Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yağmurgözlü nasılsın canım..Oğluştan ne haber..??

kondisyon bisikletiyle 300 kalori yaktımmmm 5 dakika da kol sarkmaları için ağırlıkla egzersiz yaptım şimdide tavukumu attım fırına öğle yemeğim hazırlansın.

Maydanozu kaynattım soğumasını bekliyorum içine bi parça elma attım belki kokusunu alır diye kötü mü ettim bilmiyorum :S

Sağollll yenacııımmmmmm a.s.

Birazdan kaynatmaya başlıyorum hemen 1 bardak yeter mi ya da kaç bardak içeyim ???

Baharcım,yaptığımda 2 su bardağı kadar içiyorum ben...

selam kızlar geri döndüm. apar topar eşimin memlekete gittik. orda internet yoktu yazamadım size

Hoşgeldin canım,evindemisin artık..??

Ben iki hafta kadar izin verdim kendime 3 kilo aldım.kaydirigubbakcemile3.Umarım senin kilonda değişiklik olmamıştır....

Son düzenleme:

Baharcım soğuyunca nefes almadan fondip yap..:)))

Aslında soğuduktan sonra çokda kötü gelmiyor..

merhaba arkadaşlar, istanbulda bulunanlar ve kan grubu uygun olan varsa, ACIL 0 (rh)+ kan aranmaktadır. ıletısım ıcın 541 323 58 51 nolu telefonla ıletıme gecebılır. Uygun kişilerin Çapa tıp fakultesınde lösemi tedavisi gören abim için kan vermelerini rica ederiyorum.

yağmurgözlü nasılsın canım..Oğluştan ne haber..??

şükür yenacım gördü beni...( alıngan hatunumdur biliyon ):jeyyar::jeyyar:iiyim canım hele şu montiye başladığımdan beri süperimmmm :sm_cool::sm_cool::sm_coolğluşum askerim cumartesi 12,20 uçağıyla geliyor....dağıtım iznine ...:teytey::teytey::teytey:

Benim kan grubum uyuyor ama malesef istanbulda değilim mafoldumben

Abin için çok üzüldüm canım :çok üzgünüm: Allahhh acil şifalar versin :çok üzgünüm:

canım limonla tadı fena olmuyor...ama yinede bana kokusu iğrenç geliyor...((((((((ısırgan çayınıda denebilirsin..ben hazır poşet çayını alıyorum marketten...

canım abin için üzüldüm...Acil şifalar dilerim...benim kan grubum uymuyor canım uysa seve seve verirdim...:çok üzgünüm:

Burda 2 günde ruhende hazır olursun merak etme ... Artık burda spor yapmayan yok gibi birşey ... Herkes rejimini ve sporunu gayet güzel götürüyor hepimiz çok mutluyuz çok çabuk adapte olursun yerimseniben

amanin işşallah. ne güzel sölüosun canumm.

annemin evindeyim. ankaraya taşınıyoruz da. eşyalarımız toplandı. okullar açılana kadar annemlerde kalıcam. ay ben tartılmaya korkuyorum cuma günü ortaya çıkacak yediğim naneler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…