Canım bence aldığın kalori çok azzzbilmiyorumkismile
bende mamamı yedim birazdan yürüyüşe gidicem hava o kadar sıcakki anca bu saatte çıkabiliyorumm
şu hap mevzusu ile ilgili bişey demek istiyorum ben uzun süre reductil kullandım ve reductil biri öldüğü için kaldırıldı 1 seneyi aşkın süre kullandım ama nasıl kullandım doktor kontrolü altında her kutuda tahlilimi yaptırdım kendi bildiklerine içiyorlar bilinçsizce ilaçları sonra şu oldu bu oldu bende şuan bi biber hapını deniyorum 8 aydır yerimde saymaktan sıkıldım ama nasıl iyice araştırmamı yaptırdım ve çevremdede bunu kullanan var adamlar zaten diyo tansiyonun varsa alma 18 yaşından küçüksen alma ama sen ısrarla bir sorunun olduğu halde bişey olmaz deyip içersen olur cnm hapı korumuyorum ne içtiğini bilmiyorum sahte ilaçlar piyasada çok 10-20 lira az vermek için gidip aktardan alıyolar
iyi akşamlar cnm
alsanaalsanasmilemafoldumbenslm buraya yazmadım daha ama 90+ve 7.takım biliyor nasıl bir babam olduğunu yapacağını yaptı yine bütün işi lokmaları boğazımıza dizmektir onun yanında yememeye gayret göstersemde mecbur kaldım ve oturdum sofraya of of ne desem boş artık ağlama krizine gireceğimden %100 eminim zaten bana doğuştan bir nefreti var kızım diye haftalarca eve gelmemiş kızartma yaptık ve en son ameliyattan önce yediğim için hadi yiyim azcık diye oturdum pazardan gelmiş yorgun argın oturmuşum yarım tabak yedim yarısı duruyor yiyorum daha demezmi yiyin yiyin sonra zayıflıcam diye uğraşın diye (tabi terbiyemin müsade etmediği bişey söylediği için çevirdim lafı)kalktım sofradan bende şimdi de kuscam ve bütün yedimlerimi çıkarcam neydi benim günahım da doğduğumdan beri uğraşıyorum sabrediyorum sizlerede yazıyor olmasam çatlardım herhalde
aa ben de şimdi dikkat ettim bademcik 595 kalori yetmez anacvım
ay süpersin maşşallah canım ya. ben de artık bir an önce sağlıklı beslenme moduna geçmeliyim.
Walkathome diye bir egzersiz videosu canım,Leslie diye bir kadın eşliğinde evde rahatça yürüyebileceğin bir video..Şahsen bu egzersizin hastasıyım ve herkese şiddetle tavsiye ederim.."Sendezayıfla leslie" yazarsan google sana gösterir yerimsenibenkızlarr leslie nee
Walkathome diye bir egzersiz videosu canım,Leslie diye bir kadın eşliğinde evde rahatça yürüyebileceğin bir video..Şahsen bu egzersizin hastasıyım ve herkese şiddetle tavsiye ederim.."Sendezayıfla leslie" yazarsan google sana gösterir yerimseniben
buldum hatta 5 milini indirdim canımm
zayıflatıcı etkisi nasıl ?
buldum hatta 5 milini indirdim canımm
zayıflatıcı etkisi nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?