badem benimde aynı canım ama gazdan başka bişey yok bende kayısıdan dolayı eşim her seferine naz kaka yaptı diyor bende gülüyorum benim bağırsakları bişey etkilemiyopr ki dün yeşil çay ve biberiye çayıda içtim kocaman bardaklarla
Az kalori alıp fazla harcıyorsun vucudunun savunma mekanizması artmıştır birşey yemediğin içinde su tutmaya başlamıştır dedi haftada 1 kere tartıl dedi hiçbir emek karşılıksız kalmaz ama uzun vadede düşünmelisin 1 haftada olacak iş değil dedi :1no2:
Yağsız yemelisin yağ vucutta su tutar dedi :sinifsinif:
Aşkım eve gelmiş skypede onunla muhabbete daldım kondisyon bisikleti olayı şimdilik kaldı k-fleximi yiyim sonra yapacağım.
Günaydınlarr!!gunaydın kıslarrrrrrrrrrrrrr.izinde olmam nedeni ile süreklii yazamıyorum.nasılsınız nasıl gidiyora.s.
Günaydın millet....
Bahar, maydanoz suyu çok iyi geliyor..Tadı kötü ama sonuç güzel..bir kaç dal maydanozu cezvede bir iki fokurdatıyorum soğuyunca içiyorum..Sıakken daha kötü çünkü tadı...
Kabızlık çok kötü diyette yyaaw,sırf kabız olduğum için bıraktığım diyet bilirim ben,bahanem olduydu kaydirigubbakcemile3 Şimdi sanırım çok su içtiğimden olsa gerek en geç iki güne bir çıkıyorum,normalde her gün düzenli :kedi: Biberiye çayını ben de 20 gündür;ama yeşil çay :1no2: aslında onu içmem gerek en başta:bbo:
kabızlık bende sürekli olan bşey geçen hafta 5 gün hiç çıkmadım diyebilirim çünki diyet yapmıyordum aslında diyette iken daha rahat çıkıyorum ben çok su içiyorum bitkisel çaylar etkiliyor olabilir birde spor yaptığımda daha rahat çalışıyor.......
kabızlık bende sürekli olan bşey geçen hafta 5 gün hiç çıkmadım diyebilirim çünki diyet yapmıyordum aslında diyette iken daha rahat çıkıyorum ben çok su içiyorum bitkisel çaylar etkiliyor olabilir birde spor yaptığımda daha rahat çalışıyor.......
herkese slmlarrrrrrrrrr :):) geçmişi okumadan tombulkelebeğime bişey demek istedim canım günde 2 saatten fazla spor kasları yormaktan başka bir işe yaramıyormuş sen kalori hesaplıyorsun bende öyle yapıyorum ancak 500 kalori azalttığında 500 kalorilikte ekstra spor yapıldığında sağlıklı olan o imiş ben sadece bilgimi paylaşmak istedim ne kadar hızlı verirsen o kadar çabuk yavaşlıcak kilo vermen metabolizmana izin ver bence ben 8 aydır vermiyorum ama almıyorum da o kadar yemeğe önemli olan kilo korumak yavaş gitsin ama tamamen gitsin önce bunu düşün bence a.s.
bişey atladım hanımlar spor hocam spordan 2 saat sonra yemek yememi söylemişti sabah aç karna yapıyorsan bir saat sonra yemeğini ye demişti :):)
Tabiki canım ben de zamanla yavaş yavaş verip geri almamak istiyorum ama verdiğim 700 gr alınca moralim bozuldu.
Bir de canım bu 500 kalori olayını anlamadım benim normalde almam gereken 2200 ama ben 1200 civarı alıyorum 1600 civarı yakıyorum nasıl yapmam lazım bunlara göre bir rakam yazarmısın a.s.
canım vücudun zaten günlük yaktığı kalori var evde yürüyosun yemek yiyosun pc kullanıyosun bunlarda kalori yakıyor üstüne sen aldığın kalori kadar ektra spor yapınca senin aldığın kaloriden fazlasını yakıyor metabolizma buda sende muhtemelen kas kemik kaybına yol açıcaktır yani 2-3 günlük ara vermende 2 kilo olarak sana geri gelicektir mutlaka yoğurt ye vücudu sıkılaştırıyomuış benim kollarım deforme oldu mutlaka kol çalıştır bide sporda önce badem yağı sürkü vücuduna çatlama olmasın sadece bunlar benim bildiklerim ve bildiklerimi senle paylaşmak istedim bide merak ettim sevgilin doktormu :)
selam kızlar geri döndüm. apar topar eşimin memlekete gittik. orda internet yoktu yazamadım size
Hoşgeldinnnnn pregaaaannnnnnntttttt a.s. olumunekankayizsmile
Çok özlettinnnn kendiniiiiiiiii opuyorumnanaktan umarım tamamen dönmüşsündür sositososito
selam kızlar geri döndüm. apar topar eşimin memlekete gittik. orda internet yoktu yazamadım size
sağol dombulkelebeem. valla ben diyeti filan bıraktım. fiziksel olarak döndüm ama ruhen hazır değilim. sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?