- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Aşkım bana tartılmayı yasakladıpsikolojini bozuyorsun dedi mafoldumben
Yarın son kez tartılacağım bidaha 1 Eylülde tartılacağım :1no2: Bugün en sert konuşmasını yaptı benimle :gitme: 3 günde verdiğim 2 kilo 200 gr ın 1 kilosunu geri aldım. '' Demekki 1 kilo vucudundaki su kaybıymış içtiğin suyla onu geri aldın'' dedi :sinifsinif: Yarın sabah geliyor giderken baskülümü de alıp götürecek :1no2:
Temizlik yapıyorum belki bize de gelir ablamla tanıştırırım :kedi: Ama ikramlık hazırlık yapmıycam ben yiyemiyorum o da yemeyecek :umursamaz:
Acayip heyecanlıyım yaaa delikafadulden :asigim: opuyorumnanaktan:kedi:
Evi alt üst ettim tertemiz yaptım bu da sabah sporu yerine geçsin =)))
Şimdi öğle yemeğimi hazırlayacağım.
Sessiizlik 90+ topicine hiç yakışmıyor bilesiniz !!!alsanaalsanasmile :umursamaz: lmaz:
bence bütün topic spor yapıor bu gün malum yarın tartılma günü
merhaba arkadaşar kilo bildirimini kime yapıyoruz ben de aranıza geldim artık motive oldum
bir suçlu daha geldi ben ne yaptım kendime bu kadar kötülük yaptım ........anneme yemeğe gitmiştim tam 6 tane fıstıklı kuş üzümlü dolma yedim çok severim senede bir kez yaparım 3 tane yerim diye düşündüm başka bişey yemem ama tutamadım kendimi kaçırdım babam balıkda almış seviyorum diye allahtan balıklar ızgaraydı ama o 6 dolmayı nasıl eriteceğim bilmem
en iyisi ben kalkıp terasımı yıkıyayımda biraz hareket edeyim kızımda uyudu banyoları ovalayayım eşimde yok evde bir akrabası inşaattan düşmüştü bir ay önce bugün ölmüş kızıda bir hafta olmuştu evleneli bütün aile perişan çok gençti
YENA'm ne haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?