Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kabızlık çok kötü diyette yyaaw,sırf kabız olduğum için bıraktığım diyet bilirim ben,bahanem olduydu kaydirigubbakcemile3 Şimdi sanırım çok su içtiğimden olsa gerek en geç iki güne bir çıkıyorum,normalde her gün düzenli :kedi: Biberiye çayını ben de 20 gündür;ama yeşil çay :1no2: aslında onu içmem gerek en başta:bbo:

Elbette emeklerin boşa gitmez;ama sevgilinden aldığın tüyoları da kullan bak ne güzel anlatıyor sana her şeyi Ben kemeklerime hiç yağ koymuyorum,sadece yoğurt ve sütten aldığım yağ var da kimileri de yağsız diyet olmaz diyor kafamçokkarıştı
Ben de kahvaltımı yapmadım daha,elma kayısı kürünü içtiğimden olsa gerek,gidem kahvaltımı yapem cokacimcoook Uyandıktan en geç bir saat sonra kahvaltı yapmak gerekmiş,benmki bir buçuk saat oldu sengözlerimebaksanab

Günaydın millet....

Bahar, maydanoz suyu çok iyi geliyor..Tadı kötü ama sonuç güzel..bir kaç dal maydanozu cezvede bir iki fokurdatıyorum soğuyunca içiyorum..Sıakken daha kötü çünkü tadı...

Sağollll yenacııımmmmmm a.s.

Birazdan kaynatmaya başlıyorum hemen 1 bardak yeter mi ya da kaç bardak içeyim ???

Biberiye Çayının Faydaları; Bu güzel kokulu biberiyenin kullanılmadığı hastalık yok gibi. Özellikle kan dolaşımı hastalıklarına, romatizma ve astım hastalıklarına, mide ve bağırsak gazlarına karşı kullanıldığı gibi ağır yemeklerden sonra içildiğinde sindirimi kolaylaştırır. Ayrıca bronşit, öksürük, migren, gastrit, başağrısı, ağrılı adet, düşük tansiyon, kabızlık, safra kesesi taşı, ishal ve karaciğer rahatsızlıklarında da kullanılır.

Migren Tedavisi için Biberiye Çayı:
Günde 5-6 fincan biberiye çayı 25 gün boyunca içilirse, baş ağrılarınıza ve migrenlerinize bir daha gelmemek üzere elveda diyebilirsiniz.
Biberiye Çayının Faydaları: Biberiye çayı, yağ eritici ve hazım kolaylaştırıcı bir çaydır, vücutta biriken toksinleri atarak ideal bir kiloya kavuşmanızı yardımcı olur. Bu sebeble son dönemde popüler bitkisel zayıflama ürünlerinin içinde biberiye bitkisi eksik olmuyor.
Biberiye çayı ve Sindirim sistemi: Sindirim sistemi mide barsak kanalı bezlerini daha fazla çalışması için uyararak bu bölgede oluşan krampları çözer. Dolayısıyla sindirim bozukluğu, gazlanma ve mide-barsak tembelliğinde biberiye çayı çok faydalıdır.
Uykusuzluk için Biberiye Çayı: Geceleri uyumazdan önce 1-2 fincan biberiye çayı içerseniz çok rahat bir şekilde uyuyabilirsiniz.
Baş ağrısı için : Başınız ağrıdığı zaman alın bölgenize biberiye yağı ile masaj yaparsanız baş ağrınız azalır yada kaybolur.
Gut Hastalığı tedavisi: Gut hastalığından dolayı kandaki ürit asit miktarı yükselir. Günde 2 bardak biberiye çayı içmek kandaki ürit asit seviyesini normale yaklaştırır.
Vücud Kireçlenmesi Tedavisi: Biberiye yağı kireçlenen bölgeye günde 3 defa masaj yapılarak yedirilirse 1 hafta içinde kireçlenen bölge iyileşmeye başlar.
Biberiye yağı Deri hastalıklarında: Deri hastalıklarında yaraların daha çabuk iyileşmesinde ve derinin kendini çok hızlı şekilde onarmasına yardımcı olmaktadır.
Vücud Moralması: Kaza yada çarpma sonucu oluşan morluklar için biberiye yağı ile o bölgeye masaj yapılırsa 2 saat içinde morluk kaybolmaya başlar.
Biberiye Çayı İçerken Dikkat Edin; Hoş bir tat vermesi açısından biberiye çayına bir parça da kabuk tarçın atabilirsiniz.

Biberiye Çayının Zararları
: Hamilelik süresince kullanılmaz. Fazla miktarda (günde 10 fincan) fazla biberiye çayı içmek zehirlenmeye yol açabilir. Herşeyin fazlasının zararlı olduğunu unutmamak gerekiyor. Ender olarak bazı vakalarda bitkiyle temas eden kişilerin alerji oldukları rapor edilmiştir. Bunun özellikle bitkinin ticari anlamda üretimiyle uğraşan kişilerde daha fazla görüldüğü bildirilmiştir.

herkese slmlarrrrrrrrrr :):) geçmişi okumadan tombulkelebeğime bişey demek istedim canım günde 2 saatten fazla spor kasları yormaktan başka bir işe yaramıyormuş sen kalori hesaplıyorsun bende öyle yapıyorum ancak 500 kalori azalttığında 500 kalorilikte ekstra spor yapıldığında sağlıklı olan o imiş ben sadece bilgimi paylaşmak istedim ne kadar hızlı verirsen o kadar çabuk yavaşlıcak kilo vermen metabolizmana izin ver bence ben 8 aydır vermiyorum ama almıyorum da o kadar yemeğe önemli olan kilo korumak yavaş gitsin ama tamamen gitsin önce bunu düşün bence a.s.

bişey atladım hanımlar spor hocam spordan 2 saat sonra yemek yememi söylemişti sabah aç karna yapıyorsan bir saat sonra yemeğini ye demişti :):)

Son düzenleme:

Kahvaltıyı atlamamak,küçük lokmalar yemek,bol su ve özellikle karın kaslarını çalıştıran hareketler yapmak kabızlığı ii gelio bildiğim kadarıyla.. Kronikleşmişse daha zor tabisempatiksalakcinni,Allah yardımcın olsun:Saruboceq:

Tabiki canım ben de zamanla yavaş yavaş verip geri almamak istiyorum ama verdiğim 700 gr alınca moralim bozuldu.

Bir de canım bu 500 kalori olayını anlamadım benim normalde almam gereken 2200 ama ben 1200 civarı alıyorum 1600 civarı yakıyorum nasıl yapmam lazım bunlara göre bir rakam yazarmısın a.s.

benim benim bildiğim klasik diyette 1200 kalori 5 gün 800 kalori 2 gün yapılıyor 500 kalorilikte spor bide 700 gram şişlik olabilir bunun için moralini bozmaman lazım çünkü hergün vücut değişiyor bazen tuvalete çıkamıyoruz en doğru kilo haftada 1 sabah tuvalet sonrası olan kilodur ne kadar verdiğini o gün bilirsin tv de doktor söylemişti ne kadar doğru bilmiyorum ama tartıldığınızda fazla çıktığınızda moraliniz bozulduğunda beyin etkileniyormuş ve metabolizma yavaşlıyormuş sana tavsiyem haftada 1 tartıl ben ağladığımı bilirim fazla çıkınca ama kardeşim baskülün pillerini saklıyordu :):):)

Hımmm şimdi sevgilim açıkladı bana seçilin dediği olayı ...

Günde aldığın kalori kadarını yakmak sağlıklı yaşam için şartmış ... (1000 kalori alıp 1000 kalori vermek)
Kilo vermek isteyen kişi aldığından biraz fazla yakması gerekiyormuş... (1000 kalori alıp 1200-1300 kalori vermek )
Ama aldığından çok daha fazlasını yakarsa verdiği kiloları geri alırmış (1000 kalori alıp 2500 kalori vermek )

canım vücudun zaten günlük yaktığı kalori var evde yürüyosun yemek yiyosun pc kullanıyosun bunlarda kalori yakıyor üstüne sen aldığın kalori kadar ektra spor yapınca senin aldığın kaloriden fazlasını yakıyor metabolizma buda sende muhtemelen kas kemik kaybına yol açıcaktır yani 2-3 günlük ara vermende 2 kilo olarak sana geri gelicektir mutlaka yoğurt ye vücudu sıkılaştırıyomuış benim kollarım deforme oldu mutlaka kol çalıştır bide sporda önce badem yağı sürkü vücuduna çatlama olmasın sadece bunlar benim bildiklerim ve bildiklerimi senle paylaşmak istedim bide merak ettim sevgilin doktormu :)

Yok tatlım milli sporcu ve antrenör işi bu yani sporculara kilo aldırmak verdirmek falan...

Badem yağımı sürmek lazım tamam sürerim var bende... Yoğurtta yerim. Sağol tatlım verdiğin bilgiler için a.s.

selam kızlar geri döndüm. apar topar eşimin memlekete gittik. orda internet yoktu yazamadım size

selam kızlar geri döndüm. apar topar eşimin memlekete gittik. orda internet yoktu yazamadım size

Hoşgeldinnnnn pregaaaannnnnnntttttt a.s. olumunekankayizsmile

Çok özlettinnnn kendiniiiiiiiii opuyorumnanaktan umarım tamamen dönmüşsündür sositososito

Hoşgeldinnnnn pregaaaannnnnnntttttt a.s. olumunekankayizsmile

Çok özlettinnnn kendiniiiiiiiii opuyorumnanaktan umarım tamamen dönmüşsündür sositososito

sağol dombulkelebeem. valla ben diyeti filan bıraktım. fiziksel olarak döndüm ama ruhen hazır değilim. sempatiksalakcinni

sağol dombulkelebeem. valla ben diyeti filan bıraktım. fiziksel olarak döndüm ama ruhen hazır değilim. sempatiksalakcinni

Burda 2 günde ruhende hazır olursun merak etme ... Artık burda spor yapmayan yok gibi birşey ... Herkes rejimini ve sporunu gayet güzel götürüyor hepimiz çok mutluyuz çok çabuk adapte olursun yerimseniben

Moral yine yerlerde sevgilimle kavga ettim yemeğe saldırmamak için kondisyon bisikletime koşuyorum 250 Kalori yakmadan gelmiycem görüşürüz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…