Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

derıncıgım hayır donmedım suan antalyada sah ın oteldeyım orada internet buldum hemen sıze kostum yenacıgım derıncıgım ben cok ıyıyım sız nasılsınız.

Isırgan otlu çayı buldum aldım ve içtim ama tadı çok kötü BOTANY diye bir markanın buldum içinde nane de var ve ben naneli çayları içemiyorum çok tiksinç geliyor dolapta koca bir kutu naneli yeşilçay var 3 aydır duruyor içmem içemem ... Isırganı Yenanın dediği gibi fondip yapıp içeceğim yoksa gitmez ... Çayı içtim üstüne de bir sigara içtim normalde kullanmam ama 40yıldabir içmeyi deniyorum işte ve anlamıyorum bu insanlar sigaradan ne anlıyorlar nesine bağımlı oluyorlar... Geçen sene 1 paket sigara içmiştim bağımlı olayım iştah kessin falan diye ne bağımlılığı ya hiç aklıma bile gelmiyor

Sigara kullanan arkadaşlar kendinize ve çevrenizdekilere yazık etmeyin ... Rejim yapabilen kişi çok rahat sigarayıda bırakabilir bence onun için bırakın gitsin ...

Allah hayırlı şifalar versin abine..Çok üzüldüm..:çok üzgünüm:

Alıngan hatun seni..:)) Monti modasıdır gidiyor yahu...bi kaç kişiden daha duydum bunu..bana çok karışık geliyor yada benim saksı algılıyamadı..

Oğluna kavuşucan demek,selamlarımızı ve öpücüklerimiz iletirsin..

derıncıgım hayır donmedım suan antalyada sah ın oteldeyım orada internet buldum hemen sıze kostum yenacıgım derıncıgım ben cok ıyıyım sız nasılsınız.

:1hug:

Bende biberiye çayı denemeye karar verdim...

Sadece porsiyonlarını küçülterek ve günde bir saat yürüyüşle 34 kilo veren bir başarı hikayesi duydum...

Çok etkilendim,müthiş değişime uğramış hatun..
Birde sabah yeşilçay akşam üzeri biberiye çayı içmiş..Onun dışında hayatında hiç bir değişiklik yapmamış...

Aaa gerçekten mi :1shok: süper yaaaa hihoyyyt

Biberiye çayı bulmam lazım o zaman carrefourda varmıdır acabaaa :uhm:

cokacimcoook
Kahvaltı 178 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
ekmek kepekli 1 dilim 60 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
kuru kayısı 1 ad. 16 cal.

İlk Ara Ogun 72 cal.
kuru kayısı 3 ad. 50 cal.
ceviz 1 ad. 22 cal.

Öğle Yemeği 94 cal.
çoban salatası 1 por. 58 cal.
ton balığı (konserve - yagda) 20 gr. 36 cal.

İkinci Ara Öğün 36 cal.
ülker altınbaşak yulaflı kepekli bisküvi 2 tane 36 cal.

Akşam Yemeği 215 cal.
karışık pizza 0.5 dilim 145 cal.
ayran 1 bard. 70 cal.
TOPLAM KALORİ 595 cal.
kaydirigubbakcemile2 Şimdilik 20 dk yürüdüm,Leslie 5 mil de beni bekler,en geç 10da başlarım guclubacismile

Kastamonuda Kırmızı Biber hapı kullanan bir kadın ölmüş haberlerde gösterdi gördünüz mü ??? Çok zararlı kızlar içmeyin bu tarz ilaçları içenleri de uyarın.

Canım bence aldığın kalori çok azzzbilmiyorumkismile

Kastamonuda Kırmızı Biber hapı kullanan bir kadın ölmüş haberlerde gösterdi gördünüz mü ??? Çok zararlı kızlar içmeyin bu tarz ilaçları içenleri de uyarın.

İçmiyorum , hiç içmedim ve tavsiye edenlerede hep içmeyeceğimi söyledimmm....

İnsanların en büyük hatası araştırmadan hemen aldanmaları....

Çünkü bu tarz ilaçların oldukça ağır yan etkilerinin var olduğunu düşünüyorum....lmaz:

bence de çok az :1no2: kasların erirrrr badeeeemmim :1no2: :sinifsinif:

Canım bence aldığın kalori çok azzzbilmiyorumkismile

Normalde daha fazla yiyorum;ama şu iki gündür iştah diye bir şey kalmadı,açım hissediyorum;ama hiçbir şey yiyesim gelmiyor bilmiyorumkismile Ben de farkındayım çok,ya moralim bozuk ondan ya adet olduğumdan ya sıcaklarda.. CADIARZU PpUuFf,yesen bir dert yemesen başka dert :bbo:

bende mamamı yedim birazdan yürüyüşe gidicem hava o kadar sıcakki anca bu saatte çıkabiliyorumm

şu hap mevzusu ile ilgili bişey demek istiyorum ben uzun süre reductil kullandım ve reductil biri öldüğü için kaldırıldı 1 seneyi aşkın süre kullandım ama nasıl kullandım doktor kontrolü altında her kutuda tahlilimi yaptırdım kendi bildiklerine içiyorlar bilinçsizce ilaçları sonra şu oldu bu oldu bende şuan bi biber hapını deniyorum 8 aydır yerimde saymaktan sıkıldım ama nasıl iyice araştırmamı yaptırdım ve çevremdede bunu kullanan var adamlar zaten diyo tansiyonun varsa alma 18 yaşından küçüksen alma ama sen ısrarla bir sorunun olduğu halde bişey olmaz deyip içersen olur cnm hapı korumuyorum ne içtiğini bilmiyorum sahte ilaçlar piyasada çok 10-20 lira az vermek için gidip aktardan alıyolar

Canım haklısın ,

doktor tavsiyesi ile ve tahlillerini aksatmadan yaptırdığın sürece belki olabilir

ancak o şu kadar kilo vermiş diye aldanıp içmek bence çok büyük hata olur

ben 10 sene içtikten sonra 2,5 sene önce bıraktım cigarayı.

ay süpersin maşşallah canım ya. ben de artık bir an önce sağlıklı beslenme moduna geçmeliyim.

kızlar nbr of cinler tepeme çıktı bu sıcakta yani hiç bir yorum yapamıyorum kadının biri başka bir kadına oturmuş araba düzeltiyor geçebilirmiyim dedi oda sığmadınmı demezmi ben utandım kadının o lafına pazarın ortasında o kadar insanın içinde yapılacak şey değildi bence

2.olarak bir çocuğun ayağını çizip geçecek araba kadın para hesabı yapıyor ani bir reflexle çektim ayağı acımasın diye bir çemkirmezmi salak ya cinler tepeme çıktı resmen nevrim döndü ya önce sorar insan noluyo diye ayıp be şeytan dedi sonradan fırlatı ver çocuğu görsün gönünü salak kadın of ya ne gündü ama iyi niyeti su istimal etmek bu sadece

ayy kırmızı biber hapı mıymış o. haberlerde zqayıflama hapı dediler. ben de merak ediyodum ne diye. bana baharatçının teki o hapı teklif etmişti. çok etkili diye. ay iyki almamaışım eyvahedigeldismile

Canım haklısın ,

doktor tavsiyesi ile ve tahlillerini aksatmadan yaptırdığın sürece belki olabilir

ancak o şu kadar kilo vermiş diye aldanıp içmek bence çok büyük hata olur

kesinlikle cnm benim doktorum prof du. reductilin toplanacağı haberi üzerine eczaneden bilgi almaya gittim ve bir hastaneden doktorun son kutuyu kendine aldığını söyledi doktor bile kullanıyordu şuanki denedim biber hapınıda bir eczacının ablası kullanıyormuş ki onlar bileşenlerden anlıyolar deneyenler memnun bende şuan için memnunum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…