Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sevgilim bırakmıyor ki şuraya 2 cümle yazayım beni kadınlar kulubüyle aldatıyorsun diyor burayı da kıskanıyor ya... alsanaalsanasmile

Cuma sabah 10 da burda aşkım delikafadulden sositososito Pazartesi sabah gidiyor 3 gün boyunca buraya pek girebileceğimi sanmıyorum :sinifsinif: ama akşamları girerim yerimseniben rejimi de bozmamam lazım o geldi diye lmaz:

Bugün 1375 kalori aldım 1672 kalori harcadım -297 ile kapadım günü sositososito

Cuma sabahı baskül yüzüümü güldürür umarım. eyvahedigeldismile

Bugünlük benden bu kadar iyi geceler tombulkelebekler opuyorumnanaktan

slmlar kzılar sahurumu yaptım artık yatma vakti öğlen kaçta kalcam bilemiyorum biliyorum çok oldu:2: ama yarım ekmek civarı bir tost yaptımmafoldumbenalsanaalsanasmile yarım lt süt içtim yarım lt su ama eminim iftarım çok çok az olacak bol sudan şişiyorum 1 lokma yicek yer kalmıyoraklinialirimsmile

DINdınDIN günaydınNN!! opuyorumnanaktan
Gece ne muhabbetler dönmüş,ne laklaklar olmuş bakayım dedim;ama bilmiyorumkismile Hakkaten herkes kayıplarda,nerelerdesiniz yahu :sinifsinif:

günaydınlarrrrrrrrrrrr

bende çok şaşırdım dün gece kimsecikler yokmuyduu

çıtırlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinnnn huuuuuuuuu yarın tartıııııııı günüüüüüüüüüüü :):)

Aşkım bana tartılmayı yasakladı psikolojini bozuyorsun dedi mafoldumben
Yarın son kez tartılacağım bidaha 1 Eylülde tartılacağım :1no2: Bugün en sert konuşmasını yaptı benimle :gitme: 3 günde verdiğim 2 kilo 200 gr ın 1 kilosunu geri aldım. '' Demekki 1 kilo vucudundaki su kaybıymış içtiğin suyla onu geri aldın'' dedi :sinifsinif: Yarın sabah geliyor giderken baskülümü de alıp götürecek :1no2:

Temizlik yapıyorum belki bize de gelir ablamla tanıştırırım :kedi: Ama ikramlık hazırlık yapmıycam ben yiyemiyorum o da yemeyecek :umursamaz:

Acayip heyecanlıyım yaaa delikafadulden :asigim: opuyorumnanaktan :kedi:

belki böylesi daha iyi olur bebişim günde 10 defa çıkıyorum basküle her defasında farklı şeyler görüyorum:)
hadi bakalım yapma tabi ikramlık birşeyler oda versin kilo tombul demiştin sanırımkaydirigubbakcemile5

merhaba..kızlarrrrrrr....
istanbulda çok sıcak boğucu kapalı bir hava var...sanırım yağmur yağacak yağsada azcık rahatlasak...

menüm
evden çıkmadan 1 erik yolda 1 şişe su

KAHVALTI
3 dilim denge ekmek,peynir,zeytin,domates,çay

ÖĞLE
köfte,yoğurtlu pazı,ayran

ARA
armut,erik

AKŞAM
zyağlı taze fasülye,,yoğurtlu pazı

kızlar dün akşam resmen nefsimle mücadele verdim terbiye ettim onualsanaalsanasmile
geç yatıyorum ama erken yemek yiyoruz hal böyle olunca 10 11 gibi atıştırma isteği başgösteriyor tv karşısında kuruyemiş sefasıııı dayandım ve yemedim bugün birkaç yüz gram versemde yarın cuma yarışmasına 97.9 la katılsam:

İNTİHARA SÜRÜKLÜYOR
kızlar bu günki takvim gazetesi yazmış...

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FARMAKOLOJİ BİLİM DALI ÖĞRETİM ÜYESİ PROF.DR.AYKAN CANBERK

özellikle zayıflama haplarında bulunan meyan kökü uzun süre kullanıldığında tansiyon yükselmelerine yol açarak ani kalp krizlerinden ölüme sebebiyet verebilir ........zayıflama ilaçlarının hemen hemen hepsi kalp dolaşım ve beyin üzerinde olumsuz etki gösterir........sibutraminin intihar eğilimini artıdığıda görülmüştür........

Evi alt üst ettim tertemiz yaptım bu da sabah sporu yerine geçsin =)))

Şimdi öğle yemeğimi hazırlayacağım.

Sessiizlik 90+ topicine hiç yakışmıyor bilesiniz !!! alsanaalsanasmile :umursamaz: lmaz:

Derincim üzme kendini...Zeytinyağlı dolmadan pek bişey olmaz kanımca..:))

Hamur işi ve tatlı daha zaralı..zaten eritirsin sen onu...

Arkadaşlar yarın listeyi geç yayınlıycam haberiniz olsun....

Evde değilim çünkü...Mucukssss hepinize..:)

cherry-pie nasılsın..? Diet durumun nasıl..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…