bende yatim bari belki kimbilir ruyamda alirim 38 beden kiyafatti
cancazim sanada IYI GECELER TATLI RUYALAR!
insallah yarin 83 oldugunu okurumolumunekankayizsmile

GünaydınlaRR +90 ahalisi!! opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Eveettt meruse 83.7 olmuşum bayanssulusmile
Gitsin kilolaRR!!hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

Günaydın kelebekim
Bir parça Pastadan kilo mı alınır hemen yyaaw,sevgilinin dediği gibi su tutmuştur vücudun olumunekankayizsmile İnternetten daha fazla araştırma yapabilirsin;ama benm ilk bulduğum yazı ve link

Vücuttan su atan, ödem çözen bitkiler şutarafagitti

Ben şimdi temizliğe gider kafamçokkarıştı Evi silip süperem de geleim..SevgileRR,saygılaRR!! :lepi:

Sağol canım yaaa bende sabah o moral bozukluğuyla baktım ama adam akıllı birşey bulamamıştım. Baktım bende ki DOĞA çayın içinde mısır püskülü,kiraz sapı varmış şimdi bundan içiyim öğleden sonra gidip ısırgan otu çayı arayacağım. Offff :1no2: morallllll sıfırın altında :1no2: mafoldumben

30 dakika leslie yaptım şu çayı içeyim 30 dakika kondisyon bisikletini sürücem sonrada k-flexle kahvaltımı yaparım herhalde.

Birde şu elmalı kayısılı su sizde bir işe yarıyormu kızlar ???

günaydınnnn.....

evden çıkmadan 1 bardak erik kompostosu
KAHVALTI
3 dilim denge ekmek,peynir,zeytin,yeşillik,çay

ÖĞLE
döner,salata,ayran

ARA
armut,nektarin

AKŞAM
salata,yoğurt

bol su,bitki çayı

Moralini bozma en başta kelebekim yyaaw olumunekankayizsmile Elma kayısı kürünü 5. içişim bugün..Yağ çıkma olayını falan bilmem;ama içmeye devam edilirse kabızlık diye bir sorun kalmayacak kanımcayerimseniben Bir de aklıma ne geldifisfisfis Sen şimdi çok fazla spor yapıyorsun yyaa,vücudun kendini kilitlemiş olabilir mi??Sevgilin bir şey dedi mi bu konuda bilmiyorumkismile

günaydın kızlar
kelebekim bneimde moralim bozuldu sorma o kadar spora rağmen hiç gitmemiş aynı yerinde ibre ama akşam düğünde 3 lokma pasta ve 1 top sakızlı dondurma yedim bunlar etkilmeiş olabilirmi acaba tek kaçamağım bunlardı neyse.....
badem tebrikler canım inşallah devamı gelir kızım uyumuşken walk walk walk aşırı sıcak suya girdim çıktım şimdi spor yapabilmek için spordan sonra tekrar girerim artık

Günaydın millet....

Bahar, maydanoz suyu çok iyi geliyor..Tadı kötü ama sonuç güzel..bir kaç dal maydanozu cezvede bir iki fokurdatıyorum soğuyunca içiyorum..Sıakken daha kötü çünkü tadı...

badem benimde aynı canım ama gazdan başka bişey yok bende kayısıdan dolayı eşim her seferine naz kaka yaptı diyor bende gülüyorum benim bağırsakları bişey etkilemiyopr ki dün yeşil çay ve biberiye çayıda içtim kocaman bardaklarla

Günaydın millet....

Bahar, maydanoz suyu çok iyi geliyor..Tadı kötü ama sonuç güzel..bir kaç dal maydanozu cezvede bir iki fokurdatıyorum soğuyunca içiyorum..Sıakken daha kötü çünkü tadı...

Bu maydonoz suyunu geçen sene denemiştim de kafamçokkarıştı Aldığım ilk yudum,ağzımda bıraktığı tat,midemden gelen sesler ve tuvalate koşuşum ohaoldumsmile Ben de sıcak içmiştim,soğuk ve içine bir kaç damla limonla daha kolay içiliyormuş sanırım a.s

gunaydın kıslarrrrrrrrrrrrrr.izinde olmam nedeni ile süreklii yazamıyorum.nasılsınız nasıl gidiyora.s.

Az kalori alıp fazla harcıyorsun vucudunun savunma mekanizması artmıştır birşey yemediğin içinde su tutmaya başlamıştır dedi haftada 1 kere tartıl dedi hiçbir emek karşılıksız kalmaz ama uzun vadede düşünmelisin 1 haftada olacak iş değil dedi :1no2:
Yağsız yemelisin yağ vucutta su tutar dedi :sinifsinif:

Aşkım eve gelmiş skypede onunla muhabbete daldım kondisyon bisikleti olayı şimdilik kaldı k-fleximi yiyim sonra yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…