Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam herkese, yorucu ve sıkıntılı bir günün ardından kolumu kaldıracak halim kalmadı yaa, evi çöp ev diye basacaklar yakında mafoldumben

seçilcim bebem bu konudaki düşüncelerimi biliyorsun...

iyi akşamlar cnm

İyi akşamlar...

yazık ya pepper time yüzünden bağarsaklarına zarar vermiş ölmüş onun yerine yap diyet spor imkanın varsa git 3-4 ay yüzmeye

alsanaalsanasmilemafoldumben

aa ben de şimdi dikkat ettim bademcik 595 kalori yetmez anacvım

ay süpersin maşşallah canım ya. ben de artık bir an önce sağlıklı beslenme moduna geçmeliyim.

Bende neden süpersin dedi bu pregant teyzem diyordumm,kaloriyi görmemişsin kaydirigubbakcemile3 Dün ve bugün bir değişiktim maalesef..Yemek için çabaladım;ama ancak bu kaa yiyebildim :sm_confused: Yarın inşallah 900-1000 kalorili bir diyetle döniciiim inşallah sengözlerimebaksanab

kızlarr leslie nee
Walkathome diye bir egzersiz videosu canım,Leslie diye bir kadın eşliğinde evde rahatça yürüyebileceğin bir video..Şahsen bu egzersizin hastasıyım ve herkese şiddetle tavsiye ederim.."Sendezayıfla leslie" yazarsan google sana gösterir yerimseniben

bir suçlu daha geldi ben ne yaptım kendime bu kadar kötülük yaptım ........anneme yemeğe gitmiştim tam 6 tane fıstıklı kuş üzümlü dolma yedim çok severim senede bir kez yaparım 3 tane yerim diye düşündüm başka bişey yemem ama tutamadım kendimi kaçırdım babam balıkda almış seviyorum diye allahtan balıklar ızgaraydı ama o 6 dolmayı nasıl eriteceğim bilmem

en iyisi ben kalkıp terasımı yıkıyayımda biraz hareket edeyim kızımda uyudu banyoları ovalayayım eşimde yok evde bir akrabası inşaattan düşmüştü bir ay önce bugün ölmüş kızıda bir hafta olmuştu evleneli bütün aile perişan çok gençti

buldum hatta 5 milini indirdim canımm
zayıflatıcı etkisi nasıl ?

Benim bilgisayar yine şarj almıyor :1no2: Kulübe girmemde aksaklık olabülüü :sinifsinif: Şimdilik İİ GECELERR,ESEN KALIN ŞEN KALINN!! opuyorumnanaktan

5 mil ilk başlayan bünyen için fazla olabilir ZzZzeynepim,en iyisi 3 milden başla yerimseniben Ben 50 gündür diyetteyim 35 gündür falan Leslie yapıyorum ve 13 kilo verdim yaklaşık aklinialirimsmile Dışarda yürüyüş,spor salonu şansı olmayanlariçin falan süper bence :lepi: Ben onu bulduğum için çok şanslı olduğumu düşünüyorum..Leslie olmasa bu kadar hızlı kilo veremezdim lmaz:

ya o kadar ugraştım biben açamadım şu lesliyle yürüyüşü kafamçokkarıştı

Hayatını kaybeden kişiye rahmet diliyorum...ilaç kesinlikle tek başına kilo verdirmiyor onu bilir onu söylerim yemeden kesme haraket etme ilaç kilo verdirmez ...İlaç konusunda bende çok kararsız kaldım çok araştırdım ve geçen yıl nerdeyse 5 kutu biber hapı içtim sağlıgımda bi sorun olmadı tahlillerimde temiz çıktı çok şükür epey bi süre kullanmadım 3 ay önce tekrar aldım diet + spor yapmadıgım için pek fazla etkisi olmadı .

soranlarada ilaç kullandıgımı söylüyorum tabiki ama bana yan etki yapmadı bi zarar görmedim deye tavsiye etmiyorum dr değilim sonuçta kendi sağlıgımdan mesulüm ama başkasına bi zararı olursa kötü hissederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…